![]() |
|
||
| This thread is about: service cost in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by mike_civic Επειδή με άγχωσες, πήρα τηλ κ τους είπα να μου στείλουν τα χαρτιά με φαξ. Χωρίς 2η κουβέντα μου λένε οκ ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Η 21-2 είναι λίγο μετά από όταν το παράγγειλα... |
|
|
|
|
|
|
#102 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Καλημέρα παιδιά. Σας μεταφέρω την εμπειρία μου από το τελευταίο service των 40.000 που έκανα και συνιστώ να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τα συνεργεία. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώνομαι ότι το κόστος θα ανέλθει σε περίπου 200 €, κλείνω ραντεβού και πάω το πρωί το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δε μπορούσα να περιμένω, το αφήνω και επιστρέφω το μεσημέρι να το παραλάβω. Όλα ΟΚ, κάποια προβληματάκια διορθώθηκαν, πάω να πληρώσω και το σοκ έρχεται όταν η ευγενέστατη κοπέλα μου λέει ότι το κόστος είναι 300 €. Κοιτάζω την απόδειξη και βλέπω ότι έχουν χρεώσει αλλαγή μπουζί 87 €, ψάχνω το βιβλίο service και βλέπω ότι τα μπουζί ιριδίου αλλάζονται στα 120.000. Έρχεται ο υπεύθυνος, το βλέπει,
- ξέρετε κάποιο λάθος έγινε και σας άλλαξαν τα μπουζί, θα σας κάνω 10% έκπτωση στα ανταλλακτικά. - Μα η έκπτωση 10% είναι 20 € και τα μπουζί κάνουν 87 € Τελικά μετά από "διαπραγματεύσεις" μου είπε ότι θα μου κάνει δωρεάν την επόμενη αλλαγή λαδιών |
|
|
|
|
|
#103 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Μπράβο andy7. Καλά τους έκανες όμως ποιος σε βεβαιώνει ότι θα σου κάνουν αλλαγή λαδιών τότε;;; Να απαιτήσεις να είσαι μπροστά στην αλλαγή διότι αυτοί είναι ικανοί να μην σου αλλάξουν τίποτα ή να συμπληρώσουν απλά όσο λείπει. Πρόσεξε τους! Προσωπικά σε όλα τα σέρβις ήμουν πάνω από το μηχανικό και απλά κοιτούσα.
|
|
|
|
|
|
#106 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Αυτη ειναι ικανη να σου πουνε πως αλλαξαν και ιμαντα κατα λαθος και να σε χρεωσουν? Επρεπε να μην δεχτεις να τους δωσεις φραγκο! |
|
|
|
|
|
|
#107 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Andy δώσε μας και το όνομα του συνεργείου αν θέλεις. Επίσης γράψε μας την γνώμη σου για εκείνο συνολικά για την δουλειά που κάνει. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πολλοί απλά δεν ακολουθούν αλλά έχουν σημασία. Για παράδειγμα, καλύπτουν με ναυλον καθίσματα και τιμόνι πριν μπουν μέσα με τα λάδια οι μηχανικοί;;; Καλό είναι να ξέρουμε για να έχουμε έναν μπούσουλα των καλών και κακών συνεργείων
|
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Μάστορας στο Ελληνικό. Σαν service πιστεύω κάνουν καλή δουλειά, βάζουν νάυλον κλπ, βέβαια επειδή κάτι πείραξε στο ταμπλό για να διορθωθεί ένα τρίξιμο το τζάμι ήταν μετά γεμάτο δαχτυλιές και σκόνες. Σε σύγκριση με τη mobility που πήγαινα παλιότερα νομίζω είναι λίγο ακριβότερος αλλά βάζει και λάδια 5-40 που είναι ακριβότερα από τα 10-40 της mobility
|
|
|
|
|
|
#111 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Επισης οσες φορες εχω παει ηταν πολυ εξυπηρετικη και μου εχουν φτιαξει διαφορες ψιλο-γρατσουνιες που ειχα χωρις χρεωση. Παντως σε ολα τα service ημουν παρον. Ισως βεβαια να φταιει οτι τους καλοπιανω με μερικα cdακια μουσικης(λογω δουλειας) |
|
|
|
|
|
|
#112 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#113 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#117 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Μ. Τρίτη έκλεισα ραντεβού στον Σ..... για το service (εξαμήνου) καθώς και μια αναβάθμιση στο λογισμικό του εγκεφάλου του i-shift.
|
|
|
|