![]() |
|
||
| This thread is about: service cost in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; καλημέρα ! Στο χθεσινό πλύσιμο, παρατήρησα ότι το μεσαίο διάφανο τμήμα, ανάμεσα στα πίσω φώτα έβαλε υγρασία. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ? Ξέρετε κάποιον ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#201 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
καλημέρα !
Στο χθεσινό πλύσιμο, παρατήρησα ότι το μεσαίο διάφανο τμήμα, ανάμεσα στα πίσω φώτα έβαλε υγρασία. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ? Ξέρετε κάποιον αντιπρόσωπο που να το έχει αλλάξει στην εγγύηση ? |
|
|
|
|
|
#202 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Δεν το έψαξα και πολύ.η υγρασία έφυγε αλλα το χώμα είναι ακόμα εκεί. Για το σημείο που λες δεν το έψαξα αλλα είμαι σίγουρος οτι κι εκει θα μαζευει |
|
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Καλημέρα. Έκανα χθες το 1ο service των 10.000 χλμ στην αντιπροσωπεία της Κατερίνης. Συνολικό κόστος service 54,98 ευρώ, το οποίο αναλύεται ως εξής:
4 λίτρα Castrol Magnatec Professional A3 10W-40. - 54.98 (με Φ.Π.Α.) Δεν μου χρέωσαν εργατικά. Μου είπαν πως στις αλλαγές λαδιών δεν χρεώνουν εργασία. Ρώτησα και για τη διαφορά από συνεργείο σε συνεργείο, όσον αφορά τη χρήση των 5W-40 και των 10W-40. Ο τεχνικός μου είπε πως η Honda ως εταιρεία προτείνει τα 10W-40, απλά ορισμένες εταιρείες επιλέγουν να προωθήσουν τα 5W-40, τα οποία στοιχίζουν ακριβότερα, αλλά δεν προσφέρουν κάτι επιπλέον για τους 6μήνες που θα τα κρατήσουμε. Επίσης, το αυτοκίνητό μου ήταν μέσα στη λίστα αυτών για την ανάκληση του χειροφρένου. Μου είπαν πως θα το παραγγείλουν και θα μου τηλ. να το περάσουμε την επόμενη εβδομάδα. Η διαδικασία κρατάει 10'. Τώρα, αναφορικά με το 'τράβηγμα' δεξιά, μου είπαν πως δεν τους έχει σταλεί σχετική οδηγία από τη Honda ή το Σαρακάκη και πως πρώτη φορά άκουσαν για κάτι τέτοιο. Τους ζήτησα να μιλήσουν με τον κ. Ξιδιά, αλλά μου είπαν πως θα αναμένουν να τους σταλεί σχετική οδηγία. |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
Για το χειρόφρενο μου το άλλαξαν και εμένα και δεν ξέρω αν μου έκαναν μ... αλλά έχει πολύ τζόγο στην αρχή!Μάλλον θα τους το ξαναπάω! |
|
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάθε πρωί όταν βγάζω το αμάξι από το γκαράζ με όπισθεν μόλις φτάσω στην ράμπα που έχει όχι πολυ μεγάλη κλίση και όταν τα πίσω αμορτισέρ ανοίγουν (εκτονώνονται) ακούγεται ένα τρίξιμο από το πίσω αριστερο αμορτισέρ μάλλον(?). Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό? Σε πορεία δεν το έχει κάνει ποτέ, μόνο τις πρωινές ώρες όταν το αμάξι έχει μείνει όλο το βράδυ ακίνητο. Καμία ιδέα? Υπάρχει περίπτωση να ελλατωματικού αμορτισέρ;
Επίσης κάτι ακόμη, διάβασα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το χειρόφρενο, πρέπει να κοιτάξω κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|
|
|
|
#206 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Last edited by Evanthe; 19th June 2008 at 08:40. |
|
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Λοιπόν, τηλέφωνησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν πως στο 6μηνο αλλάζουν μόνο λάδια, ενώ το φίλτρο λαδιού το αντικαθιστούν στο ετήσιο γενικό service.
|
|
|
|
|
|
#208 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Όσον αφορά το χειρόφρενο, μπορείς να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία σου και να τους ρωτήσεις αν το αυτοκίνητό σου συμπεριλαμβάνεται σε αυτά της ανάκλησης χειροφρένου. Θα χρειαστούν τον αριθμό πλαισίου. |
|
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Μόλις μίλησα με Honda, πρόβλημα με χειρόφερενο από 2008 και μετα δεν υπάρχει, οπότε εκεί είμαι ΟΚ.
Όσον αφορά το αμόρτισέρ, μου είπαν να κλείσω ραντεβού και μπορεί να είναι ή σφίξιμο του πίσω άξονα ή λίπανση του αμορτισέρ. Σε κάθε περίπτωση μάλλον το καλύπτει η εγγύηση. Πάντως επίσημη οδηγία από Honda δεν έχει βγεί για αυτό το πρόβλημα. Θα πάς να δω και θα σας ενημερώσω. |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Το πισω τζαμακι ειναι Προβλημα με τσιμουχα την λυση.
ΜΗΝ κολατε και πειτε στην Honda σε οποιοδηποτε συνεργειο να γραφει οποιαδηποτε (ζημεια)βλεπεται η ακουτε (φυσικα να το επιβεβαιωνουν και αυτοι)Να το γραφεται καπου σε δικο τους χαρτι με σφραγιδα.Ωστε οταν ξανασυμβει η βγει αποφαση για Φτιαξιμο εσεις να ειστε Καλυμενοι και σε χαρτι!!! ((ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝΟΥΝ.....ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!)) |
|
|
|
|
|
#213 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#214 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Μέσα στο βιβλίο του service του Σαρακάκη γράφει αναλυτικότατα τι πρέπει να αλλαχθεί σε κάθε service. Για ανατρέξτε και εκεί. Θα τσεκάρω το απόγευμα και θα επανέλθω
|
|
|
|
|
|
#215 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Τα λάδια που φοράει μαμά το αμάξι περιέχουν και μολυβδο για να γίνει καλύτερα η απαιτούμενη "φθορά" του μοτερ και να δημιουργηθούν οι λείες πλέον επιφάνειες των κινούμενων τμημάτων του κινητήρα. Το οποίο σημαίνει οτι εκτός από τον μόλυβδο που θα έχει κατακρατήσει σίγουρα σε κάποιο έστω ποσοστό, θα υπάρχουν στα πρώτα λάδια και ρινίσματα μετάλλου κτλ τα οποιά θα έχουν μείνει πάνω στο φίλτρο.
Από αυτό και μόνο, η δική μου λογική λέει οτι αν μη τι άλλο, το φίλτρο πρέπει να αλλαχθεί! Στην τελική περιτα 10ευρό έχει αν δεν κάνω λάθος. |
|
|
|
|
|
#216 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote: