Phone Lg Kg800 Help Me Pls - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 11 (permalink) Old 30th November 2006, 01:00 Thread Starter
 
Join Date: 29th November 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
Unhappy Lg Kg800 Help Me Pls

FISTLY HI ALL JUST GOT MY NEW CIVIC TODAY , BEEN CHECKING OUT THIS SITE FOR A WHILE DOIN SOME RESEARCH ON THE CAR BEFORE I BOUGHT 1 ,TOP SITE VERY USEFULL
SECONDLY WHOOPS POSTED THIS THREAD IN WRONG PLACE EARLYER SOZ
AND NOW MY PROBLEM I CAN PAIR MY LG KG 800 CHOCOLATE TO MY EX AND WHEN I GET IN THE CAR IT CONNECTS FINE BUT AFTER ABOUT 15 SECONDS IT DISCONNECTS (ARRRRRGGGGHHH) HAS ANYONE ELSE HAD THIS PROBLEM AND HAS ANYONE BEEN ABLE TO SORT IT
CHEERS
CATCH YOU ON THE RE-ORG
MACGUNNER is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 (permalink) Old 30th November 2006, 12:31
Super Moderator
 
TTDegs's Avatar
 
Car: '08 2.2 NHB CRV
Join Date: 4th August 2006
Location: Cardiff WALES
Posts: 7,762
Thanks: 97
Thanked 106 Times in 97 Posts
iTrader: (3)
MACGUNNER

HI!
but can you turn your caps lock off please

Don't have one of those phones, so can't give exact advice sorry, but...

Does any messages come up on the phone when it's disconnecting?

I'm thinking along the line of what we have to do with Samsung D900s where you need to (on the phone) set the HFT link to auto authorise?

Maybe yours is connecting, then expecting you to do something (on the phone), like press 'yes' to confirm connection or something?

Might be completly the wrong tree I'm barking up, but may lead us off in the right direction
TTDegs is offline  
post #3 of 11 (permalink) Old 30th November 2006, 13:05
Explosive Mind Unleashed
 
Kpow99's Avatar
 
Join Date: 5th May 2006
Location: London
Posts: 549
Thanks: 1
Thanked 7 Times in 4 Posts
iTrader: (0)
Send a message via MSN to Kpow99
Sounds about right to me TT
Kpow99 is offline  
 
post #4 of 11 (permalink) Old 30th November 2006, 21:11
Foglight Covers FORSALE
 
gray52's Avatar
 
Join Date: 23rd November 2006
Location: East Anglia EUROPEANUNION
Posts: 3,170
Thanks: 67
Thanked 130 Times in 122 Posts
iTrader: (60)
i had this the first day i picked mine up, the dealer set it up for me, then i got a call and it went straight to the fone.

i deleted the pairing and started again, make sure you have it sent to auto connect, this should sort it out for you.
gray52 is offline  
post #5 of 11 (permalink) Old 30th November 2006, 21:14 Thread Starter
** Thread starter **
 
Join Date: 29th November 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
Cool ill try that tomorrow (when the wifys at work) but no it doesnt come up with a message it just informs me its connected then a few secs later informs me its disconeced ive got it set on autherised but hey technologys great when it bloody works.

ps soz about the upper case, rude i know.

"Your going to one of the most inhospitible places in the world where every one has a gun, itchy trigger fingers and wont hessitate to shoot you an a whim........and thats just the americans"
MACGUNNER is offline  
post #6 of 11 (permalink) Old 30th November 2006, 21:20 Thread Starter
** Thread starter **
 
Join Date: 29th November 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by gray52 View Post
i had this the first day i picked mine up, the dealer set it up for me, then i got a call and it went straight to the fone.

i deleted the pairing and started again, make sure you have it sent to auto connect, this should sort it out for you.

Whoa mate auto connect! wheres that! can you give a step by step set up for phone and car pls pls im beggin lol i can be bit of a techno biff

cheers mate


"be just and fear not"
MACGUNNER is offline  
post #7 of 11 (permalink) Old 30th November 2006, 22:20
Foglight Covers FORSALE
 
gray52's Avatar
 
Join Date: 23rd November 2006
Location: East Anglia EUROPEANUNION
Posts: 3,170
Thanks: 67
Thanked 130 Times in 122 Posts
iTrader: (60)
it will be in your bt settings in your phone, have a look its in there somewhere.

delete the pairing in the car, and then repair as per the manual, make sure you then set to auto connect in the settings in the phone, if you had i nokia then could have helped you more.

i have 3 different phones and can switch between phones just by saying "next phone" it searches for the next phone, good system when its working, hope you get your sorted.
gray52 is offline  
post #8 of 11 (permalink) Old 1st December 2006, 11:41 Thread Starter
** Thread starter **
 
Join Date: 29th November 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
Cheers for that but nah still cant get the bl**dy thing to work it still disconects from the car after a few seconds anyone else any solutions
mac


"ICATQ"
MACGUNNER is offline  
post #9 of 11 (permalink) Old 4th December 2006, 14:23
 
Join Date: 31st October 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
i have exactly the same problem cant get it to pair... well it does then breaks after 10 to 15 seconds...
galeth is offline  
post #10 of 11 (permalink) Old 10th December 2006, 00:07 Thread Starter
** Thread starter **
 
Join Date: 29th November 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
yeah a bugger isnt it someone out there must have overcome it , sorry i havent been on here for a while but i work away alot and can only get online at wekends (sometimes)

sun, sand, & seven point six two the only s's on my "holidays"
MACGUNNER is offline  
post #11 of 11 (permalink) Old 22nd December 2006, 06:40
Supporter
 
IWANTACIVIC's Avatar
 
Car: 2015 1.6 civic tourer sr
Join Date: 16th September 2006
Location: LINCS UK ENGLAND
Posts: 1,615
Thanks: 37
Thanked 50 Times in 45 Posts
iTrader: (0)
Eco display
Send a message via AIM to IWANTACIVIC Send a message via MSN to IWANTACIVIC Send a message via Yahoo to IWANTACIVIC Send a message via Skype™ to IWANTACIVIC
sime the honda hft kits very fussed about what it will work with , like me i still having problem with my k800i tryed software update prog no luck so going whole hog and paid nearly £5 to get the paid for firmware hope it works !
IWANTACIVIC is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Electronics (8G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome