Head Unit lost digital clock and fan display - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 29th August 2013, 22:29 Thread Starter
blitzouz
 
shaunr's Avatar
 
Car: Seat Leon TDI FR 170
Join Date: 21st October 2012
Location: Jarrow - Tyne & Wear ENGLAND
Posts: 104
Thanks: 11
Thanked 4 Times in 4 Posts
iTrader: (2)
lost digital clock and fan display

Hi

Ive recently just fitted a Pioneer Avic 930BT and since lost my digital clock and fan display. Im not really botherd about the clock as its on my headunit but I cant tell where my fans are on to where I need them. My steering wheel controls work fine but this is nagging me lol.

Thanks in advance
Shaun
shaunr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 31st August 2013, 14:42
Supporter
 
acehigh's Avatar
 
Car: 2006 2.2 i-cdti sport
Join Date: 21st November 2011
Location: cumbernauld,uk SCOTLAND
Posts: 890
Thanks: 154
Thanked 89 Times in 85 Posts
iTrader: (6)
What kit did you use to connect the steering wheel controls as some need an additional patch lead to keep the clock etc on.

Craig
acehigh is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 31st August 2013, 15:49
Supporter
 
discus's Avatar
 
Car: 2010 CTR, Milano red
Join Date: 6th July 2007
Location: Northants ENGLAND
Posts: 1,677
Thanks: 22
Thanked 240 Times in 228 Posts
iTrader: (6)
It sounds to me that one of the plugs from the connects2 kit either isn't connected or in properly.
discus is offline  
Thanks to discus from:
 
post #4 of 5 (permalink) Old 1st September 2013, 12:33
 
Join Date: 2nd September 2011
Location: Midlands ENGLAND
Posts: 195
Thanks: 3
Thanked 15 Times in 15 Posts
iTrader: (0)
i had the same problem initially, ensure that you have the correct manufacturers patch lead first from Impulse and then reconnecting it did the trick after.
riccom is offline  
Thanks to riccom from:
post #5 of 5 (permalink) Old 4th September 2013, 21:32 Thread Starter
blitzouz
** Thread starter **
 
shaunr's Avatar
 
Car: Seat Leon TDI FR 170
Join Date: 21st October 2012
Location: Jarrow - Tyne & Wear ENGLAND
Posts: 104
Thanks: 11
Thanked 4 Times in 4 Posts
iTrader: (2)
Quote:
Originally Posted by acehigh View Post
What kit did you use to connect the steering wheel controls as some need an additional patch lead to keep the clock etc on.

Craig
Hi mate its the impulse kit I belive.. I bought it of here a few month ago. I need to take it all out again and have a look I hop it is just a loose connection. It was really tight putting it back in

http://www.civinfo.com/forum/classif...l-control.html
shaunr is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Ipods, MP3 Players and ICE (8G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrics Clock Radio AC Display not working PeTa Electronics (8G) 17 27th February 2017 20:02
Battery digital clock display flashing continuously ryan91 Electronics (8G) 5 26th March 2013 03:10
Damage Aircon/Clock display spoil? Qwerty1234 Bugs, faults and irritations (8G) 0 25th November 2012 16:26
Head Unit Help Please - Constant Power to Clock Lost kootz Ipods, MP3 Players and ICE (8G) 1 12th July 2012 16:25
Bizare Digital Clock! Charles_Harding Any non Civic chat here please! 5 13th October 2010 23:17

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome