Civinfo

19.jpg
This thread is about: Faults, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Πήγα σήμερα για την πόρτα. Το κάναμε βόλτα και ακουσε το θορυβο ο μηχανικός. κατεβασε τα πλαστικα της πόρτας , το κάναμε και ετσι βόλτα ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 1st August 2008, 12:50   #21 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

botsp's Avatar

iTrader: (0)
Πήγα σήμερα για την πόρτα.
Το κάναμε βόλτα και ακουσε το θορυβο ο μηχανικός.
κατεβασε τα πλαστικα της πόρτας , το κάναμε και ετσι βόλτα και δεν βρήκε τιποτα.
Δοκιμασαμε μηπως με κοντρα χαρτακια στο παραθυρο μηπως παιζει μεσα στο τελάρο και εχει μποσικα η τσιμουχα.... τιποτα.
Φυγαμε απο το πορτοπαραθυρο, πήγε στο ταμπλό να σφίξει βιδες.. τιποτα...το σηκωσε το αμαξι και δεν είδε τιποτα απο κάτω , όλα σφιγμενα στην εντέλεια..
3 ωρες εψαχνε το παληκαρί και τελικά είπαμε να κάνουμε αλλο ραντεβού κατα το Σεπτεμβρη να του το αφησω ολη μέρα να το ψαξει παντού.
Για αμορτισερ δεν φαίνεται να είναι όπως διαπίστωσε και αυτός. Μου είπε και νέα για το κιτ αλλα θα τα γραψω στο τιουνινγκ.
botsp is offline   Reply With Quote
Old 1st August 2008, 15:48   #22 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by botsp View Post
κατεβασε τα πλαστικα της πόρτας , το κάναμε και ετσι βόλτα και δεν βρήκε τιποτα.
Δοκιμασαμε μηπως με κοντρα χαρτακια στο παραθυρο μηπως παιζει μεσα στο τελάρο και εχει μποσικα η τσιμουχα.... τιποτα.
Φυγαμε απο το πορτοπαραθυρο, πήγε στο ταμπλό να σφίξει βιδες.. τιποτα...το σηκωσε το αμαξι και δεν είδε τιποτα απο κάτω , όλα σφιγμενα στην εντέλεια..
3 ωρες εψαχνε το παληκαρί και τελικά είπαμε να κάνουμε αλλο ραντεβού κατα το Σεπτεμβρη να του το αφησω ολη μέρα να το ψαξει παντού.
Για αμορτισερ δεν φαίνεται να είναι όπως διαπίστωσε και αυτός. Μου είπε και νέα για το κιτ αλλα θα τα γραψω στο τιουνινγκ.
Πρόσεξε λίγο το πρόσκεφαλο του συνοδηγού. Εγώ εχω ένα θόρυβο από αυτό.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 12:22   #23 (permalink)
Locking Wheelnut

SteliosK's Avatar

Εγω θα ηθελα να εκφρασω την εξης απορια.

Τα vents του a/c παροτι ειναι κλειστο το a/c συνεχιζουν κ βγαζουν αερα οταν τρεχω κ μαλιστα βγαζουν κ ζεστο αερα που τωρα το καλοκαιρι ειναι θανατος. Αν το ανοιξω το a/c τοτε λειτουργει σωστα αλλα μερικες φορες δεν θελω να το εχω ανοιχτο. Θυμαμαι αυτο συνεβαινε κ στα προηγουμενα αμαξια που ειχα αλλα τοτε τα vents (εξοδοι αερα της καμπινας) ειχαν κουμπι που κλεινανε. Τωρα τι κανουμε που το Civic δεν εχει?
SteliosK is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 13:09   #24 (permalink)
Triangular Exhaust

NICK 13's Avatar

Quote:
Originally Posted by steliosk View Post

Τα vents του a/c παροτι ειναι κλειστο το a/c συνεχιζουν κ βγαζουν αερα οταν τρεχω κ μαλιστα βγαζουν κ ζεστο αερα που τωρα το καλοκαιρι ειναι θανατος. Αν το ανοιξω το a/c τοτε λειτουργει σωστα αλλα μερικες φορες δεν θελω να το εχω ανοιχτο. Θυμαμαι αυτο συνεβαινε κ στα προηγουμενα αμαξια που ειχα αλλα τοτε τα vents (εξοδοι αερα της καμπινας) ειχαν κουμπι που κλεινανε. Τωρα τι κανουμε που το civic δεν εχει?
δες μηπως ειναι ανοιχτο το κουμπι της ανακυκλωσης του αερα.δες μηπως και ο ζεστος αερας προερχεται κατω απο το τιμονι.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω
NICK 13 is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 13:22   #25 (permalink)
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust

konpapap's Avatar

Η ανακύκλωση είναι! Κλείσε την είσοδο αέρα απ'έξω κ θα σταματήσει να μπαίνει αέρας. Λόγω ζέστης είναι θερμός ο αέρας που μπαίνει και λογικό είναι να σταματάει όταν ανάβεις το Α/c.!
konpapap is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 14:18   #26 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Βρήκες το θόρυβο τελικά φίλε μου;
jimp is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 15:19   #27 (permalink)
Locking Wheelnut

SteliosK's Avatar

Quote:
Originally Posted by konpapap View Post
Η ανακύκλωση είναι! Κλείσε την είσοδο αέρα απ'έξω κ θα σταματήσει να μπαίνει αέρας. Λόγω ζέστης είναι θερμός ο αέρας που μπαίνει και λογικό είναι να σταματάει όταν ανάβεις το Α/c.!
Quote:
Originally Posted by NICK 13 View Post
δες μηπως ειναι ανοιχτο το κουμπι της ανακυκλωσης του αερα.δες μηπως και ο ζεστος αερας προερχεται κατω απο το τιμονι.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω

Thanks guys! Νομιζω οτι εχει απολυτη λογικη βαση αυτο που λετε κ δεν το ειχα σκεφτει. Λογικα θα δουλεψει.
SteliosK is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 15:45   #28 (permalink)
Locking Wheelnut

Quote:
thanks guys! Νομιζω οτι εχει απολυτη λογικη βαση αυτο που λετε κ δεν το ειχα σκεφτει. Λογικα θα δουλεψει.
Οπως ειπαν και οι φιλοι παραπανω...αυτο συνεβαινε και σε μενα..αν πατησεις το κουμπι της ανακυκλωσης λυνεται το θεμα αμεσως...
psychaos is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 20:18   #29 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

johnvolno1's Avatar

εγώ παιδια ειχα ενα προβλημα στην αρχή αλλά τωρα δεν το εχω παρατηρησει.
ακουγωτανε παρα πολυ εντονα μεσα στο οχημα το πλατσα πλουτσα της βενζινης. ειδικα όταν φουλαριζα.
τωρα ομως νομιζω ότι δεν το ακουω.
συνεβη σε κανεναν απο εσας?
johnvolno1 is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 20:39   #30 (permalink)
Wheelnut

dibouras's Avatar

Quote:
Λοιπόν φίλοι μου επειδή αντιμετωπίζω από την πρώτη μέρα το ίδιο πρόβλημα με χτύπημα από την πόρτα του συνοδηγού, σε κάθε λακούβα ή ανωμαλία, χθες είχα μια εμπειρία καταλυτική. Απλά έβαλα τον αδερφό μου να οδηγήσει και έκατσα στη θέση του συνοδηγού. Ο θόρυβος πλέον ακούγεται ολοκάθαρα κάτω από το ταμπλό, στη δεξιά γωνία του συνοδηγού. Αρχίζω και προσανατολίζομαι πλέον στη μπροστά δεξιά ανάρτηση. Θα το πάω το Σεπτέμβρη και δεν ελπίζω σε εύκολη λύση, μια και τέτοια προβλήματα θέλουν γενικότερες αλλαγές συνήθως. Επειδή κάποιοι μες το φόρουμ, ωστόσο, έχουν το ίδιο πρόβλημα ας δοκιμάσουν να κάτσουν στη θέση του συνοδηγού κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Και φυσικά κάθε παρατήρηση από παθώντες ή γνώστες του προβλήματος καλοδεχούμενη!
dibouras is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 21:39   #31 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Quote:

Τα vents του a/c παροτι ειναι κλειστο το a/c συνεχιζουν κ βγαζουν αερα οταν τρεχω κ μαλιστα βγαζουν κ ζεστο αερα που τωρα το καλοκαιρι ειναι θανατος. Αν το ανοιξω το a/c τοτε λειτουργει σωστα αλλα μερικες φορες δεν θελω να το εχω ανοιχτο. Θυμαμαι αυτο συνεβαινε κ στα προηγουμενα αμαξια που ειχα αλλα τοτε τα vents (εξοδοι αερα της καμπινας) ειχαν κουμπι που κλεινανε. Τωρα τι κανουμε που το civic δεν εχει?
Απλά πατάς το κουμπί της ανακύκλωσης και όλα θα είναι ΟΚ. Το ίδιο συνέβαινε και σε εμένα.
panosm is online now   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 21:42   #32 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Quote:
Originally Posted by johnvolno1 View Post
εγώ παιδια ειχα ενα προβλημα στην αρχή αλλά τωρα δεν το εχω παρατηρησει.
ακουγωτανε παρα πολυ εντονα μεσα στο οχημα το πλατσα πλουτσα της βενζινης. ειδικα όταν φουλαριζα.
τωρα ομως νομιζω ότι δεν το ακουω.
συνεβη σε κανεναν απο εσας?
Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ και το φουλάρω πάντα το αμάξι. Μήπως είναι από αλλού ο θόρυβος που ακούς;
Μήπως το παρατηρείς μετά από πλύσιμο;
Παλαιότερα είχε αναφερθεί στο αγγλικό forum ότι μερικές πόρτες κράταγαν νερά γιατί κάποιες τάπες από λάθος έμεναν κλειστές.
panosm is online now   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 21:55   #33 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

johnvolno1's Avatar

Quote:
Originally Posted by panosm View Post
Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ και το φουλάρω πάντα το αμάξι. Μήπως είναι από αλλού ο θόρυβος που ακούς;
Μήπως το παρατηρείς μετά από πλύσιμο;
Παλαιότερα είχε αναφερθεί στο αγγλικό forum ότι μερικές πόρτες κράταγαν νερά γιατί κάποιες τάπες από λάθος έμεναν κλειστές.
'oxi den ηταν απο αλλου. ηταν απο το ντεποζιτο.
τωρα ομως δεν το ακουω.
johnvolno1 is offline   Reply With Quote
Old 5th August 2008, 22:49   #34 (permalink)
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut

ntinosntinos's Avatar

Quote:
τωρα ομως δεν το ακουω.
όταν είμαι full το ακούω και εγώ όταν σταματάω.
ntinosntinos is offline   Reply With Quote
Old 6th August 2008, 07:57   #35 (permalink)
Triangular Exhaust

NICK 13's Avatar

Quote:
τωρα ομως δεν το ακουω.
συμβαινει αυτο.οχι παντα.εξαρταται απο το ποσο βενζινη εχεις μεσα και σε αποτομα σταματημα ή ξεκινημα.οφειλεται στην κακη μονωση που εχει γινει και λογω οτι το ντεποζιτο βρισκεται κατω απο τη θεση του συνοδηγου και οχι πισω οπως στα περισσοτερα αυτοκινητα.
NICK 13 is offline   Reply With Quote
Old 6th August 2008, 11:51   #36 (permalink)
Wheelnut

anka1976pa's Avatar

Quote:
Originally Posted by dibouras View Post
Λοιπόν φίλοι μου επειδή αντιμετωπίζω από την πρώτη μέρα το ίδιο πρόβλημα με χτύπημα από την πόρτα του συνοδηγού, σε κάθε λακούβα ή ανωμαλία, χθες είχα μια εμπειρία καταλυτική. Απλά έβαλα τον αδερφό μου να οδηγήσει και έκατσα στη θέση του συνοδηγού. Ο θόρυβος πλέον ακούγεται ολοκάθαρα κάτω από το ταμπλό, στη δεξιά γωνία του συνοδηγού. Αρχίζω και προσανατολίζομαι πλέον στη μπροστά δεξιά αν^