![]() |
|
|
#1621 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: ctr black
Thanks given: 135
iTrader: (1)
|
Quote:
Και εγω παντως που κοιμομουν κατι τετοιο καταλαβα εκεινη την ωρα και οταν επανηλθα τον πηρα τηλεφωνο χαχαχαχαχαχ ![]() ![]() ![]() Σπυρακο μεγιες... |
|
|
|
|
|
Thanks to johnnyr from:
|
|
|
#1624 (permalink) | |
|
ホンダシビック
![]() Car: 2006 1.8 5D
Thanks given: 253
iTrader: (2)
|
Quote:
Καλοριζικα κ καλοφορετα Σπυρο Ειπα κ γω μας επαιξε φουστια το αγγλακι. |
|
|
|
|
|
Thanks to jimmys from:
|
|
|
#1625 (permalink) | |
|
or Yiannis
![]() Car: 2009 1.4 5d Polished Metal
Thanks given: 398
iTrader: (0)
|
Quote:
Το πίεσα και λίγο σε ανοιχτό δρόμο με παρατεταμένη ανοιχτή στροφή και απότομο φρενάρισμα και ο σίβικας μου φάνηκε πιο ζωντανός χωρίς απώλεια στα φρένα. Αν χοροπηδούσε λίγο παραπάνω δεν το κατάλαβα γιατί ήμουν σε καλό οδόστρωμα. Θα τεστάρω ακόμα για τυχόν αλλαγές στην οδική συμπεριφορά και πιθανή μείωση στην κατανάλωση και βλέπουμε. Πιστεύω πάντως ότι παίζουν ρόλο τα πάντα όπως αμορτισέρ-ελατήρια, ζάντες, ελαστικά, τρόπος οδήγησης, ποιότητα οδοστρώματος για να πετύχει κανείς την ιδανική πίεση για το δικά του δεδομένα. |
|
|
|
|
|
Thanks to jaggelo from:
|
|
|
#1626 (permalink) |
|
or Yiannis
![]() Car: 2009 1.4 5d Polished Metal
Thanks given: 398
|
Συνέχεια δοκιμών με 35 πίεση...
Ο σίβικας σε απότομους ελιγμούς και δυνατό φρενάρισμα σε καλό οδόστρωμα πάντα, μου φάνηκε πιο κοφτερός και ακριβής στο τιμόνι με πολύ μικρή επιβάρυνση στην άνεση και χωρίς καμία απώλεια στα φρένα. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι είμαι με τα μαμά michelin που μάλλον πρέπει να γίνουν μπαλονάκια για να μην μαγουλιάζουν. Ίσως σε λάστιχα με πιο σκληρά πλαϊνά να υπάρχει πιο μεγάλη απώλεια άνεσης ειδικά σε 17άρα ζάντα, και με πίεση σε στροφές το λάστιχο να μαγουλιάζει από ελάχιστα εώς καθόλου με αποτέλεσμα και να μην δίνει πληροφόρηση στο τιμόνι για απώλεια πρόσφυσης και ο σίβικας να είναι πολύ απότομος και να κινείται στο όριο. Με δοκιμές και από άλλους θα μπορούμε να έχουμε πιο σωστή και ολοκληρωμένη εικόνα |
|
|
|
|
Thank You to jaggelo from 3 Users:
|
|
|
#1627 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: 2008 Executive Galaxy Grey
Thanks given: 1,303
|
Εξακολουθώ να έχω θετικές εντυπώσεις.
Επίσης η αύξηση της αυτονομία είναι ήδη διακριτή, αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω και με ένα ακόμη τεπόζιτο. |
|
|
|
|
|
#1628 (permalink) |
![]() Car: 2009 honda civic type S
Thanks given: 125
|
Εγω σήμερα πειραξα λιγο την αναρτηση. Παιχνιδακι ειναι τελικα να ξεκουμπωσεισ τα πλαστικα για να εχεισ προσβαση. περιμένω να πέσει λίγο το φως να πάω μια βολτιτσα να δω διάφορες. Έβαλα +6 κλικ μπροστά και +4 πίσω. Έχω αμφιβολίες για το ποσο αισθητό μπορει να είναι.
|
|
|
|
|
|
#1629 (permalink) |
|
Supporter
|
Εννοείς τα πλαστικά καπάκια στο πορτ-μπαγάζ έτσι;
Ένα κλικ είναι. Εγω τα έχω καταργήσει μια και έχω την θολόμπαρα! Για δοκίμασε +15 μπροστά και +11 πίσω που λέει και ο Εγγλέζος. |
|
|
|
|
|
#1630 (permalink) |
|
Και μπροστά παρόμοια βγαίνουν. Τα πίσω τα είχα πειράξει απο την πρώτη μέρα.. Τώρα που τους έβαλα χέρι, ίσως τα αφήσω ακαπακωτα μέχρι να την φτιάξω στο γούστο μου. Παιχνίδι βρήκα
|
|
|
|
|
|
#1632 (permalink) |
|
Σπύρο νομίζω ότι η ρύθμιση αυτη θα σου κανει γάντι. Εσφιξε αρκετα χωρίς να είναι ενοχλητικό, περίπου όπως ήταν την πρώτη μέρα που τις έβαλες, δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο στρογγυλό όταν περνά πάνω απο ανωμαλίες και εντελωσ ομαλο στην αποροφηση τουσ. Το τιμόνι ακόμα πιο σαφή δινοντας σου την αίσθηση-όμοια με οταν τα ελαστικα έχουν περισσότερα αέρα. Εγω παίζω στα 32 πίεση ελαστικων και σκεφτόμουν να δοκιμάσω λίγο παραπάνω.
|
|
|
|
|
|
#1633 (permalink) |
|
15 11 σήμερα όπως προτείνει και το αγγλακι.
Τιμόνι ξυράφι και το αμάξι όπως δεν το έχω ξαναδεί ποτε. Πιστεύω ότι είναι το όριο σκληροτητας για τους ελληνικούς δρόμους, ένα καλο ζυγισμα μεταξύ απόδοσης και άνεσης. Σπύρο μάλλον εσυ θα παίζεις λιιιιγο χαμηλότερα. Πάντως είναι πολυ απλό και αξίζει να ασχοληθείς ένα ΣΚ πρέπει να είσαι μεταξύ του 8 με 12 για να γουσταρεις. Ίσως για βολτιτσα για ξεχαρμενιασμα να παίζεις παραπάνω + (λίγο ακόμα εγω το θέλω) αλλα για το λακουβισταν που ζούμε σε προβληματίζει. Δεν περίμενα τόση βελτίωση με μια διαδικασία του μισού λεπτού. Σημαντική παρατήρηση. Μετα απο αρκετή οδήγηση μην κάνετε το λάθος να ακουμπισετε το βιδακι που τις ρυθμιζει. Τσουρουφλαει!!!! Χιχιχιχι Last edited by nnassoss; 14th July 2012 at 01:25. |
|
|
|
|
Thank You to nnassoss from 5 Users:
|
|
|
#1634 (permalink) |
|
Greek Subforum Moderator
![]() Car: 2007 1.8 5 door, Black
Thanks given: 433
|
δίκιο έχεις...απλά και στο τέρμα μαλακό είναι τόσο καλό σε σχέση με τα μαμά που δεν τρελαίνομαι αφού δεν θέλω να χάσω την όποια άνεση έχω...από την άλλη γι' αυτό είναι τα coilovers για να τα προσαρμόζεις εκεί που θέλεις
|
|
|
|
|
|
#1635 (permalink) |
|
Αξιολόγηση 15 11 έπειτα από μια εβδομάδα.
Ταξιδάκι στο Άστρος όπου το απόλαυσα *****(5 star luxury) και μια εβδομάδα μετακινήσεις εντός Αθήνας ** (2 stars) που ίσως και να βλαστήμησα 1-2 φορές. Πραγματικά το αυτοκίνητο είναι αλλού, απολαυστικότατο και σταθερότατο. Υπέροχη αίσθηση στο τιμόνι, απίστευτη έμπνευση σιγουριάς. Σε καλό οδόστρωμα μπορείς να το ζορίσεις και να μη σε φοβίσει καθόλου. βλαστήμησα γιατί; για τις *&^@*#λακούβες λόγω του 11 πίσω μέσα στην πόλη, στις λακκούβες δημιουργεί αναπηδήσεις στο πίσω μέρος και ένα μέρος αυτής της αναπήδησης περνάει στην σπονδυλική στήλη. Μπροστά δεν ενοχλεί καθόλου το ότι σκλήρυνε. Για fighting καταστάσεις πάντως χωρίς ανωμαλίες θα βγάζει τρελά γούστα σφιχτότερη... |
|
|
|
|
|
#1639 (permalink) |
|
Αυτο σκέφτομαι να κάνω.
Ήδη το έβαλα στο 8 και ίσως το ψάξω και με μπροστά σε αναλογία. Τώρα ισχύει ότι αν τις βάλω σκομα πιο σκληρές θα ειναι μεγαλυτερη η καταπόνηση με συνέπεια να μειώνεται πιο γρήγορα η απόδοση τους; Το λέω για ένα σετακι ρύθμισης για γρήγορα ταξιδάκια [ ]
|
|
|
|
|
|
#1640 (permalink) |
|
Supporter
|
Αυτές οι ρυθμίσεις είναι κοντά στο ιδανικό ρύθμισης ελατηρίου/αμορτισέρ οπότε δεν έχει κανένα απολύτως θέμα.
|
|
|
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.civinfo.com/forum/tuning-greek/41826-suspension-shock-absorbers-coilovers.html
|
||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| in.gr - ????????? | This thread | Refback | 13th September 2010 19:58 | |
| in.gr - Αναζήτηση | This thread | Refback | 13th June 2010 21:04 | |