Head Unit Display flickering with aftermarket unit - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 28th September 2019, 19:56 Thread Starter
 
Join Date: 24th September 2019
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
Exclamation Display flickering with aftermarket unit

Hi,


I'm trying to install an aftermarket unit in my civic. I have the full connects2 KIT.
As the radio I bought didn't incliude a premade ISO connector, for the ISO connector containing the power wires I had to solder them.


When I connected the radio it seemed to be working, but the Auto headlight was always on. I disconneected the connectors wires from the car female connectors and remove the headlight connector from the radio.


When I plugin the connectors again to the car, the car display was flickering (the one where AC info is shown).


So I soldered again the headlight connector and put termoretractil tube around all solder joints.


I plugged the radio again to the car and the car display wasn't flickering at start, but a few seconds later it was flickering again....



Why is this happening? Maybe some wire I soldered is bad connected? I need help, i'm quite lost


When the display is flickering I only see the date (resetted) and when I turn on the AC it isn't shown.


Also the connects2 stalk adapter gets a bit hot
kbronctjr is offline  
Reply

  Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic (2006 - 2011) > Ipods, MP3 Players and ICE (8G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome