Civinfo - Reply to Topic
Thread: Engine light Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
6th September 2012 12:19
dannyd2134
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
So glad to hear everybody else havin naff weather as well and why you not doin your own repairs
Free of charge, it should of been done at the 25k service.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
31st August 2012 16:47
jaguar982 So glad to hear everybody else havin naff weather as well and why you not doin your own repairs
29th August 2012 22:03
dannyd2134
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
Im on my jollys camping and never seen so much rain never mind still loving it

Roy
I took my car to the garage to have the valves adjusted, went to pizzahut and fudgin hell the heavens opened!!! Lol

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
29th August 2012 20:46
jaguar982 Im on my jollys camping and never seen so much rain never mind still loving it

Roy
29th August 2012 20:44
jaguar982 Yes 9 from gsf result

Roy
29th August 2012 19:22
Relic
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
Whooooo car passed for emissions so thanks everyone

Roy




29th August 2012 16:22
dannyd2134
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
Whooooo car passed for emissions so thanks everyone

Roy
Did you replace ect temp sensor
??

Glad your car passed. :thumbup:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
29th August 2012 15:47
jaguar982 Whooooo car passed for emissions so thanks everyone

Roy
24th August 2012 19:43
dannyd2134
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
Well my light has stayed off after a good run so fingers crossed goin for mot tuesday thanks everyone for helping
Danny il send you the bill for the first switch
Ok, fan switch is only 15 lol!!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
24th August 2012 14:32
jaguar982 Well my light has stayed off after a good run so fingers crossed goin for mot tuesday thanks everyone for helping
Danny il send you the bill for the first switch
24th August 2012 01:56
jaguar982 Gonna change the one at the front Im happy with sender unit lets hope this is cause for emissions failure

Roy
24th August 2012 01:36
dannyd2134
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
When i bought it it was listed as fan switch so they struggled to find it when i called it an ect sensor
:-/ so the one at the back is the fan switch.

Well 6 is still ect sensor?? So the one under the dizzy?? Thats attached to the rad pipe?????

Not the sender unit?? Or could be both??

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
24th August 2012 00:54
jaguar982 When i bought it it was listed as fan switch so they struggled to find it when i called it an ect sensor
24th August 2012 00:39
dannyd2134
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
roy
So the one at the back was a sensor or a switch?

I swear when i looked it up, it said stat housing. :-/ sorry

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
24th August 2012 00:05
jaguar982
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
That pic shows ect sensor but thats the one under the dizzy at the front am i being stupid (dont answer that) so i have 3 one on stat housing +the other 2 in pic am i still doing the one on the stat housing at the rear of engine
roy
23rd August 2012 23:57
jaguar982 I replaced the one at the back of engine on stat housing
23rd August 2012 23:37
dannyd2134
Quote:
Originally Posted by jaguar982 View Post
Now im confused sorry to be a pain just want to get it right i can see sensor on stat housing but i also have these
http://img119.imageshack.us/img119/4817/83230615ep8.jpg
Is that not the sensor you replaced?? I thought there was only one ect sensor.


Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
23rd August 2012 23:26
dannyd2134 Wrong quote

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
23rd August 2012 23:09
jaguar982 Anybody please
23rd August 2012 17:53
Relic ...



This thread has more than 20 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome