2006+ Honda Civic Forum banner

Mirror Controller Module - Installation

36K views 248 replies 28 participants last post by  Ekte 
#1 ·
Ανοιγω αυτο το thread σε συννενοηση με τον Skam για να δουμε πως γινετε η εγκατασταση του module για τους καθρεπτες που πηραμε με group buy.
λοιπον ξεκιναω με το manual και μετα παραθετω οδηγιες για reset σε περιπτωση που καποιο δεν δουλευει.
επισης θα μεταφερω και τα email που μου στελνει ο πωλητης για να βλεπετε τι λεει
 
  • Like
Reactions: s33s and eBoLa
#156 ·
ξέρω έναν που το έχει χαρεί 100% και δεν του παρουσίασε ποτέ πρόβλημα και είναι αυτός που χάρηκε το δεύτερο κιτ που πήρα.
το δικό μου δουλεύει κανονικά. κάποιες δυσλειτουργίες που είδα στην αρχή προφανώς έχουν να κάνουν με το γεγονός οτι η μπαταρία μου δεν στα καλύτερά της.

πάνω από όλα σωστή εγκατάσταση και μακριά τον taf από τις γειώσεις!
 
#157 ·
ξέρω έναν που το έχει χαρεί 100% και δεν του παρουσίασε ποτέ πρόβλημα και είναι αυτός που χάρηκε το δεύτερο κιτ που πήρα.
το δικό μου δουλεύει κανονικά. κάποιες δυσλειτουργίες που είδα στην αρχή προφανώς έχουν να κάνουν με το γεγονός οτι η μπαταρία μου δεν στα καλύτερά της.

πάνω από όλα σωστή εγκατάσταση και μακριά τον taf από τις γειώσεις!
...ναι να τα λέμε κι αυτά!!! (που λέει και η διαφήμιση) Εγώ νόμιζα ότι κανένας δεν το έχει εγκαταστήσει σωστά.
 
#158 ·
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι με σωστή εγκατάσταση το κιτάκι αυτό θάναι η καλύτερη moda ?? :D
(Χάρη, χαρά (!) στο κουράγιο σου, εγώ και που το διάβασα..... επίγγωσα :p)
 
#159 ·
αρα το φιλτρακι το βαζουν οσοι τους δουλεψε στην αρχη και μετα σταματησε να δουλευει,οπως του kostello και του Μηνα.Στου taf και του andapo δημιουργηθηκε προβλημα απο την αφαιρεση της μπαταριας(και λυνεται με τον τροπο που που μας περιεγραψε ο taf).Της Αναστασιας δουλευει οποτε και το φιλτρο να βαλουμε δεν θα δουμε διαφορα.Πρεπει να δοκιμασουμε την πλακετα την πρωτη του taf αν εχει προβλημα.
 
#161 ·
του Μηνα λογικα θελει το φιλτρακι...
 
#163 ·
κανονιζω μαζι του για πεμπτη πρωι
 
#164 ·
Εγω θα ελεγξω την ασφαλεια αυριο (αφου ξαναελεγξω για πολλοστη φορα τις συνδεσεις) πρωτα πρωτα ας μην βρέχει και απο κει και περα θα σηκωσω τα χερια ψηλα....
 
#165 ·
αν σου δουλευουνε οι καθρεφτες με το κουμπακι τοτε φταιει η πλακετα και η ασφαλεια στο αυτοκινητο ειναι μια χαρα.αποτι ειδα εχει ασφαλεια και η πλακετα εσωτερικα.
 
#166 ·
με το κουμπακι μια χαρα δουλευουν οπως πρωτα! για την ασφαλεια στην πλακετα μιλαω...
αυτη μου ειπε ειναι 4a αν θυμαμαι καλα. μου ειπε 2 τροπους να την ελεγξω (τον εναν τον ηξερα οκ...) και αν ειναι θα την αλλαξω
 
#167 ·
με πολυμετρο στο βραχυκυκλωμα βλεπεις αν ειναι ανοιχτη(καμμενη),κλειστη (καλη)
 
#171 ·
βαλε οποιαδηποτε ασφαλεια 4 αμπερ
 
#177 ·
Γεφυρώνεις τα ποδαράκια της ασφάλειας, αν φυσικά είσαι σίγουρος, οτι σύνδεσες σωστά το κιτ.
 
  • Like
Reactions: kostello
#179 ·
Έχουμε κάποιο νεώτερο με τις δοκιμές; Δούλεψε τελικά το φίλτρο;
 
#180 ·
την πεμπτη συναντηθηκα με τον Μηνα και ξανα εγκατεστησα το κιτακι αφου το ειχαμε βγαλει που δεν δουλευε.Παλι τπτ ειχε πισμωσει ασχημα,μυριζε καμμενο(μετρησα την ασφαλεια στο κιτακι ηταν καλη).Εβαλα το φιλτρακι να περνει πρωτα αυτο ρευμα και συνδεσα πανω του τα ρευματα της πλακετας , και δουλεψε καλα. Ομως ο Μηνας ειχε τις αμφιβολιες του(αφου εχει χασει την εμπιστοσυνη του)οποτε δεν το αφησαμε πανω . Θα το βαλω και στο δικο μου αυτοκινητο και θα κανω δοκιμες αφου εχω και την δικη μου πλακετα αλλα και του Μηνα.Ειμαι αισιοδοξος.Μιλησα και με τον taf του δουλευει μια χαρα.

Μας εστηλε και 2 συρματακια (βραχυκυκλωματα)που τοποθετουνται μεσα στον καθρεφτη και λυνουν το προβλημα στο να κλεινει ή να ανοιγει μονο ο ενας καθρεφτης.Αυτη η πατεντα δεν μου αρεσε να πω την αληθεια μου.
 
#181 ·
Αρα δηλαδη με το φιλτρο δουλευει???
 
#182 ·
Φαίνεται να δουλεύει με το φίλτρο,το άφησα το κιτ στον Νίκο να το τσεκάρει καλύτερα και να σιγουρέψει ότι δουλεύει, μύριζε καμένο σε πολύ έντονο βαθμό και φοβήθηκα να το βάλω πάνω στο αμάξι...
 
#183 ·
Τα φιλτρακια τα δοκιμασατε ολοι τελικα? κι αν ναι ποσα δουλεψαν σωστα?
Με τον πωλητη εχει μιλησει κανενας για το αν θα στειλει και τα υπολοιπα να δοκιμασουμε κι αλλα?
 
#184 ·
Εγω λογω καιρου δεν εχω βρει ευκαιρια να το κοιταξω. βρεχει καθε μερα εδω εδω και μια εβδομαδα! Του taf και το ενα που εβαλε ο Νικος στον Μηνα δουλευει
Ο Νικος με το δικο του δεν ξερω τι εκανε καθως θα δοκιμαζε 2. (το δικο του και το του Μηνα) στο δικο του αυτοκινητο να εβλεπε αν θα επαιζαν και τα δυο.
Απο τον Χαρη δεν εχουμε νεα εδω και μερες....
 
#185 ·
...δεν εχω κανει τιποτα ακόμα από τότε, του έστειλα μήνυμα να στείλει και τα υπόλοιπα φίλτρα στην Αναστασία (νομίζω σας έχω κοινοποίηση εσένα και την Αναστασία) για να τα δώσει όλα μαζί η κοπέλα στους υπόλοιπους. Το δικό μου το έχω ακόμα επάνω στο αυτοκίνητο με λυμένη πόρτα και το πηγαινοφέρνω ώσπου να βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ, να του αλλάξω την ασφάλεια που έκαψα, ελπίζω αυτή την εβδομάδα να το κάνω!
 
#186 ·
σημερα που εβγαλε λιγο ηλιο εκατσα και κοιταξα παλι το Module.
Η ασφαλεια μια χαρα. κανει βραχυκυκλωμα δηλαδη περναει ρευμα κανονικα που σημαινει οτι δεν ειναι καμενη.

δε ξερω τι αλλο να κανω. εβγαλα ενα βιντεο με τις συνδεσεις να του το στειλω να μου πει.
αλλα αδικος κοπος θα ειναι γιατι αν ηταν κατι λαθος συνδεδεμενο δε θα δουλευε καθολου απο την αρχη!
τελευταιο πορισμα ειναι οτι ξαφνικα χαλασε κατι αλλο στο module γιατι το συστημα δουλευει σα να μην υπαρχει το κιτακι καθολου.και δεδομενου οτι δουλευψε αψογα μια μερα και μετα σταματησε κατι αλλο παιζει.
ουτε λαθος συνδεσεις ουτε καμενη ασφαλεια οπως αποδειχτηκε.
 
#187 ·
Καλημέρα.
Μόλις πήρα το email του Χάρη σχετικά με την αποστολή των φίλτρων.

Μια παράκληση μόνο: μόλις έρθουν τα φίλτρα, να γίνει κάποια συνάντηση για να πάρουν οι υπόλοιποι το κιτ τους άσχετα με το αν θα κάνουν τοποθέτηση ή όχι.

Ενημερωτικά, το δικό μου και του συναδέλφου μου συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top