![]() |
|
||
| This thread is about: Civic 1.8 vs........, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; εγώ λέω να το κάνεις πιο διάσημο...rolling stone city... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#202 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Ρε κοπελια εμενα το δικο μου πας το κατηφορο της κακορατζιας κουμπα 270 χιλιομετρα. Βιτεο μεν περιμενετε διοτι τα frames του κινητου εν μπορουν να πιασουν το μιλιμετρον......
|
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Τι λες βρε φίλε μου για 5.5" ;;;;; Κατηφόρα με κλίση 90% κ θετικό άνεμο, χωρίς καύσιμα κ εσένα να ζυγίζεις 50 κιλά....μόνο έτσι γιατί κανονικά με τα ζόρια το 9.1" με 9.5" έχω δει με χρονόμετρο...με το vsa κλειστό, λίγα καύσιμα, μόνος μου κ χρονόμετρο από έξω, χωρίς κλιματισμό κ χαμηλή σχετικά θερμοκρασία. Με συνοδηγό γύρω στο 9.4 με 9.7. Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου πάντα...
|
|
|
|
|
|
#204 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
με ντεποσιτο φουλ σημερα το βραδυ και συνοδηγό το ιδιο το παλικαρι (θα τον δείτε στο βιντεο ζυγίζει 100 κιλ οσο και εγώ) χωρις ανεμο με ζεστη και η μηχανή και λαστιχα σχεδόν κρυα -> 8 sec (ετσι μου είπε θα δώ αυριο το βιντεο και θα το χρονομετρήσω)
τα 5,5 που μου είπε το παλικαρι οτι εκανα γυνανε πριν 1,5 μηνα περιπου βραδυ (ιδια ώρα περιπου) σε λίγη κατηφόρα (5% θα έλεγα) με τον ιδιο ανθρωπο μεσα με μηχανη και λαστιχα ζεστα (ειχαμε παει Λαμια και γυρήσαμε ) με ντεποσιτο στο 1/8 και τα δύο χωρις κλιματισμο και με VSA σβηστό Το ραλλυ που αναφέρω παραπάνω το πήρα στον ιδιο δρομο με το βιντεο και με ντεποζιτο στο 1/20 (οταν τελειωσε ελεγε το μηχανακι οτι ειχα 0 χλμ μεχρι το βενζηνάδικο) αυτά θα δώ το βίντεο και θα κοιτάξω να το ανεβάσω στο youtube μετα δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα (γιατι όπως καποιος είπε παραπάνω "εκτιθεμαι") |
|
|
|
|
|
#205 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Hταν λαθος μετριμα, ε και γιατι οι εταιριες που δινουν για αλλα αμαξια 0-100 (καλο)νομιζεται το κανουν η το κανει κανεις ποτε!!!???
Μια φορα κανει ενας οδηγος τους ενα 0-100 καλο (στα 1000 μαπα...η στο πανω-κατω)και εκεινοι σου βαζουν το καλυτερο νουμερο,για να ψαρωσεις. Και για το κερασακι (Ποιος πραγματικα τον ενδιαφερει το 0-100?οταν στο δρομο το 80% ανοιγματα γινεται ρολαριστα η κυνηγιτο).....και για το τελος η προσπεραση γινεται εν κινηση οποτε μας ενδιαφερουν τα 80-110 η 110-160 εκει παταμε ολοι σχεδον στην καθημερινη.Αντε στην ρολαριστη κοντρουλα να παιξουμε 30 με 40-120 με 150 χλμ.Αρε αυτη η ροπη.....οσο μεγαλυτερη διαρκεια μπωρει να εχει τοσο το καλυτερο. Γιαυτο τα σημερινα περιοδικα ξυπνησαν απο το λιθαργο του 0-100 και τωρα γραφουν ποσο και απο που ξεκινα η ροπη....και ποσο διαρκει η δυναμη. |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
To 0-100 το χρειάζεσαι μόνο κατα την διάρκεια εισόδου σε Εθνική , ή τέλος πάντων σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας απο παράδρομο , και κυρίως όταν έχει κίνηση και θές να μπέις απο δεξιά και να μεταφερθείς αριστερά για να ξεκινήσεις μια ήρεμη πορεία με 5η-6η και (λογοκρισία εδώ) όσα χλμ συνηθίζεις να πηγαίνεις!
|
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Aρα το 0-100 ειναι σπανια,εως και ειδικα να γινει η να γινεται,ΔΕΝ γινεται σε προσπεραση,δεν γινεται στο να αποφυγεις εμποδιο(γιατι στο φασμα του 0-100 εχουμε και εχουν σχεδον ολα καλα φρενα,μιας και εκει δοκιμαζονται)με αυτα τα χλμ δοκιμαζονται.
Δεν το ζουμε καθημερινα και γινεται μονο οταν το αμαξι κινειται με αργο ρυθμο και ξεφευγει απο τα (πλαισια)χλμ της εθνικης οδου...αλλα και εκτος πολης μετακινηση. Μεσα στην Πολη τωρα ΔΕΝ προκειται να ειναι χρησιμο μιας και για μενα το να κινεισαι με 80+χλμ μεσα σε πολη ειναι Εντελως κουτο....και ας πουμε επικυνδηνο. Τωρα για να αποφυγεις ενα εμποδιο μεσα στην πολη (λεμε τωρα) εκει θελεις το (Μπαμ του γκαζιου)την αποκρηση και τα καλα ελαστικα,η το καλο πατιμα του αμαξιου,γνωσεις,τεχνικες,και φυσικα για ολα αυτα να ειναι και καλος ο δρομος,και να ειναι επισεις βολικος. Πριν καποια χρονια ενας γνωστος πηγαινε με 60-70 χλμ μεσα σε πολη σε μια αντιδραση του λαθος πηρε 7 αμαξια μαζι μεχρι να σταματησει.Γιαυτο και σε στενους δρομους νιωθουμε τα χλμ περισοτερο απο οτι σε ανοιχτους μεγαλυτερους. Τα 0-100 τα εβλεπα παντα με κριτιριο οτι θα παταει καλα κατω το αμαξι,η θα εχει καλη η μακρυα 1η η 2α......η ειναι καλο απο σταση περισοτερο παρα ρολαριστη. Αυτα απο μενα ...αποψη μου. |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
το 0-100 δεν ειναι επιδοση ειναι τάξη μεγέθους μέτρησης του πόσο αποτελεσματικά εφαρμόζεται η οποια δυναμη του κινητήρα πάνω στο αυτοκινητο.Επειδη ομως ολοι μας αυτο το νούμερο κοιτάμε πρώτο πολλές φορες οι βιομηχανιες το μαγειρεύουν στα χαρτιά η ακόμη και στην πραγματικότερα με παράξενα γραναζώματα.επεισης παραπλανητικά ειναι τα πάσης φύσεως downsized τουρμπακια(που εχουν δυναμη στις χαμηλές στροφες και μετά..ξεφουσκώνουν).Στον πραγματικό κόσμο εφαρμογή εχει μονο στις φαναρομαχιες...Η πραγματική δύναμη ενος αυτοκινήτου για μενα πηγάζει απο το 80-120,140 που χρισημοποιουμε και καθημερινά.Ασε που με εργοστασιακό συμπλέκτη αμα πάρεις καμια 200αρια καλά 0-100..αυτός σε χεραιτάει!!Σε αυτό ακριβώς το σημείο η HONDA εκανε αριστη δουλεια με τα καμάρια μας για αυτό και οι καλυτερες ταχυτητές μας ειναι η 3η και 4η
|
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
ναι προσοχη ειδικα σε στενακια μην πεταχτει κανεις αναμεσα απο αυτοκινητα, παιδακι, σκυλακι, γατακι, κλπ.
επισης οταν περνατε διπλα απο λεωφορεια σε σταση. οι πεζοι πεταγονται σαν τους $%#@^# παντως το 0-100 χρειαζεται για να ζεσταινονται τα λαστιχα ωστε να στριβει καλυτερα |
|
|
|
|
|
#216 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Το 0-100 νομίζω οτι απλά είναι ένα καλό δείγμα του μέτρου ποσο ένα αμάξι μπορεί να αλλάξει την κινητική του κατάσταση στο οποίο μετράει η δύναμη του μοτερ, το κιβώτιο, τα κιλά κτλ. Το αν είναι 8,9 ή 9,2 εμένα το ίδιο μου κάνει γιατί όπως σωστά είπατε δεν το δουλεύεις στην καθημερηνότητα του κανείς. Αυτό που μετράω βασικά αν το αμάξι θεωρητικά είναι στην τάξη των 8', 9' ή 10' και μάλλον πάντα συγκριτικά με κάποιο άλλο αμάξι.
Στην ίδια βάση αν και με λιγότερη σημασία για μενά προσωπικά είναι η τελική του αμαξιού, γιατί απλά δίνει μάλλον το "ύψος" των οριών που μπορεί να κινηθεί ένα αμάξι. Πχ με μια τελική από την εταιρία στα 205-210 μπορεί να κινηθεί που αξιοπρεπώς-ασφαλώς με τα 170. |
|
|
|
|
|
#217 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Προσωπικά πάντως επειδή καθημερινά μπαίνω απο παράδρομο στην Εθνική και θέλω να πιάσω αριστερη , αλλα και καθημερινή στην Αττική οδό απο διόδια -να πιάσω αριστερή , η επιτάχυνση απο την 1η εως την 3η μου φαίνεται χρησιμότατη. Βέβαια όπως έχω πεί και πρίν 3η και 4η είναι όλα τα λεφτά.
|
|
|
|