2006+ Honda Civic Forum banner

Group buy: General stuff

884K views 11K replies 201 participants last post by  doulger 
#1 ·
Φιλοι,
Ανοιγω αυτο το post μιας και δεν υπαρχει κατι στο ελληνικο κομματι του forum (αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος) για να οργανωθουμε και να κανουμε ομαδικες αγορες για διαφορα προιοντα, official και μη. Οποιος φίλος εχει να προτεινει κατι για αγορα, ας το post-αρει εδω.
Καλες και οργανωμενες αγορες σε ολους μας! :D
 
#3 ·
Είμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες από τους πρώτους....δεν σε είδα να προτήνεις κάτι όμως.....?Ωραία ιδέα αυτό εδώ που έκανες marcantony επείδη όμως είμαστε πολύ...καλό είναι όταν ξεκινάμε και προτίνουμε κάποια αγορά να ορίζουμε από την αρχή κάποιο περιθώριο σκέψης για τον άλλο έτσι ώστε μέχρι το τελευταίο λεπτό ορισμού να μπορεί να πάρει μία απόφαση αν θέλει να κάνει την αγορά...Και όχι να γεμίζουμε κάθε τόσο και λιγάκι το thread με του τύπου..."Εγώ θέλω","εγώ δε θέλω","είναι βλακεία", "είναι ωραίο"...κ.λ.π.!Αν δεν ξέρει τι είναι και τι κάνει να ρωτήσει μία φορά για να του-μας εξηγίσει και όταν θα έρθει η ώρα απλά να πει "ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ".Μπορεί να έγινα κουραστικός...αλλά καλό είναι να το οργανόσουμε από την αρχή έτσι!Πιστά και ευλαβικά....:woman:!!!
Ξεκινάω λοιπόν εγώ με μία πρόταση!Φανάρια από το typer τα πίσω (και τα 5).Το μόνο που μπορώ να πω για εδώ ακόμα χωρίς σιγουριά είναι ότι περιμένω κάποια καλά τηλέφωνα....για να μας φαίρουν απ' έξω...αν αποτύχει θα προσπαθήσει να κάνει συμφονία με Σαρακάκη...φεριπήν "Θέλω 10 πεντάδες φανάρια...Πόσο μου τα δίνεις...." Που αυτό όταν έρθει η ώρα μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας....και ίσως να το καταφέρουμε ακόμα ποιο φτηνά!Το θέμα φανάρια το αναλαμβάνω προσωπικά και θα σας ενημερώσω πολύ σύντομα!Αγαπητάμου 5θ,3θ S ακόμα και R(για ανταλλακτικό) ξεκινήστε να το σκέφτεσται και θα είμαι πάλι κοντά σας για το τι κατάφερα....!!!
 
#4 ·
Αν λεω αν κανονησετε να αγορασετε απο Gordons Honda (τον συμφορουμύτη μας) μηπως λεω μηπως θα μπορουσατε να του πειτε για ενα 2din fascia για να μην πληρωσω τα εξοδα αποστολής??? ευχαριστώ.....
 
#10 ·
Το θέμα θα κλειδωθεί διότι ο δημιουργός του δεν διάβασε τους κανόνες του φόρουμ!
Η ανάγκη δημιουργίας θέματος group buy ή όχι -προσωπικά θα την ενθαρρύνω μόλις συζητηθεί- οφείλει να γίνει αρχικά θέμα συζήτησης των μελών και στη συνέχεια να το αποφασίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και μόνο έτσι!
Αν δεν το τηρήσουμε αυτό ο καθένας θ' ανοίγει ότι θέμα γουστάρει όποτε θέλει και μετά εγώ ως κακός mod χωροφύλακας θα πρέπει να είμαι εκεί να μαζεύω τα ασυμμάζευτα και να γίνομαι κάτι που απεχθάνομαι... :(
Λυπάμαι που αναγκάζομαι να κάνω κάτι τέτοιο και να δυσαρεστήσω κάποια από τα μέλη όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε την οργάνωση και ορθή λειτουργία του υποφόρουμ στα πρότυπα του μητρικού Αγγλικού.
Αν θέλετε να το συζητήσουμε αυτό θα γίνει στο random chat! Μέχρι τότε το θέμα θα κλείσει.
 
#11 ·
Το ζητήσατε ...νομίζω ότι πλέον είναι ώριμες οι συνθήκες να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα...
Φροντίστε μόνο να μην το μετανιώσουμε! Καλές ομαδικές αγορές λοιπόν! :grouphug:
 
#14 ·
Άντε πάμε!
 
#16 ·
Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που εχουν και ορεξη και αγαπανε αυτο που κανουν!

Και ιδιως τον σιφουνα μας!!!

Συνεχιζουμε πλεον πιο δυνατα!!!
Μπραβο!!
 
#19 ·
λοιπον παιδια για groupbuy του blitz!!!για οσους δεν γνωριζουν(αν και οι περισσοτεροι το ξερουν καθως καποια στιγμη λεγαμε να τα αγορασουμε παλι ομαδικα) ειναι το μηχανιματακι που ενισχυει το σημα του ηλεκτρογκαζου και σε μικροτερη διαδρομη του πεταλ δινει παραπανω γκαζι!!!αξιζει να σημειωθει οτι δεν εχει μονο μια στανταρ ρυθμιση αλλα 3 που καθε μια το ενισχυει διαφορετικα(απο μικροτερη αυξηση σε μεγαλυτερη)το οργανακι αυτο εχει οθονη που σου λεει ποιο προγραμμα εχεις επιλεξει καθως επισης λειτουργια on-off δηλαδη μπορεις να το ενεργοποιεις και να το απενεργοποιεις οποτε θελεις!!!
οριστε και λινκ για να το δειτε και να διαβασετε ακριβως τι κανει
Blitz UK: Products > Electronics > Throttle Controller
μεχρι στιγμης ειμαστε σιγουροι για αγορα
1)sarantoschios
2)alexps
3)bako73

φιλε bas θα μαθει ο αλεξης περισσοτερα για το αν κανει και θα μας πει αν ειναι για εσενα!!!
για οσους αλλους ενδιαφερονται το groupbuy θα κλεισει την πρωτη εβδομαδα του νοεμβρη οποτε οποιος θελει δηλωνει συμμετοχη η αγορα περιπου ειναι 300Ε
 
#22 ·
εγώ λέω να πάρουμε υαλοκαθαριστήρες που μας γδέρνει ο Σ! Ϊσως αξίζει να το κάνουμε αν σκεφτείτε τι μας χρεώνουν εδώ! Ο αλέξανδρος τι λέει; Πόσο μπορεί να μας τους φέρει;
 
#24 ·
Συμφωνω!
 
#23 · (Edited)
Το εχει βαλλει μεχρι τωρα κανεις να μας πει εντυπωσεις και αν αξιζει??
Υπαρχει δηλαδη μεγαλη διαφορα στην αποκριση του γκαζιου στο mode sport 3 που ειναι και το πιο απαιτητικο??
Παιζει να φτιασει το αποτελεσμα που ειχε η ντιζα τον παλιο καλο καιρο???

Παντως αν ειναι ετσι που λεει το γραφημα αξιζει..Εχει οντωςμεγαλη διαφορα
Αν και ανφερει οτι το γραφημα αφορα μια γενικη εποπτεια και οχι το αποτελεσμα ποθ θα εχει η εφαρμογη του σε καποιο συγκεκεριμενο αυτ/το.
Μια απορια: Στο διαγραμμα, ο οριζοντιος αξονας ειναι αυτος του χρονου και ο καθετος το μετρο του γκαζιου???
 
#27 ·
Group buy καμία αναβάθμιση στο πρόγραμμα θα κάνουμε;
 
#28 ·
παίδες κοιτάξτε πόσο σας χρέωσε τελευταία φορά στο σέρβις τους υαλοκαθαριστήρες ο Σ για να συγκρίνουμε τόσο με τιμή από τον Αλέξη όσο και με απευθείας αγορά από Αγγλία. Οι τιμές στο δικό μου αντιπρόσωπο ήταν πέρυσι 24,8+21,38=46,18 +19%= 55 ευρώ στρογγυλά! Πλέον θα έχουν 60€+ με τις αυξήσεις του Σάρα. Ψάξτε το όσοι μπορείτε να δούμε τι θα κάνουμε!
 
#30 · (Edited)
Υαλοκαθαριστήρες, εννοείς τα λαστιχάκια μόνο;
Εγώ εβαλα απ' το καρφουρ της guard και επειδή φέρνει σε 510mm και 610mm, για τον μεγάλο αριστερό πρόσθεσα ένα κομμάτι.
Αφηνει μια λεπτη γραμμούλα, αλλά δεν ενοχλεί.
 
#31 · (Edited)
Σαράντο κατα αρχάς ευχαριστώ για το ψάξιμο που έκανες για μένα ..... αλλά αυτό το jazz έχει cvt όχι i-shift είναι διαφορετικά συστήματα ... πολύ φοβάμαι ότι θα μπορέσω να βρώ σίγουρη απάντηση.

Το αμερικάνικο έχει I-shift ή το τετράθυρο;
βρήκα αυτό εδώ το βίντεο

 
#32 ·
Δημήτρη μιλάω για ολόκληρο το μακτρο
 
#33 ·
Μα γιατι, δεν υπαρχει λογος αντικαταστασης ολου του μακτρου απο την στιγμη που η Honda βγαζει και ως ανταλακτικο μονο το λαστιχο του υαλοκαθαριστηρα..:popcorn2:
 
#35 ·
70-71 cm το μεγαλο (αυτο ειναι το δυσκολο να το βρεις, ακομα και στο ΕΒΑΥ) και το αλλο 50 ή 60 (δεν θυμαμαι). Το μεγαλο ομως ειναι τοσο, στανταρ..
 
  • Like
Reactions: alexps
#36 ·
Eco wash MkII

το πειραμα πετυχε και το προιον δινει ρεστα....:)

1.Waterless car wash - Spray and Shine (Double Pack) on eBay (end time 06-Oct-09 10:18:21 BST)
2.PROFESSIONAL GRADE CARNAUBA CAR WAX on eBay (end time 18-Oct-09 23:22:13 BST)

δεν υπαρχει κανενας φοβος φθορας χρωματος.
το εχω χρησιμοποιησει αμεσως μετα οταν στην Χαλκιδα που ειχα παει, ειχα "κολλησει" πισω απο ενα φορτηγο και με ειχε λασπωσει κανονικοτατα σε μια βροχερη μερα και το εκανε απο αγροτικο,λιμουζινα!!!....:eek:

ποσοι θελουν να ακολουθησουν σε ενα 2ο γυρο;

υπενθυμιζω οτι 6 συμμετεχοντες πληρωσαμε 29και κατι και για τα δυο....
περισσοτερες συμμετοχες=λιγοτερο κοστος.

Δηλωστε συμμετοχη με copy-paste για το 1 ή το 2 ή και τα δυο....;)

1. s33s και τα δυο
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
#41 ·
Top