![]() |
|
||
| This thread is about: SatNav in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Καλούτσικο φαίνεται αλλά....έχει εξωτερικό μικρόφωνο για να λειτουργήσει το bluetooth με το τηλ σου, οι χάρτες που έχει με το πρόγραμμα αυτό δεν ξέρω αν ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Καλούτσικο φαίνεται αλλά....έχει εξωτερικό μικρόφωνο για να λειτουργήσει το bluetooth με το τηλ σου, οι χάρτες που έχει με το πρόγραμμα αυτό δεν ξέρω αν αναβαθμίζονται κ δεν βλέπω κάπου να έχει rca έξοδο για σύνδεση με ενισχυτή.
|
|
|
|
|
|
#82 (permalink) | |
|
Supporter
Valve Cap
|
Quote:
Έψαξα για την ιστοσελίδα του κατασκευαστή αλλά δεν βρίσκω τίποτα για Sino 550. Από γλώσσες δεν σκίζει - μόνο Αγγλικά και Κινέζικα για τα μενού και ποιος ξέρει τι γίνεται με τις οδηγίες πλοήγησης. Δεν αναφέρεται τίποτα και για εγγύηση. Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για μια τέτοια μονάδα. |
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Παίδες τι λέτε για αυτό; Ειδικά ο gatoz που το κατέχει...
έτοιμος είμαι να το τσιμπήσω... E-SHOP.GR: HP IPAQ 316 TRAVEL COMPANION |
|
|
|
|
|
#92 (permalink) | |
|
Darco Kouvatsevits
Triangular Exhaust
|
Quote:
Εχει πέσει στο 500. Η θήκη με την τοποθέτηση +100 και έχεις bluetooth, gps και κινητό... Μπορείς να του περάσεις και φωνητική αναγνώριση, οπότε είσαι σχεδόν σαν το factory installed. Ψάχνω και τρόπο να το συνδέσω με το RCD για τα MP3! Software destinator με όλα τα POIs μέσα (ραντάρ κτλ!) |
|
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
Ο ανταγωνισμός έχει μονοπύρηνο στα 400mhz το πολύ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει διάρκεια στο χρόνο! Δεν είναι σημαντικό αυτό; |
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) | |
|
Darco Kouvatsevits
Triangular Exhaust
|
Quote:
Δες ότι το OS είναι windows CE = πρόβλημα να βρεις software |
|
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Μολις κατεβασα το Garmin 5.0 με ολους τους Ελληνικούς χαρτες (δρόμων,αγροτικών και ναυτιλιακών) για symbian ταιριάζει στα τηλεφωνα Ν95 Ν82 και άλλα με ενσωματώμενο GPS!!! Ενδιαφέρεται κανεις???
|
|
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Και εγω απο e-shop εχω πολυ καλες εντυπωσεις, αν και μεχρι στιγμης για θεματα εγγυησης δεν τους χρειαστηκα..
Για Ελλαδα χαρτες της Ngi=μονοδρομος, που σημαινει οτι οι συγκεκριμενοι αυτοι χαρτες παιζουν μονο με dest και τωρα τελευταια με το καινουριο λογισμικο της ΜΙΟ το ΜΙΟΜΑΡ2008 (το οποιο δεν εχει σπασει...ακομα...) Θοδωρη, το Samsung Omnia το εχεις δει??? Αρκετα καλυτερο απο το Diamond το βλεπω.. 16 Gb μνημη, και επεξεργαστης στα 730! Last edited by MakTheo; 20th October 2008 at 17:04. |
|
|
|
|
|
#100 (permalink) | |
|
Darco Kouvatsevits
Triangular Exhaust
|
Quote:
Γενικά έχω δοκιμάσει όλα σχεδόν τα smart phones που κυκλοφορούν (inc i-phone). Κατέληξα στα diamond λόγω μεγέθους και δυνατοτήτων - εύκολου να βρεις software. Στα - η μικρή μπαταρία, υπάρχει όμως μεγαλύτερη aftermarket. Στη βάση του civic όμως, τροφοδοτείται από αυτή! Γενικά decent από αποδεκτό κατασκευαστή και ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσωπεία (ACE). Προσοχή μην πάρει κανείς παραεισαγωγή (βλέπε vodafone) γιατί ούτε έχει, ούτε θα αποκτήσει καλά ελληνικά!!! |
|
|
|
|