![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
P R E P A R E D
![]() Car: 2008,1.8sport 5d,Galaxy Grey
Thanks given: 506
iTrader: (3)
|
Suspension,Shock Absorbers,Coilovers
τα περι αναρτησης (σπορ-σκληρη-μαλακη-ρυθμιζομενη) εδω παρακαλω...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Car: 2008 1.85d sport nighthawk
Thanks given: 40
iTrader: (0)
|
φιλε μου αγγελε,αποψη μου ειναι,οτι αν καποιος θελει να αλλαξει αναρτηση και να τη βελτιωσει,να μη χαμηλωσει μονο το αμαξι του, μονο με τη προσθηκη ελατηριων,γιατι το μονο που θα καταφερει ειναι να φθειρει γρηγορα τα μανισια αμορτισερ και τα συνεμπλοκ.οταν χαμηλωνεις το αμαξι με τη προσθηκη μονο ελατηριων χαμηλωματος,μειωνεται η διαδρομη λειτουργιας του αμορτισερ,με αποτελεσμα την γρηγορη φθορα του και το χαρακτηριστικο ενοχλητικο ΄΄κοπανημα΄΄!το ξερω βαση εμπειριας,απο το προηγουμενο μου αμαξι.αν δεν παθεις δεν μαθαινεις
οταν δεν το χαμηλωσεις το αμαξι,τοποθετεις οτι αμορτισερ θες,σκληρα, η μαλακα,η ενδιαμεσης σκληροτητας.στον αντιποδα,οταν το χαμηλωσεις,εισαι υποχρεωμενος να τοποθετησεις σκληρα αμορτισερ με μικρη διαδρομη λειτουργιας.ετσι δεν θα καταστρεφεις και τα συνεμπλοκ της αναρτησης. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: honda civic 1.8 5d
Thanks given: 713
|
εγω φιλε ομως σε προηγουμενο αυτοκινητο μου ειχα κανει μονο χαμηλωμα με eibach ελατηρια με πολυ καλες εντυπωσεις και αν και εχει 4 χρονια που τα φοραει το αυτοκινητο δυο χρονια σε δικα μου χερια και αλλα δυο σε αυτον που το πουλησα τα αμορτισερ τα μανησια ειναι μια χαρα ακομα και τωρα!αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι το αυτοκινητο και δεν πηγαινε σαν βαρκα οπως ηταν με τα μανησια ελατηρια δηλαδη εχει μικροτερη διαδρομη το αμορτισερ και πατουσε πολυ καλυτερα και δεν επερνε τις κλισης στις στροφες...ημουν πολυ ευχαριστημενος και για αυτο θα το ξανα κανω τωρα στο δικο μου...ξερω οτι τα αμορτισερ μας ειναι μαπα και μπορει να μην αντεξουν αλλα δεν πειραζει μια ωρα αρχιτερα θα τα αλλαξω πιο νωρις!
Last edited by aggeloshonda; 5th June 2010 at 15:50. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ρε συ αγγελε,μη το παιρνεις προσωπικα.αν θελει καποιος να καταστρεψει το αμαξι του,ειναι δικαιωμα του.απλως σου λεω τη γνωμη μου και πιστευω οτι ολοι συμφωνουν σε αυτο,ωστε να πληροφοριθεις σχετικα με αυτο που θες να κανεις.αλλιως,πιστευω δε θα υπηρχε λογος καν να αναφερεις αυτο που θες να κανεις.το φορουμ πιστευω οτι υπαρχει,για να συζηταμε και να λεμε τις αποψεις μας.σε καθε αλλη περιπτωση,θα μπορουσε ο καθενας να κανει οτι θελει,χωρις να το συζηταει,βγαζοντας αχρηστο το φορουμ και ολη τη παρεα του.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Car: Milano Red Civic Type R
Thanks given: 26
|
Δλδ παιδια γαι να βγαλουμε μια ακρη. Θα υπαρχει προβλημα αν αλλαξεις μονο τα ελατηρια με eibach πχ? Μιλαω συγκεκριμενα για το type r
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
Thanks to caincivic from:
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: 2007 1,8 5door,NHB
Thanks given: 8
|
Quote:
civic type-r springs items - Get great deals on Vehicle Parts Accessories, Tuning Styling items on eBay UK! υποψιν δεν κανουν ολα.... |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Supporter
![]() Car: 2007 1,8 5door,NHB
Thanks given: 8
|
Quote:
Eibach Pro-Kit Lowering Springs for Honda Civic (FK, FN) 1.4 (FK1), 1.8 (FK2) (FN1), 2.0 Type-R (FN2) (2005+) [E10-40-011-01-22] - Eibach - Rude Racing |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
A. Senna
![]() Car: 2007 Type-S 1.8, Bronze
Thanks given: 112
|
Τα ελατηρια χαμηλωματος δεν ειναι σαν τα μαμα ελατηρια που απλα ειναι 2-3cm πιο κοντα, ειναι και πιο κοντα αλλα ειναι και πιο σκληρα με αποτελεσμα να ναι μεν να μειωνεται η διαδρομη του αμορτισερ αλλα λογω σκληροτητας να μην φτανει το αμορτισερ στο τερμα του.
|
|
|
|
|
Thanks to MakTheo from:
|
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Supporter
![]() Join Date: 7th September 2007
Thanks given: 242
|
Quote:
Quote:
Φίλε caincivic αν ισχυρίζεσαι ότι τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου MAZDA 323F με EIBACH για 9 χρόνια και 230.000 χλμ. και το SUZUKI SWIFT 1.3 με EIBACH για 3 χρόνια και + 60.000 χλμ. έβρισκαν κάτω και πως εγώ ψεύδομαι προκειμένου να δημιουργήσω λαθεμένες εντυπώσεις προς όφελος του συνδυασμού ελατηρίων-μαμά αμορτισέρ (!) με απώτερο σκοπό... εσύ γνωρίζεις τι..., τότε αυτό μου προκαλεί ερωτηματικά ως προς τα δικά σου τα κίνητρα και την δική σου την δυνατότητα να μπορείς να κρίνεις και να επεξεργαστείς εμπειρίες, παραθέσεις δεδομένων και καταστάσεων από ανθρώπους που έχουν μια συγκεκριμένη διαδρομή και ιστορία στον χώρο (φόρουμ και γενικότερα). Στο μέλλον δεν πρόκειται ξανά να ασχοληθώ με posts δικά σου παρά μόνο αν ανακαλέσεις και μάθεις να γράφεις παραθέτοντας τις εμπειρίες σου, τα γεγονότα και τα δεδομένα με τρόπο επωφελή για όλους, χωρίς χαρακτηρισμούς, υπαινιγμούς και εμπαιγμό. Υ.Γ Προς την εξαγωγή συμπερασμάτων στέλνω συνημμένα έντυπο της EIBACH το οποίο λέει εν ολίγοις πως πιστοποιήθηκαν τα ελατήρια πάνω στο αυτοκίνητό μας από τον TUV και πως "...When the vehicle is loaded to the admissible axle loads the ground clearance does not change as compared to the series vehicle". Δηλαδή όταν το αυτοκίνητο φέρει το μέγιστο επιτρεπτό φορτίο, τότε το ύψος από το έδαφος είναι το ίδιο με τα μαμά ελατήρια. Last edited by Spirosmil; 6th June 2010 at 16:35. |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Supporter
![]() Car: honda civic 1.8 5d
Thanks given: 713
|
συμφωνω με τον μακη και σας ξαναλεω και εδω οτι το εχω κανει σε προηγουμενο αυτοκινητο μου ford focus με 3 ποντους πιο χαμηλο πριν τεσσερα χρονια και φετος το αυτοκινητο περασε κτεο και του ειπαν οτι τα αμορτισερ ειναι μια χαρα!
|
|
|
|
|
Thanks to aggeloshonda from:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.civinfo.com/forum/tuning-greek/41826-suspension-shock-absorbers-coilovers.html
|
||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| in.gr - ????????? | This thread | Refback | 13th September 2010 19:58 | |
| in.gr - Αναζήτηση | This thread | Refback | 13th June 2010 21:04 | |