![]() |
|
||
| This thread is about: Faults, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; απο οτι θυμαμε ειναι κατω απο οδηγω σηνοδηγω, για να αφηνη χωρο στο πορμπαγαζ και να ειναι ισιο το πατωμα κατω απο τις πισω θεσεις.... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 (permalink) |
|
GreeN TeaM
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
απο οτι θυμαμε ειναι κατω απο οδηγω σηνοδηγω, για να αφηνη χωρο στο πορμπαγαζ και να ειναι ισιο το πατωμα κατω απο τις πισω θεσεις.
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Χτύπημα από δεξιά
Quote:
Μάλλον, δυστυχώς, είναι θέμα δεξιάς ανάρτησης! |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
aπο τα πρωτα ποστ που εκανα ηταν αυτο για το ντεποζιτο...και ειχα σαλταρει!Οπως ειπαν και οι αλλοι φιλοι συμβαινει οταν το ντεποζιτο ειναι φουλαρισμενο και λίιιγο πιο κατω καθως φερνει βολτες το καυσιμο που ειναι κατω απο τι θεσεις (σε αυτο ωφειλεται και η σχετικα ψηλη θεση οδηγησης).Το ντεποζιτο ναι ειναι πλαστικο οπως μου ειπαν και στην αντιπροσωπεια και οτι δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας καθοτι ειναι φυσικο να συμβαινει..Οκ εγω λεω οτι ειναι φυσικο να συμβαινει το περα δωθε αλλά οχι και ανα ακουγεται..η απαντηση ηταν περιμενουν οδηγιες μηπως μπει καποιο μονωτικό καθως εχει παρατηρηηει και απο άλλους ή αλλιως ασε μας τωρα λιγο πλατσα-πλουτσα δεν βλαπτει.Δεν εχει σχεση αν το φρεναρισμα ειναι αποτομο η αν πηγαινεις με πολλα και πατησεις φρενο αν ειναι λίιιγο κατω απο το ΜΑΧ και πατησεις φρενο απο τα 5χιλομετρα θα ακουστει...τουλαχιστον στο δικο μου.Μετα οταν πεσει λιγο η βενζινη δεν ακουγετε τιποτα απο τα 3/4 και κατω..Αυτα
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
το ντεπόζιτο βρίσκεται κάτω από τα μπροστινά καθίσματα. Ακούγεται ενίοτε η βενζίνη στο εσωτερικό του αλλά ίσως να ακούγεται και νερό συσσωρευμένο στις πόρτες λόγω κακής σχεδίασης τάπας. Στο δικό μου τις έχω επάνω αν και κάποτε τις καθάρισα διότι μάζεψαν νερό. Οι αντιπρόσωποι συνιστούν να τις βγάζουμε και μάλιστα τα 2007 τέλη και τα 2008 δεν τις έχουν επάνω.
|
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Μήπως έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με την ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας?
Σε 'μένα πάντως δείχνει κατι περίεργες ενδείξεις του στυλ 25C μεσα στο καταμεσήμερο. Ή εγώ παρα είμαι θερμός |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
OXI.emena παντως δειχνει σωστα. οσες φορες δηλαδή εχω δει θερμομετρα σε διαφορα καταστηματα απ εξω (τα ψηφιακα) παντα ειναι ιδια. με διαφορα 1 βαθμο +-. |
|
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Καλήσπερα παιδιά! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό άλλα σπάνια κάνω ποστ. Είμαι κάτοχος ενός type s milano red 1 μήνα και το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η ποιότητα βαφής. Έχω παρατηρήσει καποιά σημάδια πανω στα τζάμια και στο χρώμα τα οποιά δεν φευγούν. Δοκίμασα κ ξύδι , που αφαίρει τα σημάδια του νερού αλλά τιποτά. Αν ξέρει καποιός τίποτα, ας βοήθήσει! Ευχαριστώ
|
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Δεν είναι φίλε μου βλακείες είναι απο τις πρώτες αρνητικές παρατηρήσεις που έγιναν για το αυτοκίνητο και επίσης για το συγκεκριμένο θέμα έδωσαν γρήγορα απάντηση από την honda για να μην τεθεί θέμα ασφάλειας. Το τεπόζιτο είναι ακριβώς κάτω απο την θέση του συνοδηγού και αν παρατηρήσετε κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού με λίγη πίεση το πάτωμα συμπιέζεται πρός τα μέσα λόγω της ελαστικότητας του τεπόζιτου!
|
|
|
|