![]() |
|
|
#6863 (permalink) |
![]() Join Date: 18th June 2008
Thanks given: 14
iTrader: (0)
|
Εγω εχω πετυχει Αθηνα Αλεξανδρουπολη με 5,1 στο καντραν.... Πολυ χαλαρη οδηγηση το πολυ με 110km/h και γεμισα γυριζοντας πισω στην ξανθη... 850 περιπου χλμ αν θυμαμαι καλα με ενα γεμισμα, καπου εχω και τις φωτο απο τις ενδειξεις.
Και εγω απορω με τα 1000++ χλμ του ομιλου... Τα θεωρω αδυνατον.. |
|
|
|
|
|
#6865 (permalink) |
|
Supporter
![]() Join Date: 15th March 2008
Thanks given: 725
|
Για να γινει το τεστ τωρα.......οκ...... Last edited by maktheo69; 2nd August 2012 at 15:58. |
|
|
|
|
|
#6866 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: 2008 Executive Galaxy Grey
Thanks given: 1,303
|
Quote:
Την μετατροπή στο λεβιέ θα την έκανα αλλά δεν είναι κάμπριο ρε γαμώτο!!
|
|
|
|
|
|
|
#6867 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2009 Civic 1.4,100hp
Thanks given: 562
|
Tapatalk and greek encoding
Λοιπον, σε ολους εχουμε σπασει τα νευρα κατα καιρους, ολοι εμεις που χρησιμοποιουμε το Tapatalk για να παρακολουθουμε την ροη των post στο συγκεκριμενο φορουμ.
Απο οσο το εψαξα, το Tapatalk δεν υποστηριζει την γραφη Ελληνικων χαρακτηρων. Συγκεκριμενα, το προβλημα εντοπιζεται κυριως στα φωνηεντα της ελληνικης. Καθως λοιπον καθε χαρακτηρας αντιστοιχει σε καποια κωδικοποιηση, το Tapatalk δεν 'γνωριζει', με απλα λογια, καποιους ελληνικους χαρακτηρες κ για αυτο βγαζει τα ';'. Ειχα ενημερωσει σχετικα κ τν pottsy, αλλα δεν εχω λαβει εως τωρα απαντηση. Προτιθεμαι να ενημερωσω κ τν προγραμματιστη του Tapatalk προκειμενου να λυθει το προβλημα. Αν εχω νεα θα σας ενημερωσω. Αυτα προς το παρον. Υ.Γ.: Αν κανουμε απο το smartphone μας post χρησιμοποιωντας καποιον browser, οπως τωρα εγω χρησιμοποιω τον Opera, το προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες δεν υπαρχει. Οποτε, βαλτε Opera, πιυ ειναι και σχετικα 'ελαφρυς' browser και ολα θα φτιαξουν! |
|
|
|
|
|
#6868 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2008 cts,black,all stock
Thanks given: 1,740
|
Καλημερα σε ολους κι απο εμενα!
Διακοπες τελος απο χθες και για εμενα και σημερα κατευθειαν βουτια στα βαθια αφου αναλαμβανω υπηρεσια αποψε εως μεθαυριο το πρωι.Μια βδομαδα στην Καλαματα και τουρνε σε Μεθωνη-Κορωνη-Πυλο-Φοινικουντα κλπ και στη συνεχεια μια βδομαδουλα Ναυπακτο για χαλαρωση στο σπιτι και μπανακι σε Χιλιαδου-Μοναστηρακι-Τριζονια που τις πετυχαμε και υπεροχες.Μονο ψεγαδι οι δυο μερες που τα νερα της Ναυπακτου ηταν πιο παγωμενα και απο ποταμι.Οσοι εχουν πετυχει τετοιες μερες εκει καταλαβαινουν τι εννοω... Το Σιβικ στο υψος του,ταξιδεψε ανετα και ομορφα φορτωμενο μεχρι τα μπουνια,με κλιματισμο να χτυπαει υπερωριες,με τις προσπερασεις του αμεσες και χωρις δευτερη σκεψη αλλα και με καταναλωση που εφτασε στο 8.0 στο trip.Θα ηταν πολυ χαμηλοτερο αν δεν μου ειχαν βαλει εκεινα τα 50 ευρω σαπουνονερο αντι για βενζινη στην BP στην Θουρία,εκει στο δεξι χερι λιγο πριν την Μικρομανη .Εαν περασετε απο εκει μεινετε μακρυα,μην σας ξεγελασει το χαμογελαστο αχτυπητο πιπινακι που βαζει βενζινη και καθαριζει τζαμια σαν να γυριζει τις pre-action σκηνες πορνοταινιας.Για κανα δεκαρικο αξιζει,για πενηντα με τιποτα...Συντομα ακολουθει και φωτορεπορταζ.Απο τις διακοπες,οχι απο το πιπινακι... |
|
|
|
|
|
#6872 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2008 cts,black,all stock
Thanks given: 1,740
|
Δυστυχως τιποτα.Επρεπε να κρατησω το και-καλα-cool υφος,τρεις γυναικες ειχα στο αμαξι και θα ετρωγα πολυ τσοκαρο....
|
|
|
|
|
|
#6873 (permalink) |
|
Greek Subforum Moderator
** Thread starter **
![]() Car: 2007 1.8 5 door, Black
Thanks given: 433
|
εγώ με dolphin hd γράφω κανονικά στο φόρουμ από το κινητό
|
|
|
|
|
|
#6875 (permalink) |
![]() Car: 09CIVIC,TYPE-S,SILVER spitha
Thanks given: 195
|
δηλαδή 1,08 άλογα περίπου ανα κιλό....μαϊστα... Ariel Atom 700 - AutoBlog.gr Πυ-Πυ-Πύραυλος!
|
|
|
|
|
|
#6877 (permalink) | |
![]() Car: Civic 1.8 5d, Fade to Black
Thanks given: 63
|
Quote:
You tapatalking to me? |
|
|
|
|
|
|
#6879 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: 2008 Executive Galaxy Grey
Thanks given: 1,303
|
Quote:
Αστειεύομαι!!!! Για να μην παρξηγηθώ!!! |
|
|
|
|
|
|
#6880 (permalink) |
|
Supporter
![]() Join Date: 30th July 2008
Thanks given: 1,096
|
Απόδειξη κράτησης μέσω τράπεζας σε ένα από τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και αναφέρονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του ΕΟΤ, για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κατάλυμα συμμετέχει στο πρόγραμμα. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του δικαιούχου, μπορεί να υποβληθεί απόδειξη κράτησης μέσω ΕΛΤΑ, η οποία όμως θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι πρόκειται για κράτηση σε συγκεκριμένο κατάλυμα του ΕΟΤ.
Σπύρο, δηλ πρέπει πρώτα να κλείσω , να δώσω προκαταβολή και μετά να κάνω αίτηση για τον κοιν. τουρισμό....και αν δεν γίνει δεκτή??? αν δεν μου δώσουν πίσω αυτά που δικαιούμαι ???? άσε κατάλαβα..... |
|
|
|
![]() |
|
| Tags |
| καπό, amortiser, civic 2006, kapo |
| Thread Tools | |
|
|