Electrics HFT not responding - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 23rd July 2008, 19:44 Thread Starter
Smell My Cheese!
 
richierich's Avatar
 
Join Date: 17th May 2006
Location: Bicester, Oxfordshire ENGLAND
Posts: 1,888
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 9 Posts
iTrader: (0)
HFT not responding

Last couple of trips out I can't use the HFT to make calls, the system just pauses 10 seconds and says "pardon", I can receive incoming calls and the other person can hear me. The voice control works, just not the HFT when outbound.

Anyone else had an issue with an unresponsive HFT? First time in 2 1/2 yrs, the week after its 50,000 mile service.
richierich is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 23rd July 2008, 22:15
Supporter
 
Join Date: 19th April 2008
Location: Derbys ENGLAND
Posts: 64
Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
iTrader: (0)
Think it's pretty sh*t TBH - loads of people have trouble getting it to understand anything - if you look under the other current thread (Go to new posts and it should be in the top 5) and there's a link to a diagnostics screen on the Sat Nav if you have one - that may help.

Good luck!
Stu.
scrofts007 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 23rd July 2008, 22:17
FWH
Administrator
 
FWH's Avatar
 
Car: MX-5, C6 Vette & MB S212
Join Date: 3rd June 2007
Location: Where Polar Bears roam the streets SE
Posts: 22,623
Thanks: 558
Thanked 1,029 Times in 772 Posts
iTrader: (1)
Sounds like a trip to the dealer if it has become worse all of a sudden...



FWH is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 24th July 2008, 01:33
Administrator
 
Pottsy's Avatar
 
Car: Jag XF 3.0
Join Date: 10th April 2006
Location: Leics ENGLAND
Posts: 12,496
Thanks: 127
Thanked 2,774 Times in 824 Posts
iTrader: (0)
Eco display
Send a message via Skype™ to Pottsy
RR,

Just checking you don't have the centre vents pointing upwards...
Pottsy is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 24th July 2008, 04:53
Supporter
 
okehciv's Avatar
 
Join Date: 21st January 2007
Location: shaw gtr manchester ENGLAND
Posts: 3,304
Thanks: 179
Thanked 458 Times in 427 Posts
iTrader: (1)
Quote:
Originally Posted by Pottsy View Post
RR,

Just checking you don't have the centre vents pointing upwards...
Been having a little trouble with mine this last week or so, must check the above and try it
okehciv is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 30th July 2008, 11:06 Thread Starter
Smell My Cheese!
** Thread starter **
 
richierich's Avatar
 
Join Date: 17th May 2006
Location: Bicester, Oxfordshire ENGLAND
Posts: 1,888
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 9 Posts
iTrader: (0)
All fixed, just turned the car off when I got home and the next morning perfecto! Although saying that just got a new phone from work - Nokia 6233 - if you try and make a call too quickly after hanging up, it drops the link to the HFT, and will not reconnect without putting the car through a power cycle.
richierich is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Electronics (8G)

Tags
hft , problems , unresponsive

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome