![]() |
|
||
| This thread is about: service cost in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by g_bak Και μόνο αυτό αρκεί να χαρακτηρήσει τον επαγγελματισμό μερικών συνεργείων. Από πότε ο "γνώστης" να εξυπηρετείται και ο "άσχετος" 'οχι? Στην ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Quote:
Απλά απαιτώ με τα χρήματα μου το καλύτερο. |
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Φίλε skam δεν ενοχλήθηκα απλά ήταν ένας αστεϊσμός. Και θα επιμείνω λίγο παραπάνω (μήπως είμαι τελικά κεφάλας
Τώρα για τις 30/3 ελπίζω να τα καταφέρω να προλάβω γιατί δουλεύω δυστυχώς εκείνη την Κυριακή. |
|
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Γενικεύοντας το θέμα, τυχαίνει να έχω γυρίσει αρκετά εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda και οι μ$%^#@ που έχω ακούσει δεν περιγράφονται. Χωρίς να είμαι υπερβολικά απαιτητικός, συνειδητοποίησα ότι αυτό που ψάχνουμε (καλή συμπεριφορά, γνώση του αντικειμένου, επαγγελματισμός) δεν το βρίσκουμε σε σχεδόν συντρηπτικό ποσοστό... |
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Δυστυχως κι εγω απο εκει το αγορασα.Εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτο που παρηγγειλες?Θα σου εξηγησω γιατι.Θα προσπαθησω να την πω περιλιπτικα γιατι ειναι μεγαλη ιστορια.Δυο μηνες περιπου πριν παραλαβω το civic ειχα περασει απο εκει να ρωτησω κατι και ειχε στην εκθεση ενα σαν και αυτο που ειχα παραγγειλει.Και μου μπαινει η ιδεα να γραψω τον αριθμο πλαισιου και να σημαδεψω το αυτοκινητο.Δυο μηνες μετα αφου με ενημερωνουν οτι ηρθε παω απο εκει και μαντεψτε...ηταν αυτο που ειχε στην εκθεση δεν ξερω κι εγω απο ποτε.του το λεω,μου λεει αποκλειεται,δεν ειναι δυνατον και του ζηταω τπυ πωλητη τα χαρτια εκτελωνισμου και μεταφορας.Να ψαξω μου λει.Αφου περναει κανενα μισαωρο ερχεται ο ιδιος ο Σωτηροπουλος και με τα πολλα μου λεει ναι εχεις δικιο,αλλα ο πωλητης το εκανε για να σε εξυπηρετησει κλπ.Εγινε τετοιος χαμος που με ακουσαν μεχρι την Κηφισιας.Και το χειροτερο ηταν οι δικαιολογιες που ελεγε και ουτε ενα συγνωμη.Ειχε βγαλει αδειες,πινακιδες που φυσικα τα ακυρωσε ολα.Την παραγγελια δεν την ακυρωσα γιατι θα περιμενα αλλους 7μηνες απλα το τσεκαρα με τον Σαρακακη οτι το δικο μου απλα ειχε καθυστερησει και δεν το ειχε δωσει πουθενα αλλου.Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα και λιγα ειπα.Γι'αυτο προσοχη.Και εχει και συνεχεια με το συνεργειο τωρα...
|
|
|
|
|
|
#90 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Εμένα πάντως είναι "νέας κοπής" κ φαίνεται από τον αριθμό πλαισίου (08 στο σημείο που λένε να κοιτάξουμε οι Άγγλοι στο φόρουμ). Για πες για το συνεργείο......... |
|
|
|
|
|
|
#91 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Για σενα τωρα που θες να το πηγαινεις εκει για service φανταζομαι.Μετα την περιπετεια που ανεφερα παραπανω δεν εβαλα μυαλο και πηγα για το πρωτο service στα 10000.Μιας και τον μηχανικο εκει τον γνωριζα μεσο φιλου μου.Βαζοντας το αυτοκινητο στο τεραστιο και πολυ οργανωμενο συνεργειο που εχουν-ειρωνικα βεβαια το λεω-για οποιον γνωριζει το χωρο ενα απο τα σαινια που εχουν εκει παιρνοντας τη στροφη που εχει για να κατεβεις στο συνεργειο υπαρχει ενα μεγαλο κενο με αποτελεσμα να μην πατησει η ροδα και να σκασει κυριολεκτικα το αυτοκινητο με τον πισω προφυλακτηρα με αποτελεσμα να πεταχτει το δεξιο μερος του εκτος του υπολοιπου αυτοκινητου.Για καλη μου τυχη ειχε γρατσουνιστει μονο το πλαστικο πανω απο τη ροδα και καθολου ο πραφυλακτηρας που ξαναεβαλαν στην θεση του αφου ειναι κουμπωτος.Αλλα φανταζεστε την τρομαρα που πηρα μολις τον ειδα να κρεμεται.80Ε ηταν το κοστος και μου το αφησε 70 για την ταλαιπωρια.Α,επισης για ενα προβλημα που ειχα και μετα απο αλλεπαλληλα τηλεφωνηματα ακομα περιμενω τηλεφωνο να περασω.Λεπτομερεια ολο αυτο εγινε τον...Ιανουαριο.Τα συμπερασματα δικα σας
|
|
|
|
|
|
#92 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Νεας κοπης μπορει να ειναι αλλα που ξερεις οτι δεν το ειχαν εδω στην Ελλαδα σε καποια εκθεση η και ο Σωτηροπουλος στη δικια του για καποιο καιρο?Γι'αυτο παντα να ζητατε τα χαρτια εκτελωνισμου και μεταφορας απο την μεταφορικη εταιρεια.
|
|
|
|
|
|
#94 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|