Civinfo

17.jpg
This thread is about: Fuel-Gas Stations, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Για το εξωτερικό δεν γνωρίζω... Για την Ελλάδα όμως περιμένεις κάτι διαφορετικό???...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10th September 2008, 12:07   #61 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

iTrader: (0)
Για το εξωτερικό δεν γνωρίζω... Για την Ελλάδα όμως περιμένεις κάτι διαφορετικό???
forever_after is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2008, 12:14   #62 (permalink)
Magic Rear Seat

GKAR's Avatar

Περιμένεις απάντηση;ρητορική είναι η ερώτηση δυστυχώς, την απάντηση την ξέρουμε όλοι!!
GKAR is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2008, 12:37   #63 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

maikeru's Avatar

Το Αλογο με το σκουφακι (πως λεμε στρουμφαλογο!!) φταιει!!!!
maikeru is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2008, 16:26   #64 (permalink)
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust

konpapap's Avatar

Κατανάλωση

Φώτο 1η:
Ο μετρητής Α είναι στη λειτουργεία κατά την οποία μηδενίζει κάθε φορά που βάζω βενζίνη. Άρα 624+154.5= 778.5 χλμ "δυναμική" αυτονομία!! Λέτε να είναι δυνατό;;
Φώτο 2η:
Η οικονομική οδήγηση είναι πάντα συνάρτηση της ταχύτητας. Με αυτή την ταχύτητα πιστέυω μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακρυά!!
Attached Images
File Type: jpg SP_A0594.jpg (40.4 KB, 128 views)
File Type: jpg 501.JPG (10.6 KB, 125 views)
konpapap is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2008, 18:29   #65 (permalink)
Wheelnut

Quote:
Originally Posted by xmitsos View Post
αν ψάξει κανείς τις τιμές βενζίνης στην αμερική και τη πορεία της άνοδος που ακολουθεί, θα καταλάβει ότι εδώ στην ελλάδα είμαστε απλά τραγικοί .. . .
λίγο που το κοίταξα,η βενζίνη τους κάποτε είχε 0,58 δολ/λίτρο ενώ τώρα με τις ανατιμίσεις πήγε 0,71 δολ/λίτρο .. . . άντε πείτε εσείς που από 0,90 ευρώ /λίτρο πήγε 1,50 ευρώ /λίτρο!
Απλα να διευκρινησω πως στις ΗΠΑ η μοναδα μετρησης ειναι το γαλονι και οχι το λιτρο (1 γαλονι = 3,78 λιτρα), συνεπως η αυξηση της τιμης που αναφερεις αντιστοιχει σε σχεδον τριπλασια ποσοτητα απ'οτι στην Ελλαδα.

Μπορουμε πλεον να βαλουμε τα κλαμματα ολι μαζι...
arahtos is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2008, 18:31   #66 (permalink)
Wheelnut

Quote:
Originally Posted by gkar View Post
ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!

Παιδιά η μην την γελατε την λύση καθόλου! Για μέσα στην πόλη εκεί που το επιτρέπουν οι υπόλοιποι οδηγοί και δεν κινδυνεύεις να γίνεις αλοιφή για κάλους, ποδήλατο!!Σκεφτήτε το: και το αμάξι σου δεν σπαταλάς μέσα στην κίνηση, ούτε την τρελή βενζίνη σπαταλάς με ξεκίνα-σταμάτα, ολλημένος στο φανάρι και 1η-2α ούτε τίποτα, και πιο γρήγορα πας και ούτε νεύρα ούτε τίποτα!!!
Φιλε gkar αν υπηρχε η υποδομη και η παιδεια για ποδηλατο στην Αθηνα/Ελλαδα πιστευω πως το αυτοκινητο θα το εβγαζα μονο για νυχτερινες εξοδους.
Old 10th September 2008, 18:35   #67 (permalink)
Wheelnut

Quote:
Originally Posted by evanthe View Post
Αν ζούσα στην Αθήνα, νομίζω πως θα χρησιμοποιούσα όσο το δυνατόν περισσότερο το μετρό. Κυρίως για περιβαλλοντικούς λόγους βέβαια.
Καλη η σκεψη σου αλλα σκεψου επισης πως το καλοκαιρι δεν εχει κλιματισμο (ελεος, τοσο πρωτοποριακη κατασκευη και δεν εχουν τα τραινα κλιματισμο...) οποτε η μυτουλα σου θα απολαυσει ελευθερα ολη την παλεττα των μυρωδιων και αρωματων των συνανθρωπων σου.
Old 10th September 2008, 18:59   #68 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Quote:
Originally Posted by arahtos View Post
Καλη η σκεψη σου αλλα σκεψου επισης πως το καλοκαιρι δεν εχει κλιματισμο (ελεος, τοσο πρωτοποριακη κατασκευη και δεν εχουν τα τραινα κλιματισμο...) οποτε η μυτουλα σου θα απολαυσει ελευθερα ολη την παλεττα των μυρωδιων και αρωματων των συνανθρωπων σου.
Μόνο οι πρώτοι συρμοί του μετρό δεν έχουν κλιματισμό. Οι καινούργιοι έχουν όπως επίσης και κάποιοι μετασκευασμένοι του ηλεκτρικού.
Old 10th September 2008, 20:09   #69 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Τον ηλεκτρικό τον χρησιμοποιώ πολύ συχνά, 2-3 φορές την εβδομάδα, έχω πολύ καιρό να μπω κ να μην έχει κλιματισμό.
mike_civic is offline   Reply With Quote
Old 11th September 2008, 08:25   #70 (permalink)
Magic Rear Seat

GKAR's Avatar

Quote:
Originally Posted by arahtos View Post
Φιλε gkar αν υπηρχε η υποδομη και η παιδεια για ποδηλατο στην Αθηνα/Ελλαδα πιστευω πως το αυτοκινητο θα το εβγαζα μονο για νυχτερινες εξοδους.
Εδώ δεν υπάρχει παιδεία απο οδηγούς δικύκλων καν (έχω και μηχανή και τα ξέρω από πρώτο χέρι, εκ των έσω που λένε!) να προστατέψου τον εαυτό τους.
Και βεβαίως πολλοί, μα πάρα πολλοί οδηγοί σκέφτοντια το αμάξι τους σαν κουτί και δεν υπολογίζουν, οχι απλώς το αμάξι τους και τα αμάξια-περιουσίες των άλλων, αλλά ούτε και την ζωή των υπολοίπων χρηστών του δρόμου!! Για το πως φέρονται στα μηχανάκια να μην το σχολιάσω!!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι καντήλι έχω ρίξει δίπλα από παράθυρα οδηγών που "δεν με είδαν", με είδαν και με έγραψαν κτλ
GKAR is offline   Reply With Quote
Old 11th September 2008, 10:57   #71 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

maikeru's Avatar

Εισαι Χαλκιδα οπότε δικαιολογήσαι!!!! γιατι οταν κατεβηκα Αθήνα και στα φανάρια μπαίνανε σφήνες τα Μηχανάκια καμια 10αρια και αυτά περι παιδείας ειναι φούμαρα γιατι κανενας απο οσους βλέπω να οδηγούν δεν εχουν παιδεια!!! πχ οταν στρίβεις αναβης φλάς! πχ2 οταν σταματας εκτακτα αναβεις τα αλαρμ!!!! πχ3 δεν κυκλοφορεις με μηχανακι χωρις φώτακαι κρανος και κανοντας σουζες για να κανεις μαγκια πχ 4,5,6,οο !!! οπότε μην μου λετε για παιδεία !!!! (ω ρε φιλε πως τα πήρα)

Last edited by skam; 11th September 2008 at 14:20. Reason: άσεμνες εκφράσεις...
maikeru is offline   Reply With Quote
Old 11th September 2008, 19:23   #72 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Quote:
Originally Posted by konpapap View Post
Φώτο 1η:
Ο μετρητής Α είναι στη λειτουργεία κατά την οποία μηδενίζει κάθε φορά που βάζω βενζίνη. Άρα 624+154.5= 778.5 χλμ "δυναμική" αυτονομία!! Λέτε να είναι δυνατό;;
Φώτο 2η:
Η οικονομική οδήγηση είναι πάντα συνάρτηση της ταχύτητας. Με αυτή την ταχύτητα πιστέυω μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακρυά!!
Κοίτα με οδήγηση συνέχεια μέσα στην πόλη η αυτονομία που έχω δει με full τεπόζιτο μέχρι που ανάβει το λαμπάκι και με αντιοικονομική οδήγηση είναι περίπου τα 550-600χιλ. οπότε αυτό που λες μπορεί να παίζει.
panosm is online now   Reply With Quote
Old 15th September 2008, 11:16   #73 (permalink)
Wheelnut

Απο αυτονομία πάμε καλά, δε μπορώ να πω...αλλά απο τιμές χάλια...καλά θα ήταν όσο ανέβαινε η τιμή της βενζίνης να ανέβαινε και η αυτονομια...

Προτείνω να βάζουμε στο topic αυτο ακριβείς τοποθεσίες και τιμές των πρατηρίων ώστε να διαδίδουμε σωστα τα νέα!

π.χ. η shell στο τερμα της Πειραιώς στο ρεύμα προς πειραιά έχει την χαμηλότερη τιμή καυσίμου συγκριτικά με όλα τα πρατηρια shell που έχω δει:
1,109€!!!
Ελπιζω να είναι καθαρή, αν και τόσο καιρό που βάζω δεν έχω περιεργα λαμπάκια disco στο καντραν!
B@b!s is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2008, 14:42   #74 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Μπορείτε να ενημερώνεστε και απο εδώ:
gasPrice.gr
Old 16th September 2008, 07:02   #75 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

botsp's Avatar

Την χαμηλότερη τιμή την έχω βρεί στο Βερόπουλο στην νέα Κηφισιά που έχει πρατήριο shell. Μόνιμα κάτω απο 1,10, απο 1,07-1,09. Την βενζινη την έχει για κράχτη και όχι για κονόμα ενώ έμαθα οτι δέχεται συνεχώς επισκέψεις απο τα ΚΕΚ για το θέμα νοθείας επειδή τον κυνηγούν τα άλλα βενζινάδικα. Αρα είναι και καθαρή.
botsp is offline   Reply With Quote
Old 16th September 2008, 07:07   #76 (permalink)
Wheelnut

Καλώς θα πάρω ενα μικρό βυτίο, θα το γεμισω απο εκει και θα το παρκάρω έξω απο το σπίτι να το έχω πρόχειρο!
Quote:
Originally Posted by botsp View Post
Την χαμηλότερη τιμή την έχω βρεί στο Βερόπουλο στην νέα Κηφισιά που έχει πρατήριο shell. Μόνιμα κάτω απο 1,10, απο 1,07-1,09. Την βενζινη την έχει για κράχτη και όχι για κονόμα ενώ έμαθα οτι δέχεται συνεχώς επισκέψεις απο τα ΚΕΚ για το θέμα νοθείας επειδή τον κυνηγούν τα άλλα βενζινάδικα. Αρα είναι και καθαρή.
B@b!s is offline   Reply With Quote
Old 17th September 2008, 07:42   #77 (permalink)
Valve Cap

AgrinioTypeS's Avatar

Καλημέρα σας και από μένα,

Εγώ προσωπικά στο Αγρίνιο βάζω στην bp στην Εθνική Οδό Αγρινίου -Ιωαννίνων στο Δήμο Νεάπολης.Εκεί μέχρι στιγμής έχω βρει την πιο φθηνή 100αρα (1,40) και πόλυ καλή σε ποιότητα. Τώρα άμα έχω παραλήψει κάποιο με πιο φθηνή κ καλύτερη βενζίνη δεν το ξέρω.... Και κατι άλλο.... Πριν από αυτό της ΒΡ υπάρχει ένα βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ δίπλα απο ενα στριπτιτζάδικο sexy land(ομορφα μωράκια εκεί μεσα ) μην βάλετε απο εκεί,ένας γνωστός μου άλλαξε ρεζερβουαρ κ φίλτρο με ένα και μόνο γέμισμα.
Ελπίζω να έδωσα ένα χερι βοηθείας!!!!
AgrinioTypeS is offline   Reply With Quote
Old 17th September 2008, 08:07   #78 (permalink)
Magic Rear Seat

GKAR's Avatar

Quote:
Originally Posted by AgrinioTypeS View Post
Καλημέρα σας και από μένα,

Εγώ προσωπικά στο Αγρίνιο βάζω στην bp στην Εθνική Οδό Αγρινίου -Ιωαννίνων στο Δήμο Νεάπολης.Εκεί μέχρι στιγμής έχω βρει την πιο φθηνή 100αρα (1,40) και πόλυ καλή σε ποιότητα. Τώρα άμα έχω παραλήψει κάποιο με πιο φθηνή κ καλύτερη βενζίνη δεν το ξέρω.... Και κατι άλλο.... Πριν από αυτό της ΒΡ υπάρχει ένα βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ δίπλα απο ενα στριπτιτζάδικο sexy land(ομορφα μωράκια εκεί μεσα ) μην βάλετε απο εκεί,ένας γνωστός μου άλλαξε ρεζερβουαρ κ φίλτρο με ένα και μόνο γέμισμα.
Ελπίζω να έδωσα ένα χερι βοηθείας!!!!
Να πω την αλήθεια σε μέρη που δεν ξέρω, εμπιστεύομαι περισσότερο μεγάλες εταιρείες. Όχι σαφώς οτι η επωνυμία είναι κριτήριο ποιότητας, αλλά να μην πάω και εντελώς α-μπε-μπα-μπλομ!!

Πάντως το συγκεκριμένο πρατήριο, είναι ή του ύψους ή του βάθους: ή θα το προσέχξεις λόγω του "γείτονα" ή που ο γείτονας θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και ούτε που θα το προσέξεις (γιατί άραγε.
Εγώ πάντως αν και σ&