![]() |
|
||
| This thread is about: Second meeting & summer excursion 2008, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; το λουτρακι ειναι φοβερη λυση παιδες κ κοντα , κ φοβερες παραλιες κ καλο φαγητο κ χωρος για παρκαρισμα απλετος.......... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
| View Poll Results: Ποια κυριακη??? | |||
| 12/7 |
|
6 | 33.33% |
| 19/7 |
|
5 | 27.78% |
| 26/7 |
|
7 | 38.89% |
| Voters: 18. You may not vote on this poll | Withdraw Vote | |||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#23 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
iTrader: (0)
|
καλα μην στραβωνεις...εδω λεγανε για ναυπλιο... τοθλαχιστον το λουτρακι ειναι μια ωρα το πολυ απο την αθηνα κ δεν συγκρινεται με χαλκιδα κλπ. η λιμνη πλαστηρα ειναι υπερβολικα μακρια απο την αθηνα κ ας ειναι θεικα...
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Υπέροχες τοποθεσίες έχει όλη η Ελλάδα. Θα μπορούσα κι εγώ να αναφέρω Πιερία, Χαλκιδική, Καβάλα, κλπ. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Πρέπει να σκεφτούμε τί είναι πρακτικό για την πλειοψηφία. ΥΓ. Χιλιομετρικές αποστάσεις πόλεων: http://www.buildings.gr/greek/kilomiters/table.htm http://walking-greece.ana-mpa.gr/listview4.php?id=853 Last edited by Evanthe; 24th June 2008 at 13:17. |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
EVANTHE προσπαθω φιλε μου να προτεινω μερος και εγω που να σας βολευει αλλα δεν βρισκω,ειναι περιεργο ενα κοινο σημειο μερος που να βολευει ολους.
Οτι και να πω εχεται δικιο εσεις εχεται πολυ ωραια μεροι που για εμας ειναι μακρυα,οποτε οτι και να γραψω....!!! |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
ΥΓ. Είμαι 'φίλη' και όχι 'φίλος' |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Παντως στην μεση βρησκεται το μερος που σας προτεινα Γλυφα Φθιωτιδος. Για αυτους που ερχονται απο Θεσ/νικη ειναι 60 χλμ μετα τον Βολο.Αρα απο Αθηνα ειναι Αθηνα-Βολος=324-60=264χλμ. Θεσ/νικη-Βολος=216+60=276. Αρα δεν τα χαλαμε για 12χλμ.Μια γκαζια ειναι.
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Γνώμη μου είναι πως για να "μετριάσουμε" την απόσταση Βορρά-Νότου θα έπρεπε να συζητάμε για εκδρομές στις εξής περιφέρειες:
Α) Θεσσαλία Β) Ήπειρος Γ) Δυτική Στερεά Ελλάδα Δ) Άντε βάλτε και κάποια απο τα Ιόνια Νησιά. Κατα συνέπεια δυνατοί επισκέψιμοι νομοί που να "ισαπέχουν" (το κατα δύναμη) απο τα 2 μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και τη πλειοψηφία των μελών του club θα μπορούσαν να είναι οι: 1) Λάρισα 2) Μαγνησία 3) Τρίκαλα 4) Καρδίτσα 5) Ιωάννινα 6) Θεσπρωτία 7) Άρτα 9) Λευκάδα 10) Κεφαλλονιά-Ιθάκη 11) Δυτική Αιτωλοακαρνανία Κατα συνέπεια, έχω να προτείνω τις εξής όμορφες περιοχές για επίσκεψη (κατα νομό): 1) Λάρισα, παραλίες Αγιόκαμπου- Πολύδενδρου 2) Βόλος, Πήλιο, Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλλόνησος), Τρίκερι, Μηλιές, -Τσαγκαράδα, κλπ. 3) Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Μετέωρα, Ελάτη-Περτούλι (βουνό Κόζιακας) 4) Καρδίτσα, Λίμνη Πλαστήρα 5) Ιωάννινα (Παμβώτιδα), Δωδώνη, Ζαγοροχωρια (Κόνιτσα, Πάππιγκο, Δρυμός Πίνδου- Αώου-Βοιδομάτη, Μέτσοβο, κλπ.) 6) Ηγουμενίτσα, Πάργα, παράλια Ιονίου 7) Άρτα 9) Λευκάδα 10) Κεφαλλονιά - Ιθάκη 11) Αμφιλοχία κλπ Φυσικά υπάρχουν ένα σωρό άλλα πανέμορφα μέρη π.χ. στη Στερεά (Φωκίδα: με Γαλαξείδι, Δελφούς, Ιτέα, κλπ. Αιτωλοακαρνανία με νότιους προορισμούς: Ναύπακτος, Μεσσολόγγι-Αιτωλικό, Ευρυτανία με Καρπενήσι κλπ, Εύβοια με Χαλκίδα κλπ, Φθιώτιδα: με ένα σωρό παράλια κλπ) αλλά είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και όχι στην Υπόλοιπη Ελλάδα. Φυσικά για Πελοπόνησσο δε συζητάμε. Αντίστοιχα πανέμορφα μέρη υπάρχουν σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα (π.χ. Καστοριά - Φλώρινα - Πίνδος- Γρεβενά, Έδεσσα, Βέροια-Νάουσα-Βέρμιο-Βεργίνα,Πιερία-Πλαταμώνας-Όλυμπος - Κατερίνη-Πόροι, Χαλκιδική, Δράμα,Σέρρες - Ασπροβάλτα, Καβάλα-Θάσος, Ξάνθη- Πορτο Λάγος- Νέστος, Ροδόπη, Έβρος-Σαμοθράκη) αλλά είναι πολύ μακριά για τους Νότιους. Η προσωπική μου Ψήφος πάει στη Μαγνησία και κατα δεύτερο στα Ιωάννινα-Ζαγοροχώρια. Βέβαια για λόγους θέρους και ζέστης προτιμώ τώρα τη Μαγνησία με τις παραλίες της. Τα Γιάννινα θα τα πρότεινα για Φθινόπωρο που είναι μαγικά! |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Φιλοι "πρωτευουσιανοι" απ'οτι βλεπετε πολλα παιδια πλεον απο Βορεια Ελλαδα ψηνονται για μια κεντρικη συναντηση με την συμμετοχη οσων περισσοτερων γι' αυτο και "ψηφιζουν" ενα κεντρικο σημειο που θα εξυπηρετησει και θα βολευει ολους. Στην περιπτωση μας το πιο εφικτο και ουσιαστικο ειναι η Μαγνησια πιστευω (και αυτο οπως εχουν ξαναπει ορισμενοι και οπως πιστευω και εγω, θα ηταν καλυτερα το φθινοπωρο..Σπυρο με προλαβες..) γι' αυτο δεν εχω και εγω παρα να συμφωνησω με τους παραπανω για Βολο..
Last edited by MakTheo; 1st July 2008 at 15:40. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Παιδιά χαίρομαι για τον ενθουσιασμό σας για πανελλήνια συνάντηση όμως αυτή ρεαλιστικά θα είναι επιτυχημένη το Σεπτέμβριο. Φανταστείτε να κάνουμε κάποια κίνηση τώρα, να είμαστε λίγοι συγκριτικά και να απογοητευτούμε ενώ στο γυρισμό θα φάμε και την κίνηση των εκδρομέων του ΣΚ. Πως θα το επιχειρήσουμε πάλι μετά; Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι η πρόθεση του alexps -γνωστού διεθνώς κ |