![]() |
|
||
| This thread is about: Civic 1.8 vs........, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by rallakias Το 4θυρο ειναι ομορφο, ειδικα σε κοκκινο, αλλα το ταμπλω δεν μ'αρεσει όσο του δικου μας. κριμα που δεν εβαλαν το ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#463 (permalink) |
|
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
My Civic VS BMW 116 = 1 - 0
Άνοιγμα χωρίς προηγουμενα, βλέματα, ραντεβου, στοίχημα κλπ από ρολαριστά σε φανάρι. 1η, 2α του έκανα μισό αμάξι, στην 3η τον άνοιγα σταθερά μέχρι κούμπωμα 4ης που το ματαιώσαμε.! Στο επόμενο φανάρι κατέβασε παράθυρο κ με ρώτησε αν το έδινα τέρμα.. "Έχει άλλα 20 άλογα, του είπα, αλλά χρωστάω 2200Ε στον Σαρακάκη κ δεν μου τα έδωσε.." |
|
|
|
|
|
#464 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
... Κωνσταντινε, ψιλοασχετο.... Τα semislick, τα αλλαξες ή ακομα εχουν? (Λαθος section, αν θελεις απαντησε στο καταλληλο...) |
|
|
|
|
|
|
#466 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Civic 5d vs BMW Compact E46
Civic 5d vs BMW Compact E46 = 0-1!
Σήμερα απόγευμα στην επιστροφή από Κανάλι προς Άρτα και πριν το Λούρο. Αυτός με γερμανικές πινακίδες, το λάστιχο πίσω σίγουρα 245 και από βάρος τον οδηγό και δυο κοπελίτσες... Εγώ με έναν ακόμα... Στα ανοίγματα τρίτης και τέταρτης κρατιόμουνα μπροστά αλλά μάλλον δεν πρέπει να έδινε αυτός γιατί στα 170-180 άνοιξε και με πέρασε με φανερή άνεση! Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν η δίλιτρη με τα 143PS αλλά η 2.5 (325ti) με τα 192PS... Πάντως άλλα διακριτικά δεν είχε...μόνο το πίσω λάστιχο μου έκανε εντύπωση. Εις υγείες μου!!! |
|
|
|
|
|
#468 (permalink) |
|
Darco Kouvatsevits
Triangular Exhaust
|
X5
5D 1.8 vx BMW X5 3lt 2003 0 - 1
Του κουνιάδου μου αγορασμένο μόλις 35000$ στο αμέρικα πριν 5 έτη και πλέον παροπλισμένο πλην Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα... Από σταμάτημα, πολύ κοντά μέχρι και τη τρίτη... Σε ανοίγματα, κρατιόμουν κοντά μέχρι τα 140 περίπου, μετά φευ!!! |
|
|
|
|
|
#469 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
1.8 5d vs 1.8 alfa romeo 156 = 1-0
Αργότερα οι αλλαγές στο χόντα και με μεγαλύτερο γεμισμα. Απο πρώτες έως τρίτη 1 αμάξι και στην αλλαγη της 4ης 2 αμάξια. Στα 170 ηρθε πάλι στο 1 αμάξι.... εκεί κοψαμε λόγω κίνησης. |
|
|
|
|
|
#472 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Ναι το εγραφε...και αν εννοεις πως το ειδα απο πισω απλα καλυψα διαφορα 3 κενα οπου τον ειδα οτι αρχισε να παταει οπου και πατησα τριτες..εγω 2 ατομα αυτος μονος..καλυπτω διαφορα και του κανω 2 κενα στο κουμπωμα πεμπτης..το αυτο εγινε και λιγο πιο κατω που τον πετυχα γιατι παρεμβληθηκαν και διοδια (αττικη οδος) για να αναθαρυνουμε λιγο ολοι...
|
|
|
|
|
|
#474 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
1265 κιλα ειναι thanoss αλλα δεν πανε ολα συμφωνα με το βαρος η την ιπποδυναμη..η μεταδοση ειναι μεγαλο πραγμα..και εκει ειναι που υπερεχουμε σε συγκριση με αλλα!Να σου πω την αληθεια δεν ξερω γιατι αλλα το χα και δεδομενο οτι πρεπει να ειμαι μπροστα..αλλα τελικα ειμαστε
|
|
|
|
|
|
#476 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Παίδες το 1.8 άστρα είναι πιο αργό από εμάς. Έχει 0-100... 10,1 δηλαδή 1,2 περισσότερο από εμάς στα χαρτιά. Βέβαια ο παράγοντας οδηγός μπορεί να υπερκεράσει την διαφορά!
|
|
|
|
|
|
#477 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
εγω τωρα θα σας γράψω οχι για το δικό μας αλλα για ενα της τεκνο της οικογενειας των civic που μας εκανε περίφανους οσοι ημασταν εκει δεν πιστεύαμε στα μάτια μας
scoda octavia 1800 turbo 193ps+ vs civic vti 96 μαμα!! Στα 700 μετρα απο στάση νικιτής vti με 3 καρότσες και πετάχτηκε μπροστά απο 2αρα και μετά μακαρι και το δικό μας να ειχε κατι απο την αγριαδα του παπού του.... |
|
|
|
|
|
#478 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#479 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Καλά το αμάξι αυτό έχει και γ.... τα γκάζια.
Ένας παλιός γνωστός το είχε κάνει μετατροπή και σε turbo.... πήγαινε..... τον κ.... του. |
|
|
|
|
|
#480 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Κατα καιρους μου ο λεει να το πουλησει γιατι ειναι 3θυρο (εχει 1 χρονο παντρεμενος) ,αλλα του απαντω,τι να παρεις,σα το σκυλι θα μετανοιωσεις αν το δωσεις. Πιστευω πως αυτα τα αμαξια δε πωλουνται αν τα διατηρεις σε καλη κατασταση.
|
|
|
|