![]() |
|
||
| This thread is about: Random chat, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by Evanthe Γιάννη καλημέρα. Μου είπε ο Στηβ πως κοίταξε σε όλα τα βενζινάδικα περιοχής Πυλαίας-Φοίνικα χθες και δεν βρήκε κανένα ανοικτό. Άκουσα ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Σύμφωνα με τα νέα σήμερα αποφασίζουν οι απεργοί εάν θα συνεχίσουν την κινητοποίηση. |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ενημερωτικά (κυρίως προς β. ελλαδίτες
Το πλυντήριο όπου πηγαίνω το αυτοκίνητό μου στην Κατερίνη είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Meguiar's και χρησιμοποιεί μόνο αυτά τα προϊόντα κατά το πλύσιμο. Συμμετέχει λοιπόν σε έκθεση, με τίτλο "Κατοικία & εξοπλισμός", στην Κατερίνη (24/05-01/06) και με ενημέρωσαν πως πέρα από την έκθεση με την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρίας, θα ανέβει team της Meguiar's από Αθήνα για να παρέχει συμβουλές πλυσίματος & περιποίησης, happening κλπ. Όποιος ενδιαφέρεται να περάσει μια βόλτα από το περίπτερο (και να το συνδυάσει με μία βόλτα στην ωραία παραλία της Κατερίνης |
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Πρόβλημα με το χρώμα
Την περασμένη Κυριακή έπλυνα το αυτ/το μου (με τα χεράκια μου). Όταν το στέγνωνα λοιπόν, παρατήρησα επάνω στην αεροτομή μικρές άσπρες πιτσιλιές. Αρχικά νόμιζα πως μάλλον δεν το έπλυνα καλά, αλλά αργότερα διαπίστωσα πως ξέβαψε το χρώμα. Λες και έπεσε χλώριο σε συγκεκριμένα σημεία.
Γνωρίζει κάποιος από τί μπορεί να προκλήθηκε κάτι τέτοιο? Εντάξει, διάβασα διάφορα για τις κουτσουλιές (ότι είναι τοξικές κλπ), αλλά είναι δυνατό να έφυγε εντελώς το χρώμα από αυτό ή κάποιο ανθό δέντρου? Τί μπορώ να κάνω τώρα? Βάψιμο όλη την αεροτομή? |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
Μετα λύπης μου σου ανακοινώνω οτι και το δικό μου το παρατήρησα σε πλύσιμο στα 1000 χλμ (τωρα εχω 2200) να έχει μικρές ασπρίλες στην αεροτομή. Και μαμώ τα ποιοτικά χρώματα λέμε - το δικό μου είναι μπλάκ περλ. Περαστικά μας!!! |
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Γνωρίζεις από τί μπορεί να προκλήθηκαν? |
|
|
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Εαν εχετε την αεροτομη που εδιναν δωρο με το TypeS τοτε να σας πω οτι αυτη βαφεται στις εκαστοτε αντιπροσωπιες, δεν ειναι γνησια Honda (ειναι made in Greece) γινεται δουλεια "αρπα κολλα" αφου ειναι "δωρο" με αποτελεσμα αυτο που παρατηρησατε.
Εγω εχω την original του TypeR και δεν εχω το παραμικρο σημαδακι. |
|
|
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#52 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
Άραγε άλλοι ιδιοκτητες, με αεοροτή μαυρη 5θυρου, δεν έχουν το αντίστοιχο πρόβλημα; Επίσης βλέπω οτι και τα πετραδάκια στο καπό , "αφήνουν τέτοιες ασπρίλες" στο πέρασμα τους...... Πλέον καθε φορά που πάω να μπώ μέσα "πιάνω" τον εαυτό μου να "σκανάρει" το διαστημόπλοιο απ΄ άκρη σ΄ακρη. Τελικά μου φαίνεται ότι πολυ "ευαίσθητος" έχω γίνει με το νέο μου κάρο! Τόσα χρόνια με την 156 δεν με πολυένοιζε ότι και αν συνέβαινε, τώρα καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω, λες και δεν έχουμε άλλα άγχη. Last edited by botsp; 4th June 2008 at 06:40. |
|
|
|
|
|
|
#53 (permalink) | ||
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Quote:
Εντωμεταξύ, χθες 'έφαγα' τη μία ζάντα σε πεζοδρόμιο. Μάτωσε η καρδιά μου. Υπάρχει καμιά 'μαγική αλοιφούλα' γι'αυτό? |
||
|
|
|