Electrics Bluetooth suddenly stopped working - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 21st December 2016, 18:21 Thread Starter
 
Car: 2007 57 Reg Ex 1.8
Join Date: 1st May 2015
Location: London GB
Posts: 453
Thanks: 55
Thanked 18 Times in 16 Posts
iTrader: (0)
Bluetooth suddenly stopped working

My Bluetooth suddenly stopped working today. It's been working fine since ownership.

First thing I did restart the car, hoping it would connect and it did not. Secondly, the blue light disappeared where it normally appears next to the interior lights.

Any idea how to get it working again.
tanbir17 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 21st December 2016, 18:25
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,900
Thanks: 5,716
Thanked 4,163 Times in 3,859 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Is the module still plugged in?

Have you checked the fuses?
Farqui is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 21st December 2016, 18:50 Thread Starter
** Thread starter **
 
Car: 2007 57 Reg Ex 1.8
Join Date: 1st May 2015
Location: London GB
Posts: 453
Thanks: 55
Thanked 18 Times in 16 Posts
iTrader: (0)
Bluetooth suddenly stopped working

Not checked, assuming it is. Could you give me the location of the fuse and the amp number?


Sent from my iPhone using Tapatalk
tanbir17 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 21st December 2016, 19:16 Thread Starter
** Thread starter **
 
Car: 2007 57 Reg Ex 1.8
Join Date: 1st May 2015
Location: London GB
Posts: 453
Thanks: 55
Thanked 18 Times in 16 Posts
iTrader: (0)
Ok just popped into the car for something and noticed the Bluetooth started working again. The blue light appeared and phone icon appeared near the clock.


Sent from my iPhone using Tapatalk
tanbir17 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 21st December 2016, 19:35
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,900
Thanks: 5,716
Thanked 4,163 Times in 3,859 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Check the Wiki for fuses
Farqui is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Electronics (8G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Phone Bluetooth HFT stopped working & will not pair any longer johnbrennan Electronics (8G) 45 17th January 2018 23:53
Clock and TMC suddenly not working candyshandy Electronics and ICE (9G) 2 28th March 2016 16:51
Speedo Speedo stopped working RobDon Electronics (8G) 27 21st February 2016 22:18
AUX in Ipod connection suddenly stopped working Dantooine Ipods, MP3 Players and ICE (8G) 4 5th March 2015 16:46
speedo suddenly stopped working after only a few days lawman General Discussion (8G) 10 5th May 2008 09:32

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome