Civinfo

14.jpg
This thread is about: service cost in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by mike_civic Επειδή με άγχωσες, πήρα τηλ κ τους είπα να μου στείλουν τα χαρτιά με φαξ. Χωρίς 2η κουβέντα μου λένε οκ ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 24th March 2008, 10:41   #101 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
Επειδή με άγχωσες, πήρα τηλ κ τους είπα να μου στείλουν τα χαρτιά με φαξ. Χωρίς 2η κουβέντα μου λένε οκ κ τα περιμένω τώρα !
Μου έστειλαν με φαξ το χαρτί εκτελωνισμού και έχει ημερομηνία 21-2-2008. Εγώ το παρέλαβα 7-3-2008 οπότε όλα οκ !
Η 21-2 είναι λίγο μετά από όταν το παράγγειλα...
mike_civic is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 08:39   #102 (permalink)
Valve Cap

Καλημέρα παιδιά. Σας μεταφέρω την εμπειρία μου από το τελευταίο service των 40.000 που έκανα και συνιστώ να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τα συνεργεία. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώνομαι ότι το κόστος θα ανέλθει σε περίπου 200 €, κλείνω ραντεβού και πάω το πρωί το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δε μπορούσα να περιμένω, το αφήνω και επιστρέφω το μεσημέρι να το παραλάβω. Όλα ΟΚ, κάποια προβληματάκια διορθώθηκαν, πάω να πληρώσω και το σοκ έρχεται όταν η ευγενέστατη κοπέλα μου λέει ότι το κόστος είναι 300 €. Κοιτάζω την απόδειξη και βλέπω ότι έχουν χρεώσει αλλαγή μπουζί 87 €, ψάχνω το βιβλίο service και βλέπω ότι τα μπουζί ιριδίου αλλάζονται στα 120.000. Έρχεται ο υπεύθυνος, το βλέπει,
- ξέρετε κάποιο λάθος έγινε και σας άλλαξαν τα μπουζί, θα σας κάνω 10% έκπτωση στα ανταλλακτικά.
- Μα η έκπτωση 10% είναι 20 € και τα μπουζί κάνουν 87 €
Τελικά μετά από "διαπραγματεύσεις" μου είπε ότι θα μου κάνει δωρεάν την επόμενη αλλαγή λαδιών
Andy7 is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 08:42   #103 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andy7 View Post
Καλημέρα παιδιά. Σας μεταφέρω την εμπειρία μου από το τελευταίο service των 40.000 που έκανα και συνιστώ να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τα συνεργεία. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώνομαι ότι το κόστος θα ανέλθει σε περίπου 200 €, κλείνω ραντεβού και πάω το πρωί το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δε μπορούσα να περιμένω, το αφήνω και επιστρέφω το μεσημέρι να το παραλάβω. Όλα ΟΚ, κάποια προβληματάκια διορθώθηκαν, πάω να πληρώσω και το σοκ έρχεται όταν η ευγενέστατη κοπέλα μου λέει ότι το κόστος είναι 300 €. Κοιτάζω την απόδειξη και βλέπω ότι έχουν χρεώσει αλλαγή μπουζί 87 €, ψάχνω το βιβλίο service και βλέπω ότι τα μπουζί ιριδίου αλλάζονται στα 120.000. Έρχεται ο υπεύθυνος, το βλέπει,
- ξέρετε κάποιο λάθος έγινε και σας άλλαξαν τα μπουζί, θα σας κάνω 10% έκπτωση στα ανταλλακτικά.
- Μα η έκπτωση 10% είναι 20 € και τα μπουζί κάνουν 87 €
Τελικά μετά από "διαπραγματεύσεις" μου είπε ότι θα μου κάνει δωρεάν την επόμενη αλλαγή λαδιών
Μου είπαν πως πρέπει να κάνω service στα 10,000 χλμ. Πώς θα ξέρω τί πρέπει να προσέξω?
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 08:44   #104 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

ειναι πολυ λαμόγια
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 08:56   #105 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Μπράβο andy7. Καλά τους έκανες όμως ποιος σε βεβαιώνει ότι θα σου κάνουν αλλαγή λαδιών τότε;;; Να απαιτήσεις να είσαι μπροστά στην αλλαγή διότι αυτοί είναι ικανοί να μην σου αλλάξουν τίποτα ή να συμπληρώσουν απλά όσο λείπει. Πρόσεξε τους! Προσωπικά σε όλα τα σέρβις ήμουν πάνω από το μηχανικό και απλά κοιτούσα.
skam is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 09:00   #106 (permalink)
Valve Cap

sharkman's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Μπράβο andy7. Καλά τους έκανες όμως ποιος σε βεβαιώνει ότι θα σου κάνουν αλλαγή λαδιών τότε;;; Να απαιτήσεις να είσαι μπροστά στην αλλαγή διότι αυτοί είναι ικανοί να μην σου αλλάξουν τίποτα ή να συμπληρώσουν απλά όσο λείπει. Πρόσεξε τους! Προσωπικά σε όλα τα σέρβις ήμουν πάνω από το μηχανικό και απλά κοιτούσα.
Καλα αυτο ειναι MUST!μα καλα ειναι δυνατον να αλλαξαν "κατα λαθος" μπουζι?
Αυτη ειναι ικανη να σου πουνε πως αλλαξαν και ιμαντα κατα λαθος και να σε χρεωσουν?
Επρεπε να μην δεχτεις να τους δωσεις φραγκο!
sharkman is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 09:01   #107 (permalink)
Valve Cap

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Εννοείται ότι θα κάτσω εκεί και θα περιμένω
Old 8th April 2008, 09:03   #108 (permalink)
Valve Cap

Quote:
Originally Posted by Evanthe View Post
Μου είπαν πως πρέπει να κάνω service στα 10,000 χλμ. Πώς θα ξέρω τί πρέπει να προσέξω?
Διάβασε το βιβλίο service για να ξέρεις τι απαιτείται να κάνουν κάθε φορά
Old 8th April 2008, 09:05   #109 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Andy δώσε μας και το όνομα του συνεργείου αν θέλεις. Επίσης γράψε μας την γνώμη σου για εκείνο συνολικά για την δουλειά που κάνει. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πολλοί απλά δεν ακολουθούν αλλά έχουν σημασία. Για παράδειγμα, καλύπτουν με ναυλον καθίσματα και τιμόνι πριν μπουν μέσα με τα λάδια οι μηχανικοί;;; Καλό είναι να ξέρουμε για να έχουμε έναν μπούσουλα των καλών και κακών συνεργείων
skam is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 09:22   #110 (permalink)
Valve Cap

Μάστορας στο Ελληνικό. Σαν service πιστεύω κάνουν καλή δουλειά, βάζουν νάυλον κλπ, βέβαια επειδή κάτι πείραξε στο ταμπλό για να διορθωθεί ένα τρίξιμο το τζάμι ήταν μετά γεμάτο δαχτυλιές και σκόνες. Σε σύγκριση με τη mobility που πήγαινα παλιότερα νομίζω είναι λίγο ακριβότερος αλλά βάζει και λάδια 5-40 που είναι ακριβότερα από τα 10-40 της mobility
Old 8th April 2008, 10:16   #111 (permalink)
Valve Cap

sharkman's Avatar

Quote:
Μάστορας στο Ελληνικό. Σαν service πιστεύω κάνουν καλή δουλειά, βάζουν νάυλον κλπ, βέβαια επειδή κάτι πείραξε στο ταμπλό για να διορθωθεί ένα τρίξιμο το τζάμι ήταν μετά γεμάτο δαχτυλιές και σκόνες. Σε σύγκριση με τη mobility που πήγαινα παλιότερα νομίζω είναι λίγο ακριβότερος αλλά βάζει και λάδια 5-40 που είναι ακριβότερα από τα 10-40 της mobility
Εντυπωση μου κανει παντως αυτο για το συγκεκριμενο συνεργειο καθως ειναι ο πιο φθηνος απο αλλα που εχω ψαξει για τα εκαστοτε service.
Επισης οσες φορες εχω παει ηταν πολυ εξυπηρετικη και μου εχουν φτιαξει διαφορες ψιλο-γρατσουνιες που ειχα χωρις χρεωση.
Παντως σε ολα τα service ημουν παρον.
Ισως βεβαια να φταιει οτι τους καλοπιανω με μερικα cdακια μουσικης(λογω δουλειας)
Old 8th April 2008, 10:23   #112 (permalink)
Valve Cap

Quote:
Originally Posted by sharkman View Post
Εντυπωση μου κανει παντως αυτο για το συγκεκριμενο συνεργειο καθως ειναι ο πιο φθηνος απο αλλα που εχω ψαξει για τα εκαστοτε service.
Επισης οσες φορες εχω παει ηταν πολυ εξυπηρετικη και μου εχουν φτιαξει διαφορες ψιλο-γρατσουνιες που ειχα χωρις χρεωση.
Παντως σε ολα τα service ημουν παρον.
Ισως βεβαια να φταιει οτι τους καλοπιανω με μερικα cdακια μουσικης(λογω δουλειας)
Ακριβώς επειδή είναι εξυπηρετικοί, και εμένα με εξυπηρέτησαν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γι' αυτό πήγα εκεί. Γενικά άλλο παράπονο δεν έχω και το "deal" που κάναμε μάλλον σε καλό μου βγαίνει
Old 8th April 2008, 10:26   #113 (permalink)
Valve Cap

sharkman's Avatar

Quote:
Ακριβώς επειδή είναι εξυπηρετικοί, και εμένα με εξυπηρέτησαν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γι' αυτό πήγα εκεί. Γενικά άλλο παράπονο δεν έχω και το "deal" που κάναμε μάλλον σε καλό μου βγαίνει
Ε τουλαχιστον το καλο της υποθεσης ειναι οτι τωρα εισαι και με καινουρια μπουζι και θα αλλαξεις δωρεαν λαδια....καλο "deal" στο φιναλε πραγματι.
Old 8th April 2008, 18:52   #114 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by Evanthe View Post
Μονο λαδια και φιλτρο λαδιου στα 10000 χλμ. Τιποτα αλλο.
jimp is online now   Reply With Quote
Old 8th April 2008, 18:55   #115 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Εννοείται ότι θα κάτσω εκεί και θα περιμένω
Ειναι σιγουρο οτι σου αλλαξαν μπουζι, ειδες τα παλια?? Ειναι απο τα ανταλακτικα που δεν φαινονται ευκολα αν εγινε η αλλαγη. Μονο αν βγαλεις ενα να το δεις .
jimp is online now   Reply With Quote
Old 9th April 2008, 07:41   #116 (permalink)
Valve Cap

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Ειναι σιγουρο οτι σου αλλαξαν μπουζι, ειδες τα παλια?? Ειναι απο τα ανταλακτικα που δεν φαινονται ευκολα αν εγινε η αλλαγη. Μονο αν βγαλεις ενα να το δεις .
Δεν είδα τίποτα αφού δε μπορούσα να κάτσω εκεί να περιμένω, αν δεν είσαι εκεί δε μπορείς να ξέρεις ούτε αν αλλάζουν τα λάδια και τα φίλτρα
Old 17th April 2008, 12:30   #117 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

pansta's Avatar

Μ. Τρίτη έκλεισα ραντεβού στον Σ..... για το service (εξαμήνου) καθώς και μια αναβάθμιση στο λογισμικό του εγκεφάλου του i-shift.
pansta is offline   Reply With Quote
Old 17th April 2008, 13:11   #118 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar