Civinfo

11.jpg
This thread is about: Random chat, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by Evanthe Πολυ καλή ιδέα, Θάνο. Κυρίως ακούω rock, alternative rock (μου αρέσουν πολύ τα αγγλικά συγκροτήματα), αλλά και r&b, soul και pop. ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 25th June 2008, 07:58   #81 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by Evanthe View Post
Πολυ καλή ιδέα, Θάνο. Κυρίως ακούω rock, alternative rock (μου αρέσουν πολύ τα αγγλικά συγκροτήματα), αλλά και r&b, soul και pop. Γενικότερα θα ακούσω άνετα τα πάντα, εκτός από blues.

Στο αυτοκίνητο ακούω ως επί το πλείστον 105.5 (1055 rock fm), 88.5, 102.6 (plus fm) και τα Cd των James.
Παρα πολύ καλος σταθμός είναι και ο (νέος, μερικών μηνών) Ιmagine 89,7 για Θεσσαλονίκη (αλλά και μέσα απο ιnternet). Ειναι απο τα ίδια παιδιά που κάνουν εκπομπή καθημερινα στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 το "ραδιο Αρβύλα" (Κανάκης, Σερβετάς, Παναγιωτόπουλος, κλπ) . Η μουσική τους είναι πέρα απο κλασσικότητες και επαναλήψεις, πολύ ψαγμένη στο Rock, Britpop, R&B κ.α.... Βασικά η εκπομπή στον ΑΝΤ1 είναι στο ιδιο στυλ περίπου (εντάξει λίγο πιο σοβαρή) με αυτή που κάνουν καθημερινά στο ραδιοφωνο το μεσημεράκι...
JOHNARAKARAS is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 08:01   #82 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
nai !
Με μεγάλη παρέα κιόλας, 7 άτομα.
Πολύ ωραία! Καλή διασκέδαση και να μας παραθέσεις τις εντυπώσεις σου αύριο.

Quote:
Originally Posted by johnarakaras View Post
Παρα πολύ καλος σταθμός είναι και ο (νέος, μερικών μηνών) Ιmagine 89,7 για Θεσσαλονίκη (αλλά και μέσα απο ιnternet). Ειναι απο τα ίδια παιδιά που κάνουν εκπομπή καθημερινα στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 το "ραδιο Αρβύλα" (Κανάκης, Σερβετάς, Παναγιωτόπουλος, κλπ) . Η μουσική τους είναι πέρα απο κλασσικότητες και επαναλήψεις, πολύ ψαγμένη στο rock, britpop, r&b κ.α.... Βασικά η εκπομπή στον ΑΝΤ1 είναι στο ιδιο στυλ περίπου (εντάξει λίγο πιο σοβαρή) με αυτή που κάνουν καθημερινά στο ραδιοφωνο το μεσημεράκι...
Ευχαριστώ Γιάννη, θα βρω το σταθμό και θα σου πω εντυπώσεις. Την εκπομπή την είδα δυό φορές, αλλά δεν είναι του γούστου μου.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 08:40   #83 (permalink)
Magic Rear Seat

Linkin park θα παει πολυ κοσμος.....Πολυ καλο συγκροτιμα και δεν το περιμενα να παει ετσι,ειναι απο το ειδος που μου αρεσει....μεσα και εξω απο το αμαξι!!!
MIKE CIVIC ξερεις κανενα καλο μαγαζι να παιζει Τζαζ αλλα καλη....γιατι θελω να ακουσω (ζωντανα) τζαζ.....το ειχα ζησει στο παρισι και ηταν φοβερα!!!
To κακο καλο ειναι οτι περα απο κλασικες ροκιες που λογο ηλικιας τοτε της ψιλο ακουγα,τωρα δεν ξερω κανενα συγκροτημα Νεο και υπαρχουν Πολλα αξιολογα!
2 φιλοι μου φευγουν σημερα για Γερμανια για το Φεστιβαλ....Τουμπανα Παρτι!!!
thanosS is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 08:42   #84 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ στο εξωτερικό (εκτός από διακοπές) πήγα μόνο για ποδόσφαιρο!!!
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 09:10   #85 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

s33s's Avatar

βασικα τα παντα απο ροκ. αρκετα μπλουζ,τζαζ, σοουλ, τα τελευταια χρονια ιταλικη (Andrea Boccelli,Andrea Challentano,Zucchero etc,) ενω τωρα τελευταια την ψαχνω με φωνες.
π.χ. Lizz Wright. την εχετε ακουστα? θα ερθει και στην Αθηνα 16/7 στο θεατρο παπαγου αν δεν κανω λαθος...
s33s is online now   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 09:26   #86 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by thanosS View Post
Linkin park θα παει πολυ κοσμος.....Πολυ καλο συγκροτιμα και δεν το περιμενα να παει ετσι,ειναι απο το ειδος που μου αρεσει....μεσα και εξω απο το αμαξι!!!
MIKE CIVIC ξερεις κανενα καλο μαγαζι να παιζει Τζαζ αλλα καλη....γιατι θελω να ακουσω (ζωντανα) τζαζ.....το ειχα ζησει στο παρισι και ηταν φοβερα!!!
To κακο καλο ειναι οτι περα απο κλασικες ροκιες που λογο ηλικιας τοτε της ψιλο ακουγα,τωρα δεν ξερω κανενα συγκροτημα Νεο και υπαρχουν Πολλα αξιολογα!
2 φιλοι μου φευγουν σημερα για Γερμανια για το Φεστιβαλ....Τουμπανα Παρτι!!!
Ζωντανά Τζαζ σε ένα μαγαζί θα ακούσεις σωστά ! Half Note !
Διάβασε : kathimerini.gr | Tο τζαζ κλαμπ της πόλης
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 10:47   #87 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

θα συμφωνήσω πολύ ωραίο θέμα οποίως μου αρέσουν σχεδον ολα τα είδη μουσικης
αλλα στο αμάξι συνήθως ακούω αρκετά pop,rokc,R&B,regetone και θα προσθέσω και αλλο ενα είδος που ασχολούμε και σαν χομπυ χορευτικά και ειναι το latin(salsa-tango nuevo) και ειναι αρκετά δρόσερα κομματια τώρα για το καλοκαίρι
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 10:50   #88 (permalink)
Magic Rear Seat

Ευα πρεπει να σου αρεσει παρα πολυ η Μπαλα:d.......και ξερεις πολλα περισοτερα απο αλλους(βαλε και εμενα μεσα γιατι δεν ξερω τιποτα απο μπαλα!!!)
Old 25th June 2008, 10:54   #89 (permalink)
Valve Cap

proctor's Avatar

Smile

Άσχετο,
Έχει πάρει κανένας την πλαστική βάση για το πάτωμα του πορτ-μπαγκαζ?
Το σκεφτομαι σοβαρα αλλα δεν ξερω αν αξιζει και πόσο επίσης.χεχε!
Αν μπορεί κάποιος ας γραψει λεπτομέρειες!(τιμή-ποιότητα-αυθεντικό ή όχι-από που κλπ κλπ κλπ)
proctor is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 10:58   #90 (permalink)
Magic Rear Seat

Βρε Κωστα το ξαναλεω (Εισαι μακρυα για καφε....κριμα!!!) εκανα για 2-3 μηνες (salsa-tango κτλ)αν και ειναι πολυ καλο και φοβερος dance ...τελικα δεν αντεξα και λογο δουλειας και λογο πολυ μικρης αιθουσας εφυγα.
Νομιζα οτι θα ηταν Περιπου σαν το Καπουερα που πηγαινα για κανα χρονο και το παρατησα και αυτο γιατι ηταν μακρυα απο το σπιτι μου(1 ωρα σχεδον να παω).
Salsa ειναι φοβερο να βλεπεις κιολας και ειδικα αν κανουν τιποτα (Λαστιχενια Κολπα δηλ ξερεις αυτα με την μεση να σπαει και η κοπελα να κανει τα περιεργα γυρισματα)......Τρομερος χορος και για καλοκαιρι ειναι ΑΛΛΟΥ!!!
Οπως σε ακουω εισαι ποιο πρωχοριμενος απο εμενα εγω αντεξα salsa 2-3 μηνες!(μονο )
Old 25th June 2008, 11:55   #91 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Θάνο εχω μεγάλο κολλημα με το latin εχω μόνιμα 1 ντάμα για τα μλεξίματα της sasa που ειναι σαν πολεμική τέχνη και μια για tango που είναι αρκετα πιο εξεζητημένο τώρα το θέμα της εθουσας πρέπει να το ξεπεράσεις γιατι εκει που μαθένεις τα ακροβατικα και τα κολπα ειναι τα πάρτυ οπου χορεύεις πολλές ώρες συνεχόμενα με πολλες διαφορετικές ντάμες κανω κανα χρόνο τώρα και δεν νομίζω να το βαρεθώ ευκολα
κανω κανα χρόνο τώρα και δεν νομίζω πως θα το βαρεθώ ευκολα
Old 25th June 2008, 12:02   #92 (permalink)
Magic Rear Seat

Ωραιος!!! Μπραβο!!!
Να δω απο χειμωνα μηπως ξαναξεκινησω γιατι εκει μεσα τωρα θα κανει παρα πολυ ζεστη!!!......εχουν μαζευτει και παρα πολλα ατομα και δεν εχει χωρο τιποτα,και οι ιδιοι το λενε και θα αλλαξουν στανταρ απο χειμωνα!!!
Old 25th June 2008, 12:08   #93 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

βασικά ψάξτο το θέμα γιατι υπάρχουν πάρα πολες σχολές με μεγάλες διαφορες τώρα χωρίς πλάκα πρέπει να πιουμε καφεδάκι αν σκευτείς οτι το προηγούμενο αμάξι μου ηταν και εμένα το ibiza
Old 25th June 2008, 12:18   #94 (permalink)
Magic Rear Seat

.....Οτι και να γραψω....τι να γραψω!!!???!!!
Old 25th June 2008, 15:27   #95 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Πολυ Rock (ελληνικο και ξενο) και Metal..
Απο Τρυπες, Ξυλινα σπαθια, Μασκες, Παπακων/νου, Κατσιμιχαιους κτλ κτλ.. μεχρι Queen, Dio, Led Zeppelin, Scorpions, U2, Deep Purple, Guns 'n Roses, Metallica, Iron Maiden, Apocalyptica και δεν συμαζευεται..
Γενικα ψαχνομαι πολυ με οτιδηποτε εχει να κανει με την Rock (κυριως) και Metal μουσικη, και ειμαι της αποψης οτι το ροκ, "Opens your mind" σε αντιθέση με τα καινουρια ελληνικα ευκολοτραγουδα..
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 15:30   #96 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by proctor View Post
Άσχετο,
Έχει πάρει κανένας την πλαστική βάση για το πάτωμα του πορτ-μπαγκαζ?
Το σκεφτομαι σοβαρα αλλα δεν ξερω αν αξιζει και πόσο επίσης.χεχε!
Αν μπορεί κάποιος ας γραψει λεπτομέρειες!(τιμή-ποιότητα-αυθεντικό ή όχι-από που κλπ κλπ κλπ)

Την εχει ο Japan (Γιαννης) την ειδα οταν ειχαμε συναντηθει, πολυ καλη και απο ποιοτητα και απο εφαρμογη! Αξιζει!
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2008, 22:41   #97 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

panosm's Avatar

Εγώ στο αμάξι ακούω R&B, pop, rock, η κατηγορία που ονομάζεται έντεχνο ελληνικό (σηκώνει συζήτηση), αλλά δεν μασάω, βάζω και κανένα σκυλάδικο έτσι για να γουστάρουμε !!!
panosm is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2008, 06:28   #98 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

pansta's Avatar

Καλή είναι και εξυπηρετική (δεν λερώνεις την μοκέτα) μιλάω για την γνήσια, βέβαια το πλαστικό δεν είναι και τρομέρης ποιότητας σε σχέση με τα ~80€ που κοστίζει. Από εφαρμογή τέλεια και έχει και το λογότυπο civic "χτυπημένο" στην μέση.
pansta is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2008, 06:41   #99 (permalink)
Magic Rear Seat

Για οσους (γουσταρουν)την ηλεκτρονικη (Progressive) μουσικη παιζει φοβερο cd των ΑΝΤΙΧ το τελευταιο.Ειναι ενα mix ηχων απο Μπασακια μεχρι κρουστα και το περιεργο ειναι οτι φτανει στο τελευταιο κομματι και ΔΕΝ το καταλαβενεις!!!
Πολυ dance και Παρα Παρα πολυ καλο!!!!
Αν βρειτε και τα 2 προηγουμενα τους τοτε ειστε Κομπλε!!!
Old 26th June 2008, 07:15   #100 (permalink)