Head Unit Problem with my HUD screen - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 3rd September 2013, 16:36 Thread Starter
Supporter
 
Join Date: 25th March 2013
Location: london GB
Posts: 105
Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
iTrader: (2)
Unhappy Problem with my HUD screen

Hey guys, just changed my standard stereo to a Sony double din. And I've done it all correct to my knowledge, plugged all the leads in and put the patch lead into the right socket. For some reason, my screen which tells the date and controls the heating have gone completely blank. However the stereo works perfectly?!

Any advice on what I could do guys? May have to rip the dash back out again
liem is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 3rd September 2013, 16:39
Supporter
 
andapo's Avatar
 
Join Date: 2nd May 2011
Location: Greece GR
Posts: 6,827
Thanks: 899
Thanked 1,449 Times in 1,114 Posts
iTrader: (1)
Eco display
You order the correct patch lead for Sony devices?
andapo is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 3rd September 2013, 16:48 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
Join Date: 25th March 2013
Location: london GB
Posts: 105
Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
iTrader: (2)
Yeah I did mate, followed everything correctly too
liem is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 3rd September 2013, 17:19
Supporter
 
discus's Avatar
 
Car: 2010 CTR, Milano red
Join Date: 6th July 2007
Location: Northants ENGLAND
Posts: 1,677
Thanks: 22
Thanked 240 Times in 228 Posts
iTrader: (6)
Suggest you speak to Shaun as he had the same problem:

http://www.civinfo.com/forum/ipods-m...n-display.html
discus is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 3rd September 2013, 17:50 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
Join Date: 25th March 2013
Location: london GB
Posts: 105
Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
iTrader: (2)
Thanks mate, will do!
liem is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Ipods, MP3 Players and ICE (8G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrics Problem on stereo and the Screen display dimitris82 Bugs, faults and irritations (8G) 19 23rd September 2014 06:22
Satnav screen boots to a dia screen everytime i start gray52 Electronics (8G) 4 30th May 2012 22:54
Windscreen Chipped screen/rain x problem BobR Bugs, faults and irritations (8G) 32 27th November 2008 13:35
Satnav Nag screen Off duca Electronics (8G) 1 2nd May 2007 16:50

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome