2006+ Honda Civic Forum banner

Group buy: General stuff

884K views 11K replies 201 participants last post by  doulger 
#1 ·
Φιλοι,
Ανοιγω αυτο το post μιας και δεν υπαρχει κατι στο ελληνικο κομματι του forum (αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος) για να οργανωθουμε και να κανουμε ομαδικες αγορες για διαφορα προιοντα, official και μη. Οποιος φίλος εχει να προτεινει κατι για αγορα, ας το post-αρει εδω.
Καλες και οργανωμενες αγορες σε ολους μας! :D
 
#10,522 · (Edited)
Η παραγγελια εγινε.Μου δινει το δικαιωμα για 1-2 μερες να κανω συμπληρωματικη αν θελω.Επομενως αν καποιος θελησει κατι απο Cox ας γραψει εδω.

(Ακυρο,τελικα ηταν μονο για παραγγελιες εντος Αγγλιας)
 
#10,523 ·
κατασκευή μπρούτζινες ροδέλες για πεταλιέρα σ&

Λοιπόν εδώ μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για τις μπρούτζινες ροδέλες που τοποθετούνται στην πεταλιέρα του συμπλέκτη. Να πω ότι οι ροδέλες αυτές δεν λύνουν το πρόβλημα του τριξίματος του συμπλέκτη (σαν πόρτα από θρίλερ) αλλά σταματάνε ένα ενοχλητικό ¨κλάνγκ¨ που περισσότερο το αισθάνεσαι στο πόδι και λιγότερο το ακούς. Επίσης εάν ¨πιάνουν τα χέρια σας¨ μπορείτε να τις βάλετε μόνοι σας, δείτε εδώ πώς:

http://www.civinfo.com/forum/greece/28096-experimental-greek-forum-ii-523.html#post3895889

Επίσης να επισημάνω ότι για να πετύχουμε την ίδια τιμή 16€ με παράδοση στην πόρτα σας όπως πρίν δυο χρόνια πρέπει να μην υπάρχει βιασύνη, οπότε χαλλλλλλλλαρά.
 
  • Like
Reactions: skam and maktheo69
#10,526 ·
Κώστα μην παρεξηγηθείς που θα πάρω πίσω το ευχαριστώ στο παραπάνω πόστ, αλλά άφησες μόνο ένα κόμμα, και ξέρεις οτι εγώ τα "κόμματα" δεν τα πάω με τίποτα....:)
 
#10,529 ·
Σπύρο δεν είχες πάρει ροδέλες στο προηγούμενο g/b?
 
#10,530 ·
οχι δεν ειχα παρει...μου ειχες πει να μου δώσεις τότε αλλά το άφησα για να παρει κάποιος που είχε άμεσα πρόβλημα...εγώ την δεδομένη περίοδο δεν είχα θέμα... Τώρα εχει αρχισει να κανει το κλακ χωρις περαιτέρω τριγμό!
 
  • Like
Reactions: nestou
#10,534 ·
@warhawk
νομίζω οτι πρέπει να αποφασίσουμε ποιός θα φτιάξει τις ροδέλες, δεδομένου οτι ο χρόνος θα είναι αρκετός (απο την πλευρά μου) για να πετύχουμε την τιμή των 16€ ανα σετ παραδομένες στην πόρτα πρέπει να δώσουμε το οκ σε αυτόν που θα τις φτιάξει, εαν έχεις κάτι καλύτερο απο 16€ αναλαμβάνεις εσύ εαν οχι αναλαμβάνω εγω.
 
#10,535 ·
Εχω παρει και γω τιμες απλα περιμενα να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ζητηση για 10 ροδελες μονο. Σε αυτο το νουμερο και μεχρι σιγουρα τις 20+ εισαι φτηνοτερος προχωρα ;) (και δεν εχω υπολογισει και μεταφορικα εγω)
 
#10,536 ·
Εντάξει λοιπόν, η πληρωμή μπορεί να γίνει με δυο τρόπους paypal και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην alpha bank, θα στείλω Π.Μ με λεπτομέρειες σε όλους του ενδιαφερόμενους.
Η λίστα φυσικά παραμένει ανοικτή για όλους.
 
  • Like
Reactions: warhawk and skam
#10,541 ·
@v_elias δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα γιατί δεν έχεις συμπληρώσει ενα μίνιμουμ αριθμό ποστ, δώσε μου ενα email για να σου στείλω λεπτομέρειες για την πληρωμή.
 
#10,543 ·
κάνει κάτι κολλήματα η σελίδα στα πόστ και γι' αυτό οι τελείες, τελείες Κώστα και οχι κόμματα.
 
  • Like
Reactions: kostashcivic
#10,545 ·
νικο σου έγραψα το email μου σε μήνυμα στο κάτω μέρος από το profil σου για να μου στείλεις email με λεπτομέρειες...
στο γράφω σε περίπτωση που δεν το έχεις δει...δεν σε ξέχασα
 
#10,548 ·
Εχω πάρει τα χρήματα απο όλους, @v_elias μου έστειλες παραπάνω χρήματα θα βρεις τα ρέστα στον φάκελο μαζί με τις ροδέλες.
Αύριο τις στέλνω σε όλους, γράψτε ένα μήνυμα όταν τις παραλάβετε.
Η λίστα παραμένει ανοιχτή για όποιον άλλο θέλει.
Text Green Line Font Number
 
#10,550 ·
Νίκο, να κάνω κανένα ποστ στους ρεντ λάινερ μήπως θέλει κανένας και από εκεί???
 
  • Like
Reactions: nestou
#10,551 ·
Φυσικά Κώστα η λίστα εδω παραμένει ανοικτή.
 
#10,552 ·
Παρέλαβα τις ροδελες! Ευχαριστώ πολύ! Μόλις βρω χρόνο θα τις τοποθετήσω γιατί είναι και εκνευριστηκο να μην έχει τπτ το αμάξι και να ακούς και νιώθεις το σκουξιμο αυτό!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
#10,553 ·
Αυτό δεν είναι ταχυδρομείο ο άσπρος σίφουνας είναι...:laugh2:
μάλλον έχουν αναδουλειές.
 
  • Like
Reactions: PanosTypeS
#10,555 ·
[smilie=puking.gif][smilie=puker.gif]
 
Top