Battery Front windows don't work.. - Civinfo
 1Likes
  • 1 Post By Kremmen
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 5th March 2017, 11:18 Thread Starter
Supporter
 
LZR_X10's Avatar
 
Join Date: 28th February 2017
Location: Kirkcowan, Scotland
Posts: 23
Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
iTrader: (0)
Garage
Front windows don't work..

Hi folks, my battery ran flat a couple of weeks ago and the front windows haven't worked since. The rear ones work fine. The car is a 2.2 cdti si. I've been looking on here for anything relevant for the last week and can't find anything but if anyone can help me out that'd be great cheers!
LZR_X10 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 5th March 2017, 11:22
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,907
Thanks: 5,716
Thanked 4,165 Times in 3,861 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Welcome to

Try the window reset procedure http://www.civinfo.com/wiki/index.ph...eset_procedure
Farqui is offline  
Thanks to Farqui from:
post #3 of 7 (permalink) Old 5th March 2017, 11:23
Administrator
 
Kremmen's Avatar
 
Join Date: 7th January 2007
Posts: 20,944
Thanks: 857
Thanked 1,708 Times in 1,431 Posts
iTrader: (0)
This should do it:

Electric window reset procedure - Civinfo Wiki

Beaten by a minute, wish I could type faster.
Farqui likes this.
Kremmen is offline  
Thanks to Kremmen from:
 
post #4 of 7 (permalink) Old 5th March 2017, 11:28
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,907
Thanks: 5,716
Thanked 4,165 Times in 3,861 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Farqui is offline  
Thanks to Farqui from:
post #5 of 7 (permalink) Old 5th March 2017, 11:46 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
LZR_X10's Avatar
 
Join Date: 28th February 2017
Location: Kirkcowan, Scotland
Posts: 23
Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
iTrader: (0)
Garage
Thanks, I'll be able to try the first part but they don't work at all so won't be able to do second will I?
LZR_X10 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 5th March 2017, 12:27
Administrator
 
Kremmen's Avatar
 
Join Date: 7th January 2007
Posts: 20,944
Thanks: 857
Thanked 1,708 Times in 1,431 Posts
iTrader: (0)
When I picked up my 2nd 8th gen in 2009 nor did mine.

I only found out when I got to the work card operated barrier only to find the front switches were dead.

I was able to get them working from these instructions so it should work.
Kremmen is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 5th March 2017, 12:38
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,907
Thanks: 5,716
Thanked 4,165 Times in 3,861 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Several ignition off/on's can also reset them. I intended to reset mine but driving daily I never got around to it and eventually found they'd sorted themselves out.
Farqui is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Electronics (8G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AUX in iPods…Which work and which don't? AndyNo1 Ipods, MP3 Players and ICE (8G) 10 22nd November 2015 17:59
Don't think the T-Cut will work this time :( MrSporty General Discussion (8G) 21 17th October 2012 15:48
Speedo REV dots don't work spako Electronics (8G) 11 4th October 2012 10:22
Phone HFT don't work at all erz Electronics (8G) 18 24th March 2011 03:34
Engine tacho lights don't work philviv Bugs, faults and irritations (8G) 27 21st January 2008 21:02

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome