No navigation in dashboard - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 12 (permalink) Old 12th September 2018, 03:17 Thread Starter
Supporter
 
Join Date: 4th May 2013
Location: NOrge NO
Posts: 100
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
iTrader: (1)
No navigation in dashboard

So after map update. When i set on dashboard to show navigation. Its just blank space. Befor update all worked great.Dose any of you had this problem?
Attached Images
File Type: jpg IMG_20180912_041132_1536718559357.jpg (64.9 KB, 45 views)
gfunas is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 12th September 2018, 07:35
Super Moderator
 
M8TJT's Avatar
 
Car: 10G 1.5 Civic Prestige
Join Date: 10th October 2015
Location: Bexhill, Sussex GB
Posts: 2,918
Thanks: 87
Thanked 221 Times in 213 Posts
iTrader: (1)
Presumably you have tried re updating from scratch again?
M8TJT is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 12th September 2018, 18:47 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
Join Date: 4th May 2013
Location: NOrge NO
Posts: 100
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
iTrader: (1)
No I haven't. How do you update from the scratch? Just reupdate maps again?
gfunas is offline  
 
post #4 of 12 (permalink) Old 12th September 2018, 19:53
Super Moderator
 
M8TJT's Avatar
 
Car: 10G 1.5 Civic Prestige
Join Date: 10th October 2015
Location: Bexhill, Sussex GB
Posts: 2,918
Thanks: 87
Thanked 221 Times in 213 Posts
iTrader: (1)
That's what I would try first using the same USB stick and the stuff that's already on it.
Do you have the satnav menus, or is it completely borked. If not and you happen to have another stick, try the update from scratch (put it in your PC and do the map update thing) on the alternate USB stick. Don't use the existing stick, as it has the files that are needed from the satnav on it. (Preserve what you have).
M8TJT is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 13th September 2018, 13:14
 
Steve_m's Avatar
 
Car: 2019 Civic 5D 1.5 Sport+
Join Date: 9th September 2007
Posts: 850
Thanks: 1
Thanked 264 Times in 219 Posts
iTrader: (0)
What exactly is blank?


The Audio display when you access navigation??
Steve_m is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 13th September 2018, 14:19 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
Join Date: 4th May 2013
Location: NOrge NO
Posts: 100
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
iTrader: (1)
Its this thing, you can choose in dashboard, not in HeadUnit. Its like compass. showing directions. so you dont need to look at the big screen, but just in front of you. under the speed. Everything else working like it should.

gfunas is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 13th September 2018, 17:22
 
Steve_m's Avatar
 
Car: 2019 Civic 5D 1.5 Sport+
Join Date: 9th September 2007
Posts: 850
Thanks: 1
Thanked 264 Times in 219 Posts
iTrader: (0)
You could try changing the meter configuration using the small meter icon on one of the audio home screens.

Otherwise I’d try a system reboot - press and hold power button until reboot request screen shows and select yes

If still no joy, you may to do a factory reset Settings > System > factory reset
Steve_m is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 13th September 2018, 19:13
Super Moderator
 
M8TJT's Avatar
 
Car: 10G 1.5 Civic Prestige
Join Date: 10th October 2015
Location: Bexhill, Sussex GB
Posts: 2,918
Thanks: 87
Thanked 221 Times in 213 Posts
iTrader: (1)
Ah. Miss-understood the question I'm afraid. Sorry.
M8TJT is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 17th September 2018, 14:12
I Hate tailgaters!
 
Red Dwarf's Avatar
 
Car: 2016 1.6 SR Lunar Silver
Join Date: 11th December 2011
Location: Blackpool, UK ENGLAND
Posts: 1,334
Thanks: 12
Thanked 105 Times in 101 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
Garage
I don't have a mk10 so this is new to me but .... have you tried re-adding that symbol to the dash. I'm guessing your saying it's missing from dash in speedo?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Red Dwarf is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 3rd October 2018, 18:02 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
Join Date: 4th May 2013
Location: NOrge NO
Posts: 100
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
iTrader: (1)
Found the problem its in AutoHack software, that i installed. I talked to them and they said it works only with WAZE maps app. Tested, yep working like its should
gfunas is offline  
post #11 of 12 (permalink) Old 3rd October 2018, 18:43
Super Moderator
 
M8TJT's Avatar
 
Car: 10G 1.5 Civic Prestige
Join Date: 10th October 2015
Location: Bexhill, Sussex GB
Posts: 2,918
Thanks: 87
Thanked 221 Times in 213 Posts
iTrader: (1)
Whew! A sudden outburst of relief no doubt?
M8TJT is offline  
post #12 of 12 (permalink) Old 3rd October 2018, 19:01
Supporter
 
Haltamer's Avatar
 
Car: 9th Gen 1.4 Petrol SE + Navi
Join Date: 13th March 2017
Location: Essex, UK GB
Posts: 2,022
Thanks: 47
Thanked 294 Times in 264 Posts
iTrader: (3)
Garage
Quote:
Originally Posted by gfunas View Post
they said it works only with WAZE maps app.
Useful, but probably a feature that should have an option / be documented!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Haltamer is offline  
Reply

  Civinfo > 10th Generation Euro Honda Civic (2017 - ) > Electronics and ICE (10G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help- no radio, no time, no temp probe66 General Discussion (8G) 3 21st August 2016 18:04
No Bluetooth Input, No DAB, No Problem RickHondaR Honda CR-Z 10 18th August 2016 05:48
Electrics No radio anymore, no A/C screen, no central lock… escargot08 Electronics (8G) 7 21st July 2014 22:27
Video what is back of dvd navigation unit inside the dashboard civic 2006? icivic06 Electronics (8G) 2 4th June 2011 08:05

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome