2006+ Honda Civic Forum banner

Greek "For Sale and Wanted"

891K views 7K replies 284 participants last post by  Samis 
#1 ·
Νομιζω καποιο αναλογο thread για τις αγγελιες μας εδω στην ελλαδα ελειπε, οποτε με αφορμη την δικια μου αγγελια ειπα να το δημιουργησω!!

Εχουμε και λεμε, πουλαω την αεροτομη που τοποθετουν στα type S, βαμμενη milano red (ξαναβαφεται βεβαιως και αλλο χρωμα). Ειναι καινουρια και αφορετη!
Η φωτογραφια ειναι ευγενικη προσφορα του jimp
ImageShack - Hosting :: 59370561ib7.jpg
 
#2 ·
Παιδια εγω ψαχνω τις 18αρες ζαντες απο το Type r.Βρισκω καποιες απο το εξωτερικο απο εδω στο φορουμ, αλλα φοβαμαι να προβω στην αγορα. Αντε και τους στελνω τα χρηματα,θα μου στειλουν τις ζαντες, η θα καθομαι να περιμενω σαν τον μ......Πουλα κανεις ζαντες απο Type r ??
 
#90 ·
Παιδια εγω ψαχνω τις 18αρες ζαντες απο το type r.Βρισκω καποιες απο το εξωτερικο απο εδω στο φορουμ, αλλα φοβαμαι να προβω στην αγορα. Αντε και τους στελνω τα χρηματα,θα μου στειλουν τις ζαντες, η θα καθομαι να περιμενω σαν τον μ......Πουλα κανεις ζαντες απο type r ??
Κατσε Καλα jim τα δικα σου ειναι μια χαρα. θα ειναι πολυ βαρια και για τα φρενα και για το μοτερ σου. Το ενα φερνει το αλλο (εκ πειρας)
 
#3 ·
Νομιζω καποιο αναλογο thread για τις αγγελιες μας εδω στην ελλαδα ελειπε, οποτε με αφορμη την δικια μου αγγελια ειπα να το δημιουργησω!!

Εχουμε και λεμε, πουλαω την αεροτομη που τοποθετουν στα type S, βαμμενη milano red (ξαναβαφεται βεβαιως και αλλο χρωμα). Ειναι καινουρια και αφορετη!
Η φωτογραφια ειναι ευγενικη προσφορα του jimp
ImageShack - Hosting :: 59370561ib7.jpg

Αν βαλεις αυτην την αγγελια στο Αγγλικο SALE & WANTED,θα βρεις αμεσως αγοραστες..
 
#6 ·
Εγω εχω για πουλημα τα περιφερειακα πλαστικα που αλλαξα στο 5θυρο. Αν καποιος εχει μια ατυχη στιγμη (δε το ευχομαι για κανεναν μας) και χρειαστει καποιο κομματι ας με ενοχλησει.
 
#7 ·
Εγώ παιδιά πουλάω την μπροστινή μαύρη γρίλια του type S μαζί με την βάση της, το κόκκινο σήμα της Honda και το σήμα type s καθώς και τα αυτοκόλλητα στα πλάγια.....και φυσικά δεν είναι απτο δικό μου type s.[smilie=tongue.gif]
 
#9 ·
Αν δείξει κάποιος ενδιαφέρον πολύ ευχαρίστως να πω και τιμή. Είναι αρκετά τα κομμάτια και δεν θέλω να γεμίσω το threat με τιμές......όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει και pm.
 
#13 ·
Christo η γρίλια απ ότι ρώτησα σε έναν αντιπρόσωπο μου είπε πως έχει κομπλέ 220€. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος που να την πουλάει πιο φτηνά. Πάντως εγώ την πουλάω στην μισή τιμή απ τον πιο φτηνό αντιπρόσωπο. εννοείται πως μπαίνει στο 5θυρο....το ίδιο αμάξι είναι;)
 
#20 ·
laptop 17''

λιγο ασχετο αλλα ειμαι να δωσω το εργαλειο μου για ενα πιο μικρο και φορητο(12'')

.::: PC WORLD :::. Packard Bell EasyNote W3337

700ε μαζι με μια βαση-ψυκτρα της zalman.
 
#22 ·
Άσχετο, αλλά ας βάλω κι εγώ την αγγελία μου. ;)

Λοιπόν, πωλείται Yamaha XT 660Χ supermotard, 600 cc, μαύρο/ασημί, μοντέλο '02, με 30.000 χλμ.
 
#23 ·
Ενδιαφερεται κανεις για αυτες τις ζαντες?ADVAN RG II Τις εχω βρει εδω στην Ελλαδα ελαφρως μεταχειρισμενες, αγρατζουνιστες, μαζι με λαστιχα. Η τιμη δεν παιζεται.Οποιος ενδιαφερεται ας μου πει.
 
#25 ·
Γυαλινη μάσκα

Πωλείται η γυαλινη μασκα με το σημα της Honda.
Αφαιρέθηκε από το αμάξι την 1η μερα κυκλοφορίας επειδή μπήκε αυτη του TypeR.

130 ευρώ.
 
#30 ·
Λαθος μου!!! συγνωμη νομιζα οτι πουλουσε καποιος γριλια,στυλ typeR!!!
Aεροτομουλα μαλλον δωθικε ε???
Βρε παιδες να βαζουμε και τιμουλες να ξερουμε!!!!!!
πχ τα ζαντολαστιχα που βρηκε ο φιλος ποσο κανουν???
 
#33 ·
2500 ευρω. Η τιμη τους παιζει στα 3500-4000 ευρω χωρις λαστιχα.Πιστευω να το ξερεις αυτο. Τα λαστιχα ειναι σε καλη κατασταση αλλα ενος χρονου.
 
#32 · (Edited)
Εκτος απο την αεροτομη Type S που πουλαω... δινω και τα πισω φωτα δεξια αριστερα (με τα φλας) και το μεσαιο κομματι με το σημα (απο Type S επισης) καθως και τη μαμα λακαριστη fascia.
 
Top