![]() |
|
||
| This thread is about: Civic 1.8 vs........, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Εγώ το πσκ αυτό πήγα Γαλαξίδι, έφυγα από Αθήνα 4 άτομα στο αμάξι κ αποσκευές μέχρι να μην κλείνει η πόρτα πίσω, με κλιματισμό γιατί ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Εγώ το πσκ αυτό πήγα Γαλαξίδι, έφυγα από Αθήνα 4 άτομα στο αμάξι κ αποσκευές μέχρι να μην κλείνει η πόρτα πίσω, με κλιματισμό γιατί είχε ζεστούλα το απόγευμα...στην εθνική μέχρι το Κάστρο, άνετα με 170+ χιλ., προσπεράσεις κτλ.
Μετά μπήκαμε στις στροφές, Αράχοβα, Ιτέα κτλ., είχε πέσει η θερμοκρασία κ έκλεισα τον κλιματισμό, είχε έξω 25 βαθμούς, άνετα προσπεράσεις με 3η συνήθως, με 2α πολύ σπάνια κ όταν είχε στροφή επόμενη αρκετά κοντά. Το σάββατο πήγαμε Ιτέα για βόλτα/φαγητό το απόγευμα κ δεν είχαμε αποσκευές κ με κλειστό κλιματισμό, ωραία θερμοκρασία έξω...πολύ πιο άνετα όλες οι προσπεράσεις ! Δεν ξέρω πως περιμένατε το 1800άρι civic αλλά προσωπικά με καλύπτει πολύ ! Μάλιστα, όχι απλά με καλύπτει αλλά μου χαρίζει κ ένα χαμόγελο στα χείλη ! Με τον κλιματισμό ανοιχτό τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα, δεν έχει την ίδια απόκριση κ χρειάζεται μία ταχύτητα κάτω... |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
mike εχεις δικιο ειναι ολα σωστα για 1800αρι και νευρο εχει και τραβαει μεχρι τα 180-190 σωστα,αλλα αν προσπαθισεις για κατι παραπανω (τρωωωωωςςς πορτα!).Δεν νομιζω να καινε λιγοτερο τα 1400 τουρμπατα και η θα παρεις την δυναμη χαμηλα η θα την παρεις ψηλα....διαλεγεις και περνεις!!!(Τουρμπο vs Ατμοσφαιρα)
Εγω λεω και δεν μου αρεσει που το λεω αλλα οσοι πηρανε typeR ΝΕΟ δεν ειναι ευτιχισμενοι γιατι περιμεναν κατι παραπανω και Δεν.Ισως και εμεις περιμεναμε κατι παραπανω και Δεν.Λεω εμεις και (οχι Ολοι!!!) |
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
1. Όταν ειμαστε με μικρη ταχυτητα οδηγουμε οικονομικα οταν εχουμε ανοιχτα παραθυρα και κλειστο a/c.
2. Αντιθετα με μεγαλες ταχυτητες ειναι πιο οικονομικο να εχουμε ανοικτο a/c και κλειστα παραθυρα γιατι με ανοικτα παραθυρα μεγαλωνει η αεροδυναμικη αντισταση αρα και η καταναλωση. 3. Μην ανοιγοκλεινετε το a/c ώστε να λειτουργει σαν νιτρομπουκαλα για να κανετε προσπεραση, θα προξενηθει βλαβη. 4. Η ιδανικη οικονομικη ταχυτητα είναι 110-120 (όπως σε όλα τα τουτου) 5. Νομιζω ότι το a/c κοβει το ίδιο μαλακισμ.... όπως και στο rallye. Κοινως, κλαφτα... 6. Προτεινω να μεταφερουμε την συζητηση για το a/c στο γενικο topic, αν προκειται να συνεχισουμε. 7. Το leon το 1,8 160 hp καιει αρκετα... η ροπη είναι απο πολυ χαμηλα με το αναλογο αντιτιμο. |
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Imoun tis proalles se ena TSI 170 enos filou o opios kserw oti einai normal odigos kai parathrhsa thn mesh katanalosi tou i opoia htan panw apo 9 l/100km. To diko mas gia na ehei toso megali katalalwsh prepei na eisai vidwmenos sto gazi kai stous aftonikitodromous panw apo 160. Genika nomizw prepei na eimaste oikanopioimenoi apo tin shesi apodosis - katanalosis pou ehei to aytokinito. To diko mou me ena kanoniko odhgima mou dinei peripou 7.2 l/100km. Mou ehei kanei kai 5.8 alla me poly prosegmeno odigima se anameiktes synthikes highway kai country roads.
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
δυστιχώς θάνο δεν ειναι η πρώτη φορά που τα "καλα" honda εχουν προβλημα μηχανικο.τα πρώτα ταπερ καθώς και τα s2000 00-01 ειχαν χοντρά προβήματα με τα retainers και το actiueator του v-tec τοσο στον k20 οσο και στον f20c και μερικά απο αυτά καικαν κιολάς.τα σημερινά μάλον εχουν το πρόβλημα καπου αναμεσα στο ηλεκτρογκαζο-vca-α/c-εγκεφαλο ηλεκτρονικής φύσεως και οχι μηχανολογικής αρα τουλάχιστον δεν θα δούμε κανένα τηγανισμένο...οι γιαπονέζει επαθαν αλλα εμαθαν απλά τώρα ξαναμαθένουν απο ηλεκτρονικά και μαλλον εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα.αμα θελετε παμε διπλα για το a/c?
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Να δανειστώ επακριβώς τα γραφόμενα για τη νέα Porsche: "ανάλογα με το μοντέλο, η νέα τετρακίνητη Carrera προσφέρει έως και 8,5% περισσότερη ισχύ, έως 12,9% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και 15,4% χαμηλότερες εκπομπές CO2. Συγκεκριμένα, η απόδοση του νέου κινητήρα των 3,6 λίτρων έχει αυξηθεί κατά 20 ίππους και πλέον φτάνει τους 345 ίππους"
Και να εξηγώ, μπορεί η Pοrsche να έχει και αύξηση στην ιπποδύναμη και μειωμένη κατανάλωση, αλλά με τι κόστος; Ρε παιδιά πήραμε με 23-24000 (χωρίς να μειώνω την αξιά των τόσων χιλιάδων), ένα αμάξι τόσο φουλ όσο δεν πάει!! Πχ, οι αναδιπλώμενοι καθρέφτες σε άλλες εταιρείες χρεώνονται κανένα 500άρι πάνω. αν το αμάξι κόστιζε περι τα +30000, νομίζω θα είχε και γκάζι "περισσότερο" του ανταγωνισμού και θα έστριβε τρένο και εξοπλισμένο φουλ θα ήταν και θα το είχαν κάνει να μην καίει και το alcadara θα πήγαινε σύννεφο και πολλά άλλα. Αλλά θα το πέρναμε πολλοί από εμάς; Το "άσχημο" που κάνει η αντιπροσωπεία είναι που δεν μας παρέχει σαν αντιπροσωπεία επιλογές από πχ Mugen όπως πχ MTM ή Scnitzer κτλ |
|
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Θα γινει και αυτο γιατι ο ανταγωνισμος μεγαλωσε και Πρεπει!!!
Ξεκινησε στανταρ απο φετος ο Σαρακας να το κανει γιατι δεν,,,,,.......και βλεπει γυρω και καταλαβενει οτι αν θελει να πουλαει,πρεπει να καταλαβει!!! Το να αυξισεις τα αλογα και να εχεις μικρη καταναλωση ειναι δυσκολο αλλα οχι και οτι δεν γινεται πχ Να αυξισεις σε ενα φασμα την αποδοση και να κρεμαει γρηγορα το μοτερ ωστε να μην εχει διαρκεια η αποδοση και να καιει.Συνιθως το κανουν στα τουρμπατα. |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Φίλε με ίσως να συνεχίσουμε την κουβέντα στο κατάλληλο topic, αλλά απλά να πω οτι εγώ προσωπικά όταν κάνω την επιλογή μου να την κρίνω λίγο αυστηρά ώστε να ξέρω όσο γίνεται εκ των προτέρων τι παίρνω, τι προτέρηματα μου δίνει και ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ. Δεν μπορώ να τα έχω όλα. Πχ θες αμάξι σφεντόνα; TypeR EP3 αλλά από μοτέρ-στήσιμο κούκλα και εσωτερικό-ομορφιά πανούκλα (συγκριτικά με FN2 σαφώς)
|
|
|
|
|
|
#96 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
MMMMMM.....Mηπως τα 140-150 αλογακια του και τα 1100 (αντε και πολυ θα του ειναι)κυλακια του και οι 17αρα του και η ροπουλα του στα 23-24 καπου εκει....μας ειναι προβλημα???.....Μαλλον mike!!!
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Αγαπητέ Θάνο, το πρόβλημα είναι ότι το ένα είναι αμάξι κ το άλλο.....μπανιέρα με ρόδες...τώρα αν έχει πάνω του έμβλημα abarth είναι άλλο θέμα...θέμα μάρκετινγκ θα έλεγα...
|
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Kαλα απο θεμα ομορφιας και γενικα σαν αμαξι ΔΕΝ το λεμε Καθολου!!!....ειναι απο κουβας εως και φουσκα αμαξι.......οτι και να κανει η abarth θα ειναι το μισο του 1000....μισο σε ολα!!!
|
|
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
ε ναι και το ραλλυ μου μπορει να παταγε c200 kompressor αλλα απο ποιοτικη διαφορα δε συζηταμε...
ετσι και το φιατακι με το civic. δωρο η άγκυρα για να φρεναρει |
|
|
|