![]() |
|
||
| This thread is about: Civic 1.8 vs........, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Δεν βγαινει Εντελως το vsa και off να το εχεις οταν το αμαξι ξεφυγει πολυ και πατισεις φρενο εκεινο επεμβαινει σε ενα βαθμο αλλα οχι ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Δεν βγαινει Εντελως το vsa και off να το εχεις οταν το αμαξι ξεφυγει πολυ και πατισεις φρενο εκεινο επεμβαινει σε ενα βαθμο αλλα οχι σαν να ειναι on αλλα μπαινει!!!......Δεν αλλαζει κατι στο λαμπακι αλλα ΔΕΝ ειναι Εντελως off!!!!
|
|
|
|
|
|
#102 (permalink) |
|
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust
|
thanosS το έχεις δεί κ μόνος σου αυτό που λές για το VSA; Εννοώ ότι όταν το βγάζω off δεν μου αφήνει την παραμικρή υποψία ότι δουλεύει.. Σε εκκίνηση ας πούμε, αν πεις ότι θέλεις να κάψεις τα λάστιχα με 1η, σ'αφήνει! Εν κινήσει τώρα μου έχει τύχει μετά από παίξιμο μέσα στη στροφή, να χρειαστεί μέχρι κ 3 τιμονιές να ισιώσει κ γενικά είχε τελείως ελεύθερη συμπερίφορα, κάτι που με VSA On δεν το κάνει με τίποτα.. Το λέει πουθενά; Κωνσταντίνος
|
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Σε εκκινηση απο σταση σε αφηνει,μπαινει οταν ειναι να φυγεις σε στροφη μπαινει (επεμβαινει) φυσικα οταν φευγει σε στροφη και πατισεις φρενακι τοτε το νιωθεις!!!
Να σου πω να δοκιμασεις?.......εγω σε πλατια παντως και οδηγος και συνοδηγος το ειδα και το ενιωσα.Ετσι ειναι και σε ολα τα (συνχρονα)βγαινει αλλα ΔΕΝ βγαινει Εντελως!!!(εξαιρουνται αυτα που εχουν 2-3 σκαλες απενεργοποιησεις πχ bmw-rx |
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Δεν ξέρω φίλε μου....
Εχω όμως την αίσθηση ότι δεν είναι το vsa που επεμβαίνει , ίσως είναι το ebd Last edited by botsp; 15th July 2008 at 07:08. |
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Παιζει να ειναι και αυτο,αλλα κανονικα στο off δεν επρεπε να λειτουργει τιποτα απο αυτα....αλλα για λογους (Μην τσακιστει ο οδηγος) μενει ενα (ασφαλιστικο)ανοιχτο για τις δυσκολες στιγμες!!!..........Καλα κανουν!!!
|
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Σήμερα είχαμε παιχνίδια με μία BMW Coupe 320 (το προηγoύμενο μοντέλο) στην εθνική, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει
Σε επόμενο φανάρι ήρθε και παρατηρούσε ποιά έκδοση ήταν το Hondaki |
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Πάνο ,
έτυχε και φύγαμε μαζί απο Εθνική με έναν oδηγό στη δουλειά. Εκείνoς με το 320 150 hp. Αστα φίλε μου. Δεν ξεκινάει με τίποτα αυτό. Στη πορεία και αφού έχει αναπτύξει ταχύτητα έχει ρεπρίζ αλλα στα ξεκινηματα και τις επιταχύνσεις έως τα 100-120, δράμα. Αυτό το έχουμε γιατι είναι και πολύ πιο βαρύ. Αλλα και με 170 hp παλι δεν ξεκινάει το bmw. |
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
E46 2200 με τα 170 αλογακια πιστευω την εχουμε και λογο κιβωτιου εχουν 5αρι,αλλα και ειναι και 1500 κυλα,ειχα για 1 χρονο μια τετοια εβαλα και προγραμμα dimsport και εξατμηση απο καταλυτες και πισω,εβαλα και βαρελακι,αλλα μαπα το Καρπουζι...ειχε ενα νευρακι αλλα ΔΕΝ το μονο της καλο ειναι οτι κινειται δυνατα στα πολλα χλμ και δεν κρεμαει σε ταξιδι κραταει καλα τα χλμ της(6κυλινδρο 2200) του πουστη αν δεν πηγαινε και σε πολλα χλμ.Αλλα γενικα πολυ βαρετα αμαξια!!!
Παρακαλουσα τον προγραμματιστη να παραγγειλη στον αλλον προγραμματιστη στην Ιταλια να ανεβασουμε τον κοφτη και καταφεραμε να παει στις 7050 στροφες.....μαπα! Δεν γινεται ελεγε για λογους ασφαλειας. Περιμεναμε 2 ωρες να στιλει τα δεδομενα να τα βαλει στο τσιπακι και μετα να κολισει το τσιπακι στην ecu και οταν εκανα βολτα μετα ΔΕΝ καταλαβα τιποτα,αυτος ελεγε για +10 αλογα.........εγω ελεγα για -450 ευρο πεταμενα!!! Γιαυτο φοβαμε και ξαναλεω ΑΜΗΝ να νιωσουμε το προγραμμα στο civic και να ειναι αισθητη διαφορα.....γιατι αλλιως σε περνει απο κατω!!! |
|
|
|
|
|
#111 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Νομίζω αρκεί να σου πώ ότι το 150άρι το βρήκα με 5000 χλμ 26000Ε και το 170άρι 29000Ε με 8000χλμ, και τα δύο προσφορά (εταιρικά) απο γνωστο σε μεγάλη εταιρία και με φούλ εγγύηση και μισοτιμής τα σέρβις.
Τελικά επέλεξα το civic καινούργιο και ελπίζω να μην αποδειχτεί οτι έκανα μαμακία. |
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Ειναι αναλογα τι ψαχνεις και τι θελεις!!!....δεν νομιζω παντως να εκανες!!!(βεβαια κραταω πισινη)γιατι αν και την ειχα 1 χρονο ΔΕΝ εκανε Τσικ πουθενα και για τιποτα,και ηταν καθε μερα στον κοφτη!
|
|
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Μεχρι 320 αντε 323(με το ζορι και οδηγο ετσι και ετσι) κατι βλεπεις........απο εκει και πανω (κοιτα αλλου και ψαξε για cd πεταμενο στον συνοδηγο).Κωστα κανω πασο με τις επιδοσεις μας μεχρι να δουμε το κιτ με τα +20 αλογα τι κανει!!!....για να δουμε!!!???
|
|
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Και μόνο που συγκρίνουμε το 1800άρι μας με 2000 κυβικά αμάξια, εμένα μου φτάνει !
Τώρα αν τα 2000 είναι μέτρια των άλλων εταιρειών εγώ δεν φταίω αν τα πατάω από πάνω ! χαχαχαχαχα |
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Θεωρώ οτι ο άμεσος ανταγωνισμός είναι παρόμοια χαρακτηριστικά του κινητήρα. Δήλαδή αμάξια σαν bmw 118i 3d, volvo c30, astra gtc 1.8 κτλ ή τέλοσπάντων κάτι τέτοιο εκεί κοντά.
Αν μπλέκουμε και 1.6T & 1.4T κλτ, στην τελική θαπούμε μέσα και θα συγκρίνουμε και εντάξουμε και στην ίδια κατηγορία και το Lotus Elise 1.8 192hp και άλλα εξωτικά παιχνίδια... |
|
|
|
|
|
#117 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
mike με βαση τον ανταγωνισμο και τα κυβικα μας εχουμε καλες επιδοσεις γιατι εγιναν σωστες και καλες επιλογες απο την HONDA πχ εβαλε 6αρι καλο και θετικο σασμαν.Κατι που δεν εκανε η toyota στην celica με τα 145 αλογα και με 5αρι σασμαν,επισεις η mitsuba που εβαλε και εκεινη 5αρι στο νεο lancer με τα 143 αλογα.Και τα 2 ειναι βαρυα αμαξια και θα ειχαν και εχουν αναγκη ενα 6αρι σασμαν.
Το ιδιο και η BMW. Αλλα ειναι το σκεπτικο της καθε εταιριας για ποιο κοινο απευθινεται και τι θελει να δωσει το αμαξι κτλ........ Οποτε ΝΑΙ ενοειται οτι ΔΕΝ μας νοιαζει αν εκεινα ειναι (αργα)απο λαθος της μαμας εταιριας τους και απο αλλη ιδεα που ειχαν για τα συγκεκριμενα!!! GKAR δεν μας μενει και πολυ ανταγωνισμος μιας και στα 1800 κυβικα με ατμοσφαιρικο μοτερ και μεχρι 150 αλογα ειμαστε 2-3 αμαξι στην πιατσα,το οτι βλεπουμε (Βροχη)απο 1400-1600 τουρμπο και τα εχουμε ως μετρο συγκρισεις ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι γυρω μας,παντου,και τα εχουν και γκαζιαριδες!!! Φυσικα και καλο θα ειναι να βαζουμε ενα οριο και να μην τα εχουμε ολα (vs)γιατι φτανουμε να ζηταμε πολλα απο το civic και θα απελπιστουμε απο τις επιδοσεις του που για 1800 και 140 αλογα ειναι Πολυ καλες!!!!(παντα με βαση και κριτηριο αλλα 1800 μοτερ) |
|
|
|
|
|
#118 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#120 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
δεν ξερω βρε παρεακι αλλα εγώ νομίζω ''VS'' μπορούνε να γινουν και να βγούν καποια συμπεράσματα σε πολυ λίγες περιπτώσεις που το βάρος-ιπποδύναμη(και οχι τα κυβικα)-αξια κτήσεως αυτοκηνήτου(σωστος ο Γιωργο& |