![]() |
|
||
| This thread is about: SatNav in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Γι' αυτον τον λογο κυριως δεν εισαγει και αυτην την εκδοση ο Σαρακακης στην Ελλαδα (ισως σε ειδικη παραγγελια μονο). Εγω πηρα το ΜΙΟ C320Β, ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Γι' αυτον τον λογο κυριως δεν εισαγει και αυτην την εκδοση ο Σαρακακης στην Ελλαδα (ισως σε ειδικη παραγγελια μονο).
Εγω πηρα το ΜΙΟ C320Β, πολυ απλο GPS, εβαλα το Destinator πανω και ολα ΟΚ! Το τοποθετησα και σε καλο σημειο (στο μικρο ντουλαπακι πισω απο τον μοχλο ταχυτητων) γιατι δεν μου αρεσε σε καμια περιπτωση να "κρεμεται" απο το παρμπριζ. Με μια βαση που εκανα ο ιδιος, η οποια τοποθετειται μεσα στο μικρο ντουλαπακι και πανω της (μπροστα της) μπανει το GPS. Το μονο "μειον" ειναι οτι κατα καποιον τροπο χαραμιστηκε ενας αποθηκευτικος χωρος (αλλα, who cares? Απο εμφανιση καθεται πολυ καλα αφου φαινεται περιπου σαν μαμα! Οριστε μερικες φωτο.. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Ειναι θεμα συνηθειας. Στην αρχη ηθελε λιγο εξοικιωση, ακουγα περισσοτερο παρα εβλεπα..
Last edited by MakTheo; 9th July 2008 at 17:09. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Κρυβεται! Μπορει να βγει πισω απο τον μοχλο. Μπορω να κρυψω και την τροφοδοσια του απο τον αναπτηρα (να την κρυψω ακριβως απο κατω του δηλαδη) εαν την βαλω εσωτερικα, αλλα δεν θελω να επεμβω περισσοτερο και να κανω τρυπες στα πλαστικα για την εξοδο του καλωδιου.
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
Έχεις δίκιο , το λυπάσαι να κάνεις τρύπες. Πόσο στοιχισε όλο το πακέτο και η τοποθέτηση μαζί αν επιτρέπεται; |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Μια ωριτσα δουλεια περιπου με μηδαμηνο κοστος. |
|
|
|
|
|
|
#31 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Οχι το background ειναι, εβαλα το αμαξι μου.. Το πηρα 220 € Last edited by MakTheo; 10th July 2008 at 16:12. |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Ενημερωτικά... Σήμερα το πρωί μίλησα με Σαρακάκη και μου είπαν ότι θα έχουν το DVD με τα Ελληνικά maps για το Civic τα Χριστούγεννα... Έτσι μου είπαν ότι τους ενημέρωσαν από την Honda!!!
Markoulis καμιά τύχη??? |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Τπτ παιδια.εχω βρει για ολα τα αλλα λογισμικα,γι αυτο,τπτ...θα παρω κ στον product που συνεργαζομαι μηπως βρω ακρη...περιπου στα 100 γιουρος υπολογιστε αν....
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Μάκη πολύ καλή η δουλειά σου. Αναμένω φωτογραφίες της βάσης διότι η θέση που προτείνεις είναι πολύ καλή.
Έχω 2 ερωτήσεις...το σπασμένο destinator 7 μπήκε εύκολα στο mio σπασμένο; Με κάρτα μνήμης φαντάζομαι γίνεται και είναι ξεκλείδωτο το mio. Πάιδες το gps κυρίως το ακούμε δεν το βλέπουμε...μια χαρά η θέση του λοιπόν. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Θα να ανεβασω και φωτογραφιες και διαστασεις. Το Destinator μπηκε πολυ πολυ ευκολα με μια καρτα μνημης και ενα patch προγραμματακι για το ΜΙΟ για να το ξεκλειδωσει! |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|