Head Unit No sound - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 24th February 2014, 15:34 Thread Starter
 
Car: 2006/07 2.2 FK3, Nighthawk B
Join Date: 26th September 2010
Location: Hrastnik, SI SI
Posts: 498
Thanks: 21
Thanked 14 Times in 14 Posts
iTrader: (0)
No sound

Hello
Does anyone have the same problem as I ? It happens from time to time, just happend last night, i started the car , radio starts normaly, showing everything on the screan and all functions working on the radio but there is no sound from the speakers, no sound on FM, CD or aux, nowhere... Soo i was driveing whit the radio off for about half an hour and decided to turn on the radio , IT WORKED, soo i listend to a cd for about 15 min and it stop plaing again... And thats strange..... Today its working again....
Drejc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 3rd March 2014, 20:09 Thread Starter
** Thread starter **
 
Car: 2006/07 2.2 FK3, Nighthawk B
Join Date: 26th September 2010
Location: Hrastnik, SI SI
Posts: 498
Thanks: 21
Thanked 14 Times in 14 Posts
iTrader: (0)
Nobody ?


Sent from my iPad using Tapatalk
Drejc is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 1st April 2014, 08:26
Supporter
 
Join Date: 25th March 2014
Location: Fife SCOTLAND
Posts: 154
Thanks: 31
Thanked 12 Times in 11 Posts
iTrader: (0)
Ive had the same problem on my 06 Civic 2.2cdti, must be a loose connection somewhere

Working at the moment so fingers crossed
Jerry2.2cdti is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 1st April 2014, 10:00 Thread Starter
** Thread starter **
 
Car: 2006/07 2.2 FK3, Nighthawk B
Join Date: 26th September 2010
Location: Hrastnik, SI SI
Posts: 498
Thanks: 21
Thanked 14 Times in 14 Posts
iTrader: (0)
Mine is ok now for a month or soo, but i never did know why it started doing that in the first place ... Hope youll fix it , good luck.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Drejc is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 1st April 2014, 10:53
Supporter
 
chuckstardeluxe's Avatar
 
Car: '08 FN2 CTR GT
Join Date: 14th July 2011
Location: Hertfordshire, UK GB
Posts: 567
Thanks: 26
Thanked 88 Times in 77 Posts
iTrader: (9)
I have had this on a couple of occasions. The FM radio just cuts out for no reason. I can't remember if it affected the CD player, but remember the MW radio worked which was a bit odd.

Each time it just started working again after about 10 mins. No idea what caused it.
chuckstardeluxe is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Ipods, MP3 Players and ICE (8G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Steering Knocking sound and cluck sound Qwerty1234 Bugs, faults and irritations (8G) 26 28th April 2013 16:44
Other No Sound speed59 Electronics (8G) 3 8th May 2011 14:06
Head Unit No Sound speed59 Ipods, MP3 Players and ICE (8G) 1 7th May 2011 17:36
What for a sound MiChA Type-R 21 27th July 2010 11:14
My install HK D+P(Sound) Bosco Ipods, MP3 Players and ICE (8G) 3 19th May 2008 21:10

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome