![]() |
|
|
#8441 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2008 1.8 5D blackpearl
Thanks given: 307
iTrader: (0)
|
Και η μαλακίαν είναι ανίκητη!
"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Η 72η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 την οποία θα τιμήσουμε φέτος μέσα σε συνθήκες όξυνσης της καπιταλιστικής κρίσης καθιστά το ιστορικό παράδειγμα της Εθνικής Αντίστασης, όπως εκδηλώθηκε μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, πιο επίκαιρο από ποτέ. Το παράδειγμα του εργατικού κινήματος που το Εργατικό ΕΑΜ, πάρα την κατοχή, μπόρεσε να συγκροτήσει, και οι σημαντικές νίκες που πέτυχε αποτελούν μια πολύτιμη εμπειρία για όλους τους εργαζόμενους. Με τον ηρωικό τους αγώνα οι πρωτοπόροι εργαζόμενοι έδειξαν ότι ένα καλά οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα είναι σε θέση να παλέψει και να επιτύχει νίκες. Όπως η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων («το ΕΑΜ μας έσωσε από την πείνα» λένε οι στίχοι του γνωστού τραγουδιού). Όπως να χτυπήσει με οργανωμένη δράση και μαζικές απεργίες τα σχέδια των κατοχικών δυνάμεων να στείλουν Έλληνες εργάτες στα εργοστάσια της Ναζιστικής Γερμανίας ώστε να παράξουν υλικό για το Γερμανικό Στρατό όταν ο Κόκκινος Στρατός είχε ξεκινήσει την επέλασή του προς το Βερολίνο. Όπως να δώσει τη μάχη της απελευθέρωσης και να συμβάλει στην Αντιφασιστική Νίκη των λαών μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ πολεμώντας τόσο τις δυνάμεις κατοχής όσο και τους ντόπιους συνεργάτες τους (χίτες και ταγματασφαλίτες). Είναι αναγκαία η ιστορία της Εθνικής Αντίστασης, του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, να γίνουν κτήμα ολόκληρης της εργατικής τάξης ώστε να έχει τα κατάλληλα εφόδια για να αντιληφθεί και να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα, μια σειρά ζητημάτων και φαινομένων που τίθενται και εμφανίζονται στις μέρες μας με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των εργαζόμενων και τη διάσπαση του κινήματος. Τα ζητήματα αυτά, συνοπτικά είναι: • Η επανεμφάνιση του φασισμού, ο οποίος σαν γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού, ξανακάνει σήμερα την εμφάνισή του ώστε να «βάλει πλάτη» για να ξεπεράσει ο καπιταλισμός την κρίση του, καθυποτάσσοντας το λαό και τους εργαζόμενους. • Η προσπάθεια να ξαναγραφεί η ιστορία ώστε να αποκατασταθεί η δράση των δοσιλόγων, των ταγματασφαλιτών και των λοιπών συνεργατών των κατοχικών δυνάμεων. • Η απόπειρα να αποσιωπηθεί ο ρόλος της αστικής τάξης στην περίοδο της κατοχής, τα μέλη της οποίας είτε εγκατέλειψαν τη χώρα, είτε συνεργάστηκαν με τον κατακτητή, είτε έμειναν αμέτοχοι, μακριά από κάθε αντιστασιακή δράση. • Τα αίτια που οδήγησαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που δεν είναι άλλα παρά οι αντιθέσεις των ιμπεριαλιστικών κρατών και η διέξοδος που πρόσφερε στον καπιταλισμό να ξεπεράσει την κρίση στην οποία είχε περιέλθει Για αυτό σας καλούμε στην εκδήλωση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής με θέμα «Το εργατικό κίνημα στην περίοδο της Κατοχής, η αντιφασιστική του δράση και το παράδειγμα του στις σημερινές συνθήκες». Κυριακή 28η Οκτωβρίου στις 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ |
|
|
|
|
|
#8443 (permalink) |
|
P R E P A R E D
![]() Car: 2008,1.8sport 5d,Galaxy Grey
Thanks given: 505
iTrader: (3)
|
Ανέκδοτο:Μαύρος κατάδικος πεινασμένος για sex
Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κρατούσαν για 10 χρόνια.
Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που είχε κάνει με τα χέρια του. Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα. Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Πιάνει τον σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι και τον δένει σε μία καρέκλα. Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι και πέφτει από πάνω της. Τη φιλάει στον λαιμό και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο. Ο άνδρας δεμένος στην καρέκλα λέει φοβισμένος στην γυναίκα του: -Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του; Είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δύο. Δώσ' του ότι σου ζητήσει. Δωσ' του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου. Σ' αγαπάω πολύ! Και η γυναίκα του απαντάει: -Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου... Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να φανείς δυνατός χρυσέ μου. Και εγώ σ' αγαπάω πολύ... |
|
|
|
|
Thank You to s33s from 3 Users:
|
|
|
#8444 (permalink) |
|
FESTOOLIGAN
![]() Car: 2009 1.4 5d Nighthack Black
Thanks given: 1,703
iTrader: (1)
|
Μάλλον ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε την επαφή με τον μαύρο απ το ανέκδοτο του Σπύρου.
Luckiest driver in the world - YouTube |
|
|
|
|
|
#8448 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2008 cts,black,all stock
Thanks given: 1,725
|
Δεν ανοιγει τιποτα.
Καταψηφισαν το αιτημα να καταθεσει ο GAP http://anti-ntp.net/2012/10/%CE%BD%C...7%CE%BC%CE%B1/ |
|
|
|
|
Thanks to firefighter5278 from:
|
|
|
#8450 (permalink) | |
|
P R E P A R E D
![]() Car: 2008,1.8sport 5d,Galaxy Grey
Thanks given: 505
iTrader: (3)
|
Quote:
αφου η Γιαπωνεζα "ολοκληρωσε " με τις κραυγες της μεσα στη Λαμπο,ηρθε και η σειρασας,ρεμαλια..... τα χερια πανω στο τραπεζι,ε...... To-GaMaTo: VIDEO: |
|
|
|
|
|
|
#8451 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: 2008 Executive Galaxy Grey
Thanks given: 1,303
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8455 (permalink) |
|
FESTOOLIGAN
|
'Οντως πολύ καλό.
Με αφορμή την red bull μου ήρθε στο μυαλό σχόλιο φίλου στο fb που έλεγε ότι η red bull έχει καλύτερο διαστημικό πρόγραμμα απο την Ελλάδα. |
|
|
|
|
|
#8457 (permalink) |
|
Greek Subforum Moderator
** Thread starter **
![]() Car: 2007 1.8 5 door, Black
Thanks given: 430
|
Έλιωσα στο γέλιο σήμερα διαβάζοντας αυτό σε κάποιο άλλο φόρουμ...
Δεν έχει νόημα το ποιος και που απλά σας παραθέτω το περιεχόμενο για να γελάσετε και εσείς... Δεν έχω ξαναγράψει στο φόρουμ ποτέ και ούτε πουθενά αλλού , αλλα διαβάζοντας για το νέο Golf και βλέπωντας τόσα χρόνια τα σχόλια εναντίον του , το VII με έκανε να ξανανιώσω την αγάπη για το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα στη ζωή μου. Νομίζω πώς ήρθε η ώρα για τους κατόχους του V που λατρεύουν τον TSI (και σίγουρα του IV 1.8Τ) να κάνουν το επόμενο βήμα. Είναι ακριβώς ότι ο οπαδός του γκόλφ περίμενε και απογοητεύτηκε από το VI. Απλά καταπληκτικό! Και ειδικά για τη χώρα μας έτσι όπως μας κατάντησαν ένα αυτοκίνητο που θα δείχνει αξιοπρεπέστατο και μετά από 15 χρόνια! Για τους haters: Βάλτε δίπλα δίπλα ένα καλοβαμμένο , καθαρό , ακόμη και με τάσια golf ΙΙ ή IV (ή V μετά από 10 χρόνια) , με οποιοδήποτε άλλο ίδιας κατηγορίας και χρονολογίας και θα καταλάβετε ποιό είναι το μεγαλύτερο ατού του golf. Η μοναδική διαχρονική του αξία , ένα είδος κύρους που ακόμη κρατάει και δεν σε κομπλεξάρει δίπλα σε πιο σύγχρονα αυτοκίνητα. Είναι κάτι στο σχέδιο του , αυτές οι πίσω κολώνες δεν μπορεί κανείς να το εξηγήσει... Ρωτήστε κατόχους του II(1.8 του 1991 101hp ο πατέρας μου) του καλύτερου ίσως προϊόντος συνολικά της αυτοκινητοβιομηχανίας πως ένιωσαν όταν έπρεπε να το αποχωριστούν και πως το θυμούνται σήμερα μετά από τις μετέπειτα επιλογές τους...(προσωπικά opel astra H 1.6T 2007 απλά τραγικό κράτημα κόντεψα να σκοτωθώ σε δρόμο που τον ήξερα τέλεια εκεί που με το ΙΙ πήγαινα με περισσότερα-το πούλησα όσο όσο και πήρα μεταχειρισμένο GT σε άψογη κατάσταση) ΥΓ Αφήνω εκτός το III για προφανείς λόγους και το VI γιατί δυστυχώς για λόγους μάρκετινγκ δεν ήταν το VII. Μπράβο μετά από πολύ καιρό στην VW. Νομίζω ότι το VII θα είναι το αυτοκίνητο που θα μάθει να οδηγεί για πρώτη φορά ο γιος μου , όπως και εγώ στο II του πατέρα μου. |
|
|
|
|
Thank You to skam from 2 Users:
|
|
|
#8459 (permalink) |
|
FESTOOLIGAN
|
Πάω στοίχημα ότι σε 10 χρόνια αν βάλω το δικό μου γυαλισμένο civic δίπλα στο golf της τότε εποχής πάλι θα φαίνεται 10 χρόνια μπροστά, Βέβαια ακόμα και το 2022 όλοι θα μιλάνε για το εκρηκτικό desing του golf που οι Γερμανοί θα κάνουν ακόμα μια φορά την υπέρβαση και το αριστερό προβολάκι θα είναι 4 χιλιοστά μεγαλύτερο απ το δεξί σε σχέση με το golf της προηγούμενης γενιάς (2019 - 2022) το οποίο το δεξί ήταν 4 χιλιοστά μεγαλύτερο απ το golf της προ προηγούμενη ( 2017 - 2019 ). Στην έκδοση ( 2015 - 2017 ) η γερμανοί designers πίνοντας μπύρες και λουκάνικα μέχρι σκασμού αποφασίζουν να ταράξουν τα νερά και τα προβολάκια είναι αλοίθορα. Η ανάγκη για αλοίθορα προβολάκια προέκυψε απο την γενιά ( 2014 - 2015 ) που τα προβολάκια κοιτούσαν το ένα μέσα στο άλλο αλλά κατηγορήθηκαν για κινεζοποίηση ενώ η επίσημη απάντηση της φαουβέ είναι ότι άθελα τους έθιξαν άτομα με το σύνδρομο ντάουν .
Σε όλα αυτά τα χρόνια φυσικά έγιναν και τα απραίτητα facelift με την κόκκινη ρίγα να περνάει μέσα απ τα φανάρια , με την κόκκινη ρίγα 2 τόνουνς περισσότερο έντονο κόκκινο για να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα, την κόκκινη ρίγα να είναι κυματιστή και τέλος η έκδοση μετά την ολοκληρωτική αγορά της Ελλάδας απ τους γερμανούς με την κόκκινη ρίγα να είναι σε σχήμα Μέανδρου. Ο Μιχαλολιάκο επιτέλους να δικαιώνεται και σε χαιρετισμό με τον χέρι στον Ήλιο λέει ότι αυτά τα χέρια κομία φορά χαιρετάνε έτσι αλλά ορκίζομαι με τα 2 χέρια πως είναι το καλύτερο golf που βγήκε ποτέ
|
|
|
|
|
|
#8460 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: 2008 cts,black,all stock
Thanks given: 1,725
|
Quote:
Ρε τι θυματα ειναι ορισμενοι ρε φουστη μου,ενα προϊον αποδεδειγμενα κακο,αναξιοπιστο,πολυ κακοφτιαγμενο οπως αποδεικνυεται στην πορεια,με τεραστιο προσθετο κοστος για τον ταλαιπωρο που θα το επιλεξει και να γραφει ο ανθρωπος τετοιο διθυραμβο?Απορω με το μυαλο ορισμενων... Υ.Γ:Οι διτουρμπινοι λεει καταργουνται?Και ο μονος 1.4 θα εχει μονο τουρμπο και 140 αλογα?Αν αυτο δεν λεγεται αποτυχια,τοτε τι? Last edited by firefighter5278; 31st October 2012 at 09:20. |
|
|
|
|
![]() |
|
| Tags |
| καπό, amortiser, civic 2006, kapo |
| Thread Tools | |
|
|