Civinfo

21.jpg

Help Rules Search Clothing Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Greek language > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15th September 2012, 07:41   #141 (permalink)
Supporter

kostashcivic's Avatar

Thanks given: 1,092
iTrader: (0)
τούρμπο με γκάζι ???? δεν είν κακό!!!!!
kostashcivic is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2012, 07:42   #142 (permalink)
bas
Hondakias

bas's Avatar

Car: 2008 1.8 sport i-shift
Thanks given: 291
Quote:
Originally Posted by alexps View Post
Αυτο που λες με την ασφαλιστικη πρεπει να παιζει εντονα! Αλλα και παλι, αυτο που σου λεω εγω για τις εδρες το λεει η ιδια η Honda! Ισως γι αυτο η ασφαλιστικη κολωνει.

Κουβεντα κανουμε μωρε, δεν θελω (ακομα) να βαλω LPG οποτε δεν παω στην Πειραιως που να σκασεις!
... έλα κάντο για χάρη μας μεγάλε φανταστικέ συμφουρίτη μηχανικέ ...
bas is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2012, 07:43   #143 (permalink)
アレックス

alexps's Avatar

Car: 2008 CTS, Milano Red
Thanks given: 1,118
iTrader: (1)
Quote:
Originally Posted by kostashcivic View Post
τούρμπο με γκάζι ???? δεν είν κακό!!!!!
Το εχει κανει η Geartech σ ενα τουμπανο S2000!
alexps is offline   Reply With Quote
Thanks to alexps from:
Old 15th September 2012, 07:57   #144 (permalink)
Supporter

jimp's Avatar

Thanks given: 66
Quote:
Το εχει κανει η geartech σ ενα τουμπανο s2000!
Έχω δύο συναδέλφους με το οκταβια,με τα 225 άλογα που έχουν βάλει υγραέριο,.
Ο ένας μάλιστα έχει πάνω από 100000 χλμ.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2012, 08:11   #145 (permalink)
Supporter

jimp's Avatar

Quote:
Αυτο που λες με την ασφαλιστικη πρεπει να παιζει εντονα! Αλλα και παλι, αυτο που σου λεω εγω για τις εδρες το λεει η ιδια η honda! Ισως γι αυτο η ασφαλιστικη κολωνει.

Κουβεντα κανουμε μωρε, δεν θελω (ακομα) να βαλω lpg οποτε δεν παω στην Πειραιως που να σκασεις!
Μίλησα με τον Ανδρέα στη Πειραιώς που λέτε,έχει βάλει σε πολλά χοντα υγραέριο,μου είπε οτι θα μου στείλει φώτο,αλλα μάλλον το ξέχασε,,και υπάρχει ασφαλιστική για τη μηχανή,και εννοεί το καπάκι,,με 123 ευρώ το χρόνο με ΦΠΑ.
Αν χαλάσει η αντλία νερού,η αντλία λαδιού,για παράδειγμα δε θα καλύψει η ασφαλιστική,δε θα φταίει το υγραέριο για τη βλάβη.
Old 15th September 2012, 09:37   #146 (permalink)

KostasP's Avatar

Car: 2010 CIVIC, Black
Thanks given: 6
Σχετικά με Ιταλία και Τουρκία.... Ας μην ξεχνάμε ότι όταν λέμε "HONDA Ιταλίας" "HONDA Τουρκίας" εννοούμε τους αντίστοιχους "Σ" εκεί πέρα... Το ότι δίνουν ΑΥΤΟΙ εγγύηση και για τη μηχανή για τις εγκαταστάσεις αερίου που ΟΙ ΙΔΙΟΙ βάζουν, αν και έχει τη σημασία του, δεν σημαίνει στην πραγματικότητα και πάρα πολλά για την αξιοπιστία της εγκατάστασης αερίου στα HONDA. Ας μην ξεχνάμε ότι Ιταλία και Τουρκία είναι τεράστιες αγορές. Τα έσοδα από τις εγκαταστάσεις αερίου είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι εκεί αντιπροσωπείες έκριναν ότι ελέγχοντας οι ίδιοι την εγκατάσταση αερίου θα κονομήσουν τα άπειρα χρήματα, και ότι αξίζει να επωμιστούν τις όποιες ζημιές από τις εγγυήσεις που θα τους σκάσουν.

Το θέμα λοιπόν είναι το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ τι λέει. Και μέχρι στιγμής το εργοστάσιο δεν συζητάει το παρμικρό για ΑΠΟΔΟΧΗ αυτής της επέμβασης.

Οι συμβάσεις των Τούρκων και των Ιταλιάνων με τους BRC και τους λοιπούς για τους δικούς τους οικονομικους λόγους δεν αυξάνει ούτε στο ελάχιστο την αξιοπιστία μίας εγκατάστασης από τους ντόπιους Ελληνάρες αεριάκηδες της γειτονιάς. Δεν τους υποτιμάω, απλά ύστερα από πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο φειδωλοί όταν μου λεγαν "όλα κομπλέ" και "δουλεύει σούπερ" κλπ κλπ όταν μιλάν για αέριο σε HONDA.

Και εντάξει, ας κράζουμε το Σ για χίλια δύο, όμως αυτή του η στάση (να συμπλέει με το εργοστάσιο όπως και σχεδόν όλες οι Honda των ευρωπαϊκών κρατών, αντίθετα με ιταλιάνους και τούρκους) ίσως να είναι και τίμια.
KostasP is offline   Reply With Quote
Thank You to KostasP from 3 Users:
Old 15th September 2012, 16:07   #147 (permalink)
Supporter

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by KostasP View Post
Σχετικά με Ιταλία και Τουρκία.... Ας μην ξεχνάμε ότι όταν λέμε "HONDA Ιταλίας" "HONDA Τουρκίας" εννοούμε τους αντίστοιχους "Σ" εκεί πέρα... Το ότι δίνουν ΑΥΤΟΙ εγγύηση και για τη μηχανή για τις εγκαταστάσεις αερίου που ΟΙ ΙΔΙΟΙ βάζουν, αν και έχει τη σημασία του, δεν σημαίνει στην πραγματικότητα και πάρα πολλά για την αξιοπιστία της εγκατάστασης αερίου στα HONDA. Ας μην ξεχνάμε ότι Ιταλία και Τουρκία είναι τεράστιες αγορές. Τα έσοδα από τις εγκαταστάσεις αερίου είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι εκεί αντιπροσωπείες έκριναν ότι ελέγχοντας οι ίδιοι την εγκατάσταση αερίου θα κονομήσουν τα άπειρα χρήματα, και ότι αξίζει να επωμιστούν τις όποιες ζημιές από τις εγγυήσεις που θα τους σκάσουν.

Το θέμα λοιπόν είναι το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ τι λέει. Και μέχρι στιγμής το εργοστάσιο δεν συζητάει το παρμικρό για ΑΠΟΔΟΧΗ αυτής της επέμβασης.

Οι συμβάσεις των Τούρκων και των Ιταλιάνων με τους BRC και τους λοιπούς για τους δικούς τους οικονομικους λόγους δεν αυξάνει ούτε στο ελάχιστο την αξιοπιστία μίας εγκατάστασης από τους ντόπιους Ελληνάρες αεριάκηδες της γειτονιάς. Δεν τους υποτιμάω, απλά ύστερα από πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο φειδωλοί όταν μου λεγαν "όλα κομπλέ" και "δουλεύει σούπερ" κλπ κλπ όταν μιλάν για αέριο σε HONDA.

Και εντάξει, ας κράζουμε το Σ για χίλια δύο, όμως αυτή του η στάση (να συμπλέει με το εργοστάσιο όπως και σχεδόν όλες οι Honda των ευρωπαϊκών κρατών, αντίθετα με ιταλιάνους και τούρκους) ίσως να είναι και τίμια.
παντως ρε Κωστα,,στο λινκ που εβαλα,,ιαπωνας δεινει το χερι με το διευθυντη της brc....
Για την ιταλια αναφερουν οτι στο 1,4 βαζουν.
Επισης μπορει πλεον να βαλαν καλυτερα μεταλα στους κινητηρες και να αντεχουν το υγραεριο.

και στο παρακατω λινκ,νομιζω οτι αναφερει ποια οχηματα εχουν προβλημα για την brc..
http://www.brc-lpg.gr/wp-content/upl...CT_01_2010.pdf

για crv γραφει προβλημα..

Επισης εχω βρει αυτο εδω το λινκ για το χιουνται i30 1,4
εγω ψαχνομαι για το i20 1,4 που φορα τον ιδιο κινητηρα.

Scribd

Αν βρουμε τετοιο λινκ και για το χοντα,πιστευω οτι ειναι οκ...
Old 15th September 2012, 17:08   #148 (permalink)
Supporter

Spirosmil's Avatar

Thanks given: 242
System Search results

Τό 'χα βάλει πιο παλιά... Βάλτε στην επιλογή το μοντέλο μας και δείτε την εγκατάσταση από την PRINS.

Επίσης αναφέρει κάπου για μας τώρα...

"Remarks: Prins recommends you take preventive measures to avoid excessive wear on the cylinder head and/or valves.

ενώ παλιά συνιστούσε: "Prins recommends to change the cylinderhead for LPG use. "
Spirosmil is offline   Reply With Quote
Old 15th September 2012, 19:05   #149 (permalink)

KostasP's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
παντως ρε Κωστα,,στο λινκ που εβαλα,,ιαπωνας δεινει το χερι με το διευθυντη της brc....
Για την ιταλια αναφερουν οτι στο 1,4 βαζουν.
Επισης μπορει πλεον να βαλαν καλυτερα μεταλα στους κινητηρες και να αντεχουν το υγραεριο.
Έχεις δίκιο πάντως στο ότι είναι Ιάπωνας αυτός που υπογράφει, κάτι που όμως μάλλον περιπλέκει τα πράγματα παρά τα ξεμπλέκει.

Με ένα απλό search στο Honda Worldwide | World Links βλέπει κανείς ότι η Honda Italia και η HOnda turkey είναι ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ της Honda. Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ , ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θυγατρική της Honda, αλλά όπως φυσικά γράφουν και οι ίδιοι ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ.

Τι σημαίνει αυτό ; Ότι πολύ απλά η Honda για να κερδίζει σαφώς από την αγορά της υγραεριοκίνησης ( τα LPG θα είναι πιο ακριβά) ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ υγραεριοκίνηση , και ΜΟΝΟ στην Ιταλία και στην Τουρκία. Δεν δινει ΟΚ σε κανέναν διανομέα να το κάνει αυτό ουτε στην Ιταλία, ούτε στην Τουρκία, πόσο μάλλον σε απλό "εγκαταστάτη". Ο "Σ" εδώ που είναι διανομέας και να το επιχειρούσε, τη δεδομένη στιγμή θα έτρωγε άκυρο. Και μιλάμε πάντα για τα πετρελαιοκίνητα.

Εάν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα και προσαρμόσει η Honda το σύστημά της στο να δέχεται χωρίς προβλήματα τη μετατροπη LPG , τότε το ξαναβλέπουμε. Και μακάρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τώρα αν δεν μιλάει ο αντιπρόσωπος της BRC ή της PRINS εδώ δε μου λέει και τίποτα. ΑΦήστε που και οι ίδιοι παραδέχονται ότι "χρειάζεται να πάρεις πρόσθετες προφυλάξεις για να αποφύγεις φθορά στην κυλινδροκεφαλή και τις βαλβίδες" !!!! , όπως γράφει ο SpirosMil παραπάνω.

Last edited by KostasP; 15th September 2012 at 22:08.
Old 15th September 2012, 20:16   #150 (permalink)
Supporter

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by KostasP View Post
Αν τσεκάρεις προσεχτικά το link σου jimp γράφει ότι η Honda κρατάει την εγγύηση για ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ (petrol-powered vehicles) τα οποία θα είναι "LPG versions" δηλαδή εργοστασιακά LPG (θα μετατρέπονται προφανώς από τους μηχανικούς της Honda Turkey) και όχι για μετατροπή που θα κάνουν μετά (βάλουν δε βάλουν BRC)

Έχεις δίκιο πάντως στο ότι είναι Ιάπωνας αυτός που υπογράφει για τα πετρελαιοκίνητα, κάτι που όμως μάλλον περιπλέκει τα πράγματα παρά τα ξεμπλέκει.

Με ένα απλό search στο Honda Worldwide | World Links βλέπει κανείς ότι η Honda Italia και η HOnda turkey είναι ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ της Honda. Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ , ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θυγατρική της Honda, αλλά όπως φυσικά γράφουν και οι ίδιοι ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ.

Τι σημαίνει αυτό ; Ότι πολύ απλά η Honda για να κερδίζει σαφώς από την αγορά της υγραεριοκίνησης ( τα LPG θα είναι πιο ακριβά) ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ υγραεριοκίνηση , και ΜΟΝΟ στα ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ στην Ιταλία και στην Τουρκία. Δεν δινει ΟΚ σε κανέναν διανομέα να το κάνει αυτό ουτε στην Ιταλία, ούτε στην Τουρκία, πόσο μάλλον σε απλό "εγκαταστάτη". Ο "Σ" εδώ που είναι διανομέας και να το επιχειρούσε, τη δεδομένη στιγμή θα έτρωγε άκυρο. Και μιλάμε πάντα για τα πετρελαιοκίνητα.

Εάν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα και προσαρμόσει η Honda το σύστημά της στο να δέχεται χωρίς προβλήματα τη μετατροπη LPG , τότε το ξαναβλέπουμε. Και μακάρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τώρα αν δεν μιλάει ο αντιπρόσωπος της BRC ή της PRINS εδώ δε μου λέει και τίποτα. ΑΦήστε που και οι ίδιοι παραδέχονται ότι "χρειάζεται να πάρεις πρόσθετες προφυλάξεις για να αποφύγεις φθορά στην κυλινδροκεφαλή και τις βαλβίδες" !!!! , όπως γράφει ο SpirosMil παραπάνω.
Φιλε μου το petrol ειναι βενζινοκινητηρας...

Και μαλλον δε θα συμφωνησω με τη μεταφραση σου...οχι οτι εγω ξερω αγγλικα καλυτερα...

ας διαβασει καποιος το λινκ που ξερει καλυτερα αγγλικα...

Honda – BRC GB
Old 16th September 2012, 00:55   #151 (permalink)

KostasP's Avatar

μπερδεύτηκα με το petrol, εκεί έχεις δίκιο. Δεν αλλάζει όμως και πολλά αυτό. Ξεκάθαρα μιλάει για "LPG versions" δηλαδή για εκδόσεις "από τη μάνα" για αέριο. ΕΠειδή η Honda δεν θα τις έχει ως εργοστάσιο αυτές τις βερσιόν (αν ήταν έτσι δεν θα γινόταν συμφωνία θα τις είχαν παντου) η μετατροπή θα γίνεται από την HONDA Τουρκίας ή Ιταλίας. Μάλιστα ξεκάθαρα το διαχωρίζει ο BRC (του οποιου είναι το άρθρο, στη HONDA Τουρκίας δεν βρήκα τίποτα σε ένα πρόχειρο ψάξιμο) λέγοντας μετά ότι "στο μέλλον θα επεκταθεί και στα after market LPG μετατρεπόμενα HONDA".
Old 16th September 2012, 07:22   #152 (permalink)
Greek Subforum Moderator

skam's Avatar

Car: 2007 1.8 5 door, Black
Thanks given: 431
Σας θυμίζω οτι η χοντα έχει εργοστάσιο παραγωγής στην Τουρκία και εφτιαχνε εκεί τα τετραθυρα σιβικ τουλάχιστον μεχρι πέρυσι...προφανώς και η τεχνογνωσία τους αλλά και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών εγγύησης είναι διαφορετικές απο εδώ. Βέβαια δεν θα έβαζα ποτέ υγραέριο...
skam is offline   Reply With Quote
Thanks to skam from:
Old 16th September 2012, 09:00   #153 (permalink)
Supporter

jimp's Avatar

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι ο κόσμος το γυρνά στο υγραέριο και προσπαθεί και η χοντα να μη χάσει το τρένο. Γιατί με τα υβριδικά νομίζω οτι το έχασε...
Εγώ επιμένω οτι κάποιος ειναι ο μαλακας,,αλλα ακόμη δε ξέρω ποιός....
Αυτός που δε βάζει υγραέριο κ έχει το αμάξι στο πάρκινγκ κ το χαζεύει,το κινεί ελάχιστα,όσο πρέπει?
Η αυτός που έβαλε υγραέριο,βρήκε μάστορα που το ρυθμισε σωστά,και χαίρεται το αμάξι του με 0,80 το λίτρο???
Και σκέφτομαι,τα χρόνια περνάνε,βγαίνουν αλλα πιο όμορφα μοντέλα,πότε θα το χαρούμε,όταν περάσει η μπογιά του!!!

Ερώτηση ,τα παιδιά που ασχολούνται με τα τούρμπο,που μπορούμε να βρούμε σε περίπτωση που χαλάσουν οι έδρες των βαλβίδων,να.βρούμε πιο ενισχυμένες?
Να κοστολογισουμε τη ζημιά σε περίπτωση που συμβεί,.....
Thanks to jimp from:
Old 16th September 2012, 09:24   #154 (permalink)
Supporter

jimp's Avatar

Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,η χοντα θα έχει το βελτιωμένο καπάκι.
Για να βάλει το κιτ της brc,μάλλον θα βάλει κ καλύτερα μεταλα.
Επίσης σκέφτομαι,οτι κ ο Σ θα εισάγει αυτοκίνητα της χοντα με υγραέριο...
Στο 1,4 που βάζουν υγραέριο στην Ιταλία,δεν έχει εργοστάσιο εκει η χοντα...
Ο εισαγωγέας μάλλον θα βάζει το κιτ...

Και μια απορεία,,αντέχει ο κινητήρας μας το τούρμπο που βάζουν τα παιδιά κ δεν αντέχει το υγραέριο???
Old 16th September 2012, 09:27   #155 (permalink)
Supporter

firefighter5278's Avatar

Car: 2008 cts,black,all stock
Thanks given: 1,725
Παιδες παραπεφτετε στην λουμπα του υγραεριου κατα την ταπεινη μου αποψη.Οι τιμες συντομα θα παρουν τετοια ανηφορα που δεν θα αξιζει την επενδυση καν σε χρημα.Μακαρι να βγω λαθος αλλα ολα προς τα εκει δειχνουν.
Εγω απλα κινω πολυ λιγοτερο το αυτοκινητο,ειτε το Χοντα ειτε το Σουζουκι.Ξαναμπηκα σε λεωφορειο και προαστιακο μετα απο καιρο και ετσι πρεπει στο κατω κατω.
firefighter5278 is offline   Reply With Quote
Old 16th September 2012, 10:07   #156 (permalink)

KostasP's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Σας θυμίζω οτι η χοντα έχει εργοστάσιο παραγωγής στην Τουρκία και εφτιαχνε εκεί τα τετραθυρα σιβικ τουλάχιστον μεχρι πέρυσι...προφανώς και η τεχνογνωσία τους αλλά και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών εγγύησης είναι διαφορετικές απο εδώ. Βέβαια δεν θα έβαζα ποτέ υγραέριο...
skam γιατί δεν θα έβαζες ποτέ υγραέριο ; για τους ίδιους λόγους που αναλύσαμε ; (μικρές ανοχές των βαλβίδων, μειωμένη τεχνογνωσία των εγκαταστατών για τα honda, πρόσφατη εμπειρία κλπ ; )
Old 16th September 2012, 10:08   #157 (permalink)

kostas2979's Avatar

Car: 2008 1.8 ,5 door,Milano Red
Thanks given: 69
Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,η χοντα θα έχει το βελτιωμένο καπάκι.
Για να βάλει το κιτ της brc,μάλλον θα βάλει κ καλύτερα μεταλα.
Επίσης σκέφτομαι,οτι κ ο Σ θα εισάγει αυτοκίνητα της χοντα με υγραέριο...
Στο 1,4 που βάζουν υγραέριο στην Ιταλία,δεν έχει εργοστάσιο εκει η χοντα...
Ο εισαγωγέας μάλλον θα βάζει το κιτ...

Και μια απορεία,,αντέχει ο κινητήρας μας το τούρμπο που βάζουν τα παιδιά κ δεν αντέχει το υγραέριο???
Μητσο καλα τα λες συμφωνω μαζι σου!Εμεις λεμε για το αεριο μην βγαλει προβλημα και η Ιταλια και Βουλγαρια εχουν αεριο απο το 90'.Στην Ελλαδα καποια αυτοκινητα τουρμπο το εχουν 100.000 χιλ. χωρις το παραμικρο προβλημα.
kostas2979 is offline   Reply With Quote
Old 16th September 2012, 10:09   #158 (permalink)

KostasP's Avatar

το 4θυρο Civic μου πάντως που είναι του 2010 skam δεν είναι Τουρκία, αλλά Αγγλια.
Old 16th September 2012, 10:16   #159 (permalink)
Supporter

kostashcivic's Avatar

Thanks given: 1,092
ερε τι κάνει η φτώχεια....ασχολούμαστε με γκάζι κλπ μακακίες...
ξάδερφος έβαλε στο crv ....μέχρι στιγμής όλα καλά, 2 φορές έχει πάει για επαναρύθμιση εγκεφάλου επειδή του βάραγε κατά διαστήματα πιράκια....έχει κάνει πάνω από 30000χιλ ...
kostashcivic is offline   Reply With Quote
Old 16th September 2012, 10:20   #160 (permalink)

KostasP's Avatar

jimp και εγώ αν δεις λίγο το ιστορικό της συζήτησης, για υγραέριο πήγαινα. Μετά από ΟΛΑ όσα άκουσα και είδα και εδώ και με συζήτηση με τους εμπόρους και τους εγκαταστάτες κατέληξα ότι μάλλον ο μαλάκας θα ήμουν εγώ , γιατί μία εγκατάσταση αερίου θα ξεκινήσει να σε κάνει να κερδίζεις σε ενάμιση χρόνο, και η εγγύση είναι χαμένη. Συμφέρει να το κάνεις για να απολαύσεις τα μειωμένα έξοδά σου μετά από ενάμιση χρόνο εάν δεν σου βγάλει ζημιές. Ομως οι έμποροι με διαβεβαίωσαν ότι σε μεγάλο ποσοστό βγάζει ζημιές, ψάξε και παραπάνω τι γράφουν τα παιδιά εδώ που το έχουν ψάξει πολύ πιο πριν από μας και είναι πολύ πιο διαβασμένοι και γνώστες, δες επίσης και τι παίζει με τις ανοχές του κινητήρα μας, με τα μικρά περιθώρια των βαλβίδων , με τις ανεκτικότητα στη θερμοκρασία κλπ, που παραδέχονται οι εγκαταστάτες και οι μηχανικοί λεν ότι είναι λόγοι σχεδόν απαγορευτικοί για το αέριο.

Να κάνω επε΄μβαση σε αυτοκίνητο που κατά γενική ομολογία ΔΕΝ ενδείκνυται να γίνει , έχοντας πνιγεί στα έξοδα (εγκατάσταση πάνω από 1.200) ΧΑΝΟΝΤΑΣ την εγγύηση και κάνοντας το σταυρό μου για ενάμιση χρόνο που θα ξεκινούσα υπό φυσιολογικές συνθήκες να κερδίζω μη μου βγάλει τις ζημιές σε καπάκια, βαλβίδες , αντλιές και δε συμμαζεύεται που έχουν βγάλει τόσα και τόσα χόντα και πολύ γρήγορα, όχι ευχαριστώ δε θα πάρω.

Να χα ένα Ford, ένα Skoda, ένα Seat, να το κανα με ο΄λη μου την ψυχή. Όμως με δεδομένα τα θέματα της Honda, δεν έχω λεφτά για πέταμα, ουτε τολμάω να ρισκάρω την υγεία ενός καινουργιου κινητήρα (πρόπερσι το πήρα καινούργιο). Φυσικά είναι και θέμα προσωπικής επιλογής από εκει και πέρα.
Reply

Civinfo > Greek language > Greece

Thread Tools

Posting Rules