Civinfo

12.jpg
This thread is about: SatNav in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Μήπως, λέεεεεω μήπως ξεφύγαμε λίγο από το θέμα??? Markoulis πες μου ότι έχεις βρει κάτι.......

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 20th July 2008, 11:58   #61 (permalink)
Valve Cap

iTrader: (0)
Μήπως, λέεεεεω μήπως ξεφύγαμε λίγο από το θέμα??? Markoulis πες μου ότι έχεις βρει κάτι....
pkrdimos is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2008, 20:48   #62 (permalink)
Valve Cap

παιδια εψαξα οσο μπορουσα να βρω κατι να σας βοηθησω ,αλλα δυστηχως δε βρηκα κατι...τοθλαχιστον στην εταιρια μου....μονο λογισμικα μιο κ ντεστιναιτορ διαθετω.
στη διαθεση σας αδερφια....
markoulis type s is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2008, 17:31   #63 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Σήμερα έσπασα το ΜΙΟ C220. Δηλαδή όχι ακριβώς. Η flash του gps έμεινε ως έχει. Έφτιαξα κάρτα SD από την οποία κάνει boot το ΜΙΟ και ανοίγει windows, εκεί μπορείς να τρέξεις Destinator 6 ή 7 με τουσ τελευταίους χάρτες. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι στο destinαtor με τους ελληνικούς χάρτες δεν λειτουργεί η αναζήτηση στα ελληνικά. Ενώ υπάρχουν οι οδοί, όποια και να αναζητήσεις σου βγάζει ότι δεν υπάρχει. Στην αγγλική έκδοση των ελληνικών χαρτών (εννοώ ότι ο χάρτης βγάζει όλα τα ονόματα τρων οδών/περιοχών στα αγγλικά) λειτουργεί κανονικά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
panosm is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2008, 11:31   #64 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

καλημερες!απο τα συστήματα πλοήγησης ειμαι παντελώς ασχετος αλλα σήμερα σε μια πρώινή μου αναζήτηση επεσα πάνω σε ενα mls destinator ειναι καλό? μπορώ να το συνδέσω μόνιμα με παροχή ρεύματος απο το αμάξι?
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2008, 15:33   #65 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

αυτό λέω να πάρω και εγώ το 4800bt
skam is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2008, 22:10   #66 (permalink)
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle

alexps's Avatar

Παρτε becker τωρα που μαθαμε τα κολπα του..ειναι και ξεκλειδωτα απο τη μανα τους εξαλλου και πολυ καλα σαν συσκευες (βλεπε mercedes).
alexps is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2008, 11:01   #67 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

s33s's Avatar

Smile

Quote:
Originally Posted by markoulis type s View Post
παιδια εψαξα οσο μπορουσα να βρω κατι να σας βοηθησω ,αλλα δυστηχως δε βρηκα κατι...τοθλαχιστον στην εταιρια μου....μονο λογισμικα μιο κ ντεστιναιτορ διαθετω.
στη διαθεση σας αδερφια....

θα σε χρειαστω.....
τσιμπησα απο το ebay ενα 2din μηχανακι σε τιμη ξεφτιλα!!!!

εδω κολλαει το ''καντο οπως ο mike_civic''..!!
s33s is online now   Reply With Quote
Old 3rd August 2008, 20:38   #68 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

εμπιστεύεστε να αγοράζετε προιόντα απο το e-bay?και αν δεν είναι αυτό που περιγράφουν και δείχνουν?
christos is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2008, 20:54   #69 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Βασικα οντως, μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια που ακολουθεις για να παραγγειλεις απο Εbay? Δηλαδη αφου δωσεις εντολη να πληρωσεις μεσω Paypal συνηθως το προιον τοτε ο πωλητης παιρνει κατευθειαν τα λεφτα και μετα σου στελνει το προιον? Υπαρχει περιπτωση να μην σου στειλει το προιον? Πως εξασφαλιζεις τα χρηματα σου σε περιπτωση που δεν σου ερθει το προιον ή που ειναι ελλατωματικο?
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2008, 21:20   #70 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Προσωπικά αγοράζω πάρα πολύ συχνά από το ebay, ακολουθόντας κάποιους κανόνες όμως. Καταρχήν, να είναι πωλητής με πολλές θετικές αξιολογήσεις, καλύτερα να είναι power seller, δλδ χχχχ αξιολογήσεις. Μετά κοιτάω να είναι πάνω από 98% θετικές αξιολογήσεις. Επίσης, πάντα να πληρώνω με paypal. Αυτός ο φορέας αναλαμβάνει να λύσει την υπόθεση για εσένα αν κάτι πάει στραβά κ κάνεις σε αυτόν καταγγελία. Αν έχει ξαναγίνει για κάποιον πωλητή αρνητική καταγγελία τότε ακόμα κ να διαγράψουν τον πωλητή μπορούν, το έχουν κάνει άλλωστε. Τα χρήματά σου είναι κατά 99% εξασφαλισμένα με πληρωμή μέσω paypal ! Πάντα κάνετε αξιολόγηση αφού παραλάβετε το προϊόν. Ότι έχω αγοράσει ακολουθόντας τα παραπάνω έχει έρθει πάντα σπίτι μου χωρίς πρόβλημα !
mike_civic is online now   Reply With Quote
Thanks to mike_civic from:
Old 3rd August 2008, 21:21   #71 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by s33s View Post

εδω κολλαει το ''καντο οπως ο mike_civic''..!!
χαχαχαχαχα
Old 4th August 2008, 06:21   #72 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
Προσωπικά αγοράζω πάρα πολύ συχνά από το ebay, ακολουθόντας κάποιους κανόνες όμως. Καταρχήν, να είναι πωλητής με πολλές θετικές αξιολογήσεις, καλύτερα να είναι power seller, δλδ χχχχ αξιολογήσεις. Μετά κοιτάω να είναι πάνω από 98% θετικές αξιολογήσεις. Επίσης, πάντα να πληρώνω με paypal. Αυτός ο φορέας αναλαμβάνει να λύσει την υπόθεση για εσένα αν κάτι πάει στραβά κ κάνεις σε αυτόν καταγγελία. Αν έχει ξαναγίνει για κάποιον πωλητή αρνητική καταγγελία τότε ακόμα κ να διαγράψουν τον πωλητή μπορούν, το έχουν κάνει άλλωστε. Τα χρήματά σου είναι κατά 99% εξασφαλισμένα με πληρωμή μέσω paypal ! Πάντα κάνετε αξιολόγηση αφού παραλάβετε το προϊόν. Ότι έχω αγοράσει ακολουθόντας τα παραπάνω έχει έρθει πάντα σπίτι μου χωρίς πρόβλημα !
Κι εγώ χρησιμοποιώ το e-bay αρκετά για αγορές, αλλά για...ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα.

Πάντως, δεν έχω κανένα παράπονο, απεναντίας έχω μείνει άπόλυτα ικανοποιημένη από τις συναλλαγές μου. Όπως είπες, θέλει να είμαστε λίγο προσεκτικοί.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 17:14   #73 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

s33s's Avatar

[quote=mike_civic;217896]χαχαχαχαχα

s33s is online now   Reply With Quote
Old 13th August 2008, 16:16   #74 (permalink)
Supporter
Valve Cap

ioannis's Avatar

2DIN Sat Nav

Κάτι παληκάρια στη Ρωσία έχουν αντικαταστήσει την στανταρ κονσόλα με το στερεοφωνικό καθώς και την οθόνη με τα αντίστοιχα τμήματα από την έκδοση 1.4 Base (που δεν έχει στερεοφωνικό).

39720-SMG-G01 (No-audio display unit)
77251-SMG-G00ZA (No-audio center panel)

Η κονσόλα έχει άνοιγμα 2DIN που δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις οποιοδήποτε σύστημα που συνδυάζει πλοηγό, DVD player, κλπ. όπως τo Pioneer AVIC F900BT ή ακόμα και αυτό της Honda. Το τελευταίο βέβαια, είναι το πιο εύκολο στην τοποθέτηση καθώς έχει τις ίδιες υποδοχές με το στερεοφωνικό, όμως δεν έχει Ελληνικούς χάρτες οπότε...

Η οθόνη θα πρέπει να αλλάξει για να έχει τα δικά της μπουτόν για την αλλαγή ώρας και να δέχεται απευθείας τη σύνδεση με το κλιματιστικό και όχι μέσω του στερεοφωνικού. Πολλοί στην Αγγλία έχουν αφήσει το στερεοφωνικό συνδεμένο για να μην χάσουν τις ενδείξεις του κλιματιστικού και την ώρα, και το έχουν κρύψει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ή το πόρτ μπαγκάζ. Η λύση της αλλαγής της οθόνης όμως με αυτήν τη 1.4 Base είναι πιο καθαρή.

Δυστυχώς ο τοπικός αντιπρόσωπος ήταν όπως πάντα ιδιαίτερα 'εξυπηρετικός' στο να παραγγείλει για μένα τα παραπάνω τμήματα και έτσι απευθύνθηκα στο εξωτερικό.

Θα επανέλθω μόλις έχω κάτι νεότερο.
ioannis is offline   Reply With Quote
Old 13th August 2008, 16:36   #75 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Φίλε Γιάννη, εγώ αλλά κ κάποιοι φίλοι ακόμα εδώ έλληνες, έχουμε αλλάξει το στερεοφωνικό με 2din μηχάνημα, αφήνοντας όμως το εργοστασιακό κάπου κρυμμένο. Εγώ το έβαλα στο πορτμπαγκάζ μέσα σε μικρό ξύλινο κουτάκι, αφού το έκοψα λίγο. Μπορείς να δεις φωτό στο θέμα μου. Πλαίσιο αγοράζεις από εδώ χωρίς πρόβλημα. Η λύση του να βάλεις από το 1,4 την οθόνη με τα κουμπιά για το ρολόι κτλ., είναι ναι μεν καλύτερη αφού δεν έχεις το εργοστασιακό κάπου στο αμάξι μέσα, αλλά εργονομικά δεν είναι ωραίο, άποψή μου βέβαια.
Old 13th August 2008, 16:47   #76 (permalink)
Supporter
Valve Cap

ioannis's Avatar

Quote:
... Πλαίσιο αγοράζεις από εδώ χωρίς πρόβλημα. Η λύση του να βάλεις από το 1,4 την οθόνη με τα κουμπιά για το ρολόι κτλ., είναι ναι μεν καλύτερη αφού δεν έχεις το εργοστασιακό κάπου στο αμάξι μέσα, αλλά εργονομικά δεν είναι ωραίο, άποψή μου βέβαια.
Φίλε Μιχάλη, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες ότι πλαίσιο αγοράζεις από εδώ, από που εννοείς; Υπάρχει κάποιο κατάστημα ή αντιπροσωπεία από την οποία μπορώ να το προμηθευτώ; Μπορείς να μου δώσεις τηλέφωνα ή διεύθυνση; Πόσο κόστισε (αν μπορείς να μου πεις);

Όσο για την εργονομία, γούστα είναι αυτά...
άλλωστε ακόμα δεν ξέρω πως θα 'πείσω' το Civic ότι δεν μας κλέψανε το στερεοφωνικό όταν το βγάλω!! Υπάρχει και εκείνο το GA-Net που δεν πρέπει να μείνει ανοικτό στην άκρη του στερεοφωνικού. Καμιά ιδέα;
ioannis is offline   Reply With Quote
Old 13th August 2008, 18:20   #77 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Γιάννη, το πλαίσιο κάνει λίγο λιγότερο από 100 ευρώ από την επίσημη αντιπροσωπεία τον γνωστό μας Σαρακάκη! Το παραγγέλνεις κ στο φέρνει σε λίγες ημέρες αν δεν το έχει. Εγώ όταν το πήρα ήταν ετοιμοπαράδοτο να φανταστείς!
Old 13th August 2008, 19:06   #78 (permalink)
Supporter
Valve Cap

ioannis's Avatar

Quote:
Γιάννη, το πλαίσιο κάνει λίγο λιγότερο από 100 ευρώ από την επίσημη αντιπροσωπεία τον γνωστό μας Σαρακάκη! Το παραγγέλνεις κ στο φέρνει σε λίγες ημέρες αν δεν το έχει. Εγώ όταν το πήρα ήταν ετοιμοπαράδοτο να φανταστείς!
Μιχάλη όταν λες πλαίσιο εννοείς την κονσόλα που φαίνεται παρακάτω ή κάτι εσωτερικό;
Attached Images
File Type: jpg Hu2.jpg (121.6 KB, 64 views)