2016 civic sport 1.6 idtec Head unit and imid display not working- burnt fuse - Civinfo
 1Likes
  • 1 Post By diadulia
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 30th August 2019, 00:43 Thread Starter
 
Car: 2016 1.6 idtec blue hatch
Join Date: 26th July 2018
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
iTrader: (0)
Garage
Lightbulb 2016 civic sport 1.6 idtec Head unit and imid display not working- burnt fuse

So tonight on way back home from work my radio/factory head unit went off together with imid display. At home managed to find a burnt fuse. Its under hood, no 11 (bottom left corner sits in vertical position unlike others). Manual says BACK UP 2. Its 10A red one. So just in case if anyone else has same symptoms saves them time looking for burnt one.
M8TJT likes this.
diadulia is online now  
Reply

  Civinfo > 9th Generation Euro Honda Civic (2012 - 2016) > Electronics and ICE (9G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome