![]() |
|
|
#7421 (permalink) |
|
Uno Angelo 200 Demoni
![]() Car: 2008 1.8 Ex Black
Thanks given: 537
iTrader: (0)
|
.
Οχι ρε σεις...
Δεν ισχύει αυτό που λέει ο σαλιγκαρολάγνος... Για τα μετρητά δεν τίθεται θέμα, παρά μόνο θέμα ανόητου δημοσιογράφου. Ενα θέμα υπάρχει μόνο στη κατανάλωση, το οποίο είναι και ήδη από μήνες νομοθετημένο, δεν επιτρέπονται αγορές πάνω από 1000 με μετρητά! Αυτό δεν το βρίσκω και κακό, αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι δεν σε πειράζει... Τίθεται θέμα βέβαια με τις καταθέσεις... Θα το έβρισκα ορθότατο να εφαρμοστεί πόθεν έσχες σε αυτές, κατά το παράδειγμα του υδραυλικού με το x5. Οποιος έχει νόμιμα καταθέσεις, προφανώς δεν φοβάται.... Για αυτό και ΔΕΝ θα το κάνουν αφού είναι κίναιδοι... Οσο για τα βιβλία εσόδων-εξόδων, έχω πει ότι μας ....διαβάζουν κύριε boumako. Ορθότατο όπως έχω εξηγήσει πολλάκις. Και εδώ όμως δεν πρόκειται να το εφαρμόσουν, δεν τους συμφέρει, κάποια αναλαμπή, κάποιου που ακόμη δεν 'έμαθε', είναι! Ολα αυτά τα παραπάνω και με βάση και τη κλοπή του συναγωνιστή μας, μου θυμίζουν το θέμα μα τις κάμερες ασφαλείας... Οκ, κάποια μέτρα περιορίζουν την ελευθερία, στη θεωρία. Ομως αν δεν είσαι πράγματι λαμόγιο, γιατί να σε πειράζουν οι κάμερες ή ο έλεγχος στο εισόδημα? Τουλάχιστον αυτή τη δύσκολη εποχή? Οταν νοιώσεις τη παρουσία των κλεφτών στον ιερό χώρο του σπιτιού σου, όπως ΚΑΙ ο υποφαινόμενος που τον τελευταίο χρόνο μετράει μία κλοπή σπιτιού μου, μία αυτοκινήτου, του σπιτιού της μάνας μου, των πεθερικών μου και απόπειρα κλοπής στο δρόμο, πραγματικά δεν με νοιάζει να μας παρακολουθούν και στο χέσιμο, αρκεί να νοιώσουμε λίγο ασφαλέστεροι! Ακόμη όταν νοιώσεις τη κλοπή του εισοδήματος σου από τους λαμογιοπολιτικάντηδες, αλλά και από τον γνωστό υδραυλικό - αλβανό με μαύρη εργασία κλπ, δεν πειράζει, αν έχουν τα @ρχίδι@ ας ελέγξουν τα πάντα, αρκεί να το εφαρμόσουν για τους πάντες - το τελευταίο είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνουν! |
|
|
|
|
Thank You to gatoz from 2 Users:
|
|
|
#7422 (permalink) |
![]() Car: CTR FN2
Thanks given: 17
|
Φυσικά και δε θα το κάνουν.
Αντιθέτως και με σημαία τη προκλητική συμπεριφορά του υδραυλικού με το x5 θα αρχίσουν να ελέγχουν και να ρίχνουν πρόστιμα στους υπόλοιπους υδραυλικούς με τα lada. Φυσικά τον κύριο με το x5 δε θα τον ακουμπήσουν. Έτσι έκαναν πάντα. Αν θέλετε στη θέση του υδραυλικού μπορείτε να βάλετε το γιατρό τον επιχειρηματία ή τον κάθε ελ. επαγγελματία. |
|
|
|
|
|
#7423 (permalink) |
|
Greek Subforum Moderator
** Thread starter **
![]() Car: 2007 1.8 5 door, Black
Thanks given: 431
|
χθες το πρωί μιλούσα με υπάλληλο του ΤΤ ο οποίος μου έλεγε πόσο στενοχωρημένος είναι που του έκοψαν το μισθό! Τον ρώτησα πόσα παιρνει πλέον και μου είπε ότι επειδή εχει πτυχίο τει παίρνει 1300 μόνο! Όταν του είπα πόσα παίρνω εγώ πλέον με αει και μεταπτυχιακό δεν με πίστευε! Όταν μάλιστα του είπα ότι είμαι από τους παλαιότερους στην Ελλάδα στο θεσμό και άρα και πιο...καλοπληρωμένος από τους συναδέλφους τρελάθηκε! Εγώ του έλεγα ότι μακάρι να παραμείνει εκεί διότι τότε ελπίζουμε και εμείς ότι κάποτε θα φτάσουμε τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο. Στην πράξη βέβαια αυτό δεν θα συμβεί για κανέναν μας!
Έφυγε παραμιλώντας αφού σε λίγους μήνες μπάινουν στο ενιαίο μισθολόγιο και αυτοί οπότε κατάλαβε τι τον περιμένει...αν δεν τους διώξει ο νέος ιδιοκτήτης του ΤΤ. Κατάντια όλοι μας! |
|
|
|
|
|
#7424 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: Type S, 2007, Black
Thanks given: 123
|
να σχολιάσω τα ... ασχολίαστα και να ξαναπώ, ότι έχουμε γίνει (εδώ και χρόνια) μη ευνομούμενη κοινωνία, έχουμε έλλειψη παιδείας σε όλα. Αν δεν διορθωθούν αυτά, το οικονομικό θα είναι το μικρότερό μας πρόβλημα. Λύσεις μπορούν να δοθούν σχεδόν σε όλα , το θέμα είναι ποια διοίκηση θα τις εφαρμόσει. Εμείς δεν έχουμε από αυτή, δυστυχώς.
και μια και μας διαβάζουν ( ), θα μπορούσε πχ, ο φοροφυγάς (και όλο του το σόι) να μην έχει πρόσβαση σε καμία "δωρεάν" υπηρεσία (σχολεία, νοσοκομεία, συντάξεις κλπ). Αφού φίλε δεν πλερώνεις, δεν λαμβάνεις κιόλας Ξαναματαλέω, κανονίστε ... meating να τα πούμε !! |
|
|
|
|
|
#7425 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2008 cts,black,all stock
Thanks given: 1,725
|
Τοσο ευκολα γινεται αρση της βουλευτικης ασυλιας?Και γιατι ο Γαπ και ο Παπακωνσταντινου δεν ειναι ακομα φυλακη????
Δικογραφία για τους βουλευτ*ς της Χ.Α ζήτησε ο Δ*νδιας | Newsbomb.gr |
|
|
|
|
Thanks to firefighter5278 from:
|
|
|
#7426 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2008 Executive Galaxy Grey
Thanks given: 1,303
|
Δεν ξέρω κάτι Κώστα, φήμες που πάνε και έρχονται.
Το ίδιο όμως είχαν κάνει και την Αργεντινή με την αιτιολογία ότι ήθελαν να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα. |
|
|
|
|
|
#7427 (permalink) |
|
Supporter
|
Εγω παντως θεωρω κατι παραπανω απο βεβαιο οτι θα μας πουλησουν στην ψυχρα οι δανειστες και τοτε θα γινει της πορνης.Ηδη λεει το Δντ ζηταει επιπλεον 2.5 δις περικοπες απο μισθους-συνταξεις.Παμε για φουντο ολοταχως αλλα το μονο που ζηταω ειναι να εχουμε φροντισει να ειναι κλειστα τα αεροδρομια για να μην ξεφυγει κανεις τους.Το λαϊκο δικαστηριο ειναι το μονο που πρεπει να εχουν σαν επιλογη οι αλητες
|
|
|
|
|
Thanks to firefighter5278 from:
|
|
|
#7429 (permalink) |
|
Supporter
|
Πριν από λίγο είδα τα επεισόδια με την Χρυσή Αυγή!
Τραγικό! Η διάλυση του κράτους οδηγεί σε νοσηρές αντιδράσεις!! |
|
|
|
|
|
#7431 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: 2007 Type R Plus, Red
Thanks given: 1,226
iTrader: (2)
|
Quote:
1. Μισθοί στο ΤΤ ακόμα δεν έχουν κοπεί. 2. ΔΕΚΟ δεν είναι οπότε δεν μπαίνει στο ενιαίο μισθολόγιο. 3. σίγουρα ξεπουλείτε σε αλλα χέρια γιατι το θέλουν σαν ζεστό ψωμί με τόσες καταθέσεις που έχει. |
|
|
|
|
|
|
#7437 (permalink) |
|
Supporter
|
Μολις γυρισα απο την πρωινη βολτα της γουρουνας μου.Τι κριμα ρε γαμωτο,τοση ομορφια,τοσο μπλε στον ουρανο,τοσο φωτεινη μερα και να ειναι η ψυχολογια μας μαυρη...
|
|
|
|
|
|
#7438 (permalink) | |
|
Greek Subforum Moderator
** Thread starter **
![]() Car: 2007 1.8 5 door, Black
Thanks given: 431
|
Quote:
Τώρα για το τι είναι το ταχυδρομικό ταμιευτηριο προφανώς και είναι φιλέτο γι' αυτό και πέσανε τα κοράκια να το φάνε αφού οι υποτελείς θέλουν να το πουλήσουν σαν τον οτε την δεν τον οπαπ τα λιμάνια και ότι άλλο βγάζει χρήμα σε αυτό τον τόπο! ------------------- Ξέχασα να σας πω ότι ενδέχεται να μην πληρωθώ αυτό τον μήνα λόγω αδυναμίας του ΟΤΑ μας να καλύψει την μισθοδοσία μας! Έτσι και έτρεχε δάνειο ο Νώντας θα είχε ήδη πουληθεί όσο όσο και θα κυκλοφόραγα είτε με τα ΜΜΜ είτε με σαπάκι 20ετίας χιλιάρι! Το τι ακούω καθημερινά από συναδέλφους και δεν μιλώ δεν λέγεται. |
|
|
|
|
|
|
#7439 (permalink) |
|
Supporter
|
Σπύρο παρόμοια ακούω από γνωστούς στον Δήμο Αθηναίων και Δήμο Περιστερίου.
Τους είπαν ότι για 2 μήνες max έχουν λεφτά. Μάλιστα τους είπαν ότι αν υπάρξει αδυναμία πληρωμών τότε να υπολογίζουν για 3ήμερη εργασία! |
|
|
|
![]() |
|
| Tags |
| καπό, amortiser, civic 2006, kapo |
| Thread Tools | |
|
|