Notifications email stopped working? - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 8th June 2013, 11:52 Thread Starter
Supporter
 
devil84's Avatar
 
Car: Milano Red FN2 GT
Join Date: 2nd August 2009
Location: Buckinghamshire, UK ENGLAND
Posts: 2,053
Thanks: 238
Thanked 154 Times in 149 Posts
iTrader: (16)
Notifications email stopped working?

As per title? Anyone?
devil84 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 8th June 2013, 11:56
Administrator
 
HappyMan's Avatar
 
Car: 2016 Ford Kuga Titanium
Join Date: 16th August 2007
Location: Wrocław, Poland PL
Posts: 19,165
Thanks: 713
Thanked 1,059 Times in 761 Posts
iTrader: (0)
That was supposed to have been fixed. However, I have noticed that sometimes you don't get a notification for every post made in a thread for some reason.
HappyMan is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 8th June 2013, 13:09
Supporter
 
Join Date: 5th February 2011
Location: Blackpool,UK ENGLAND
Posts: 1,057
Thanks: 110
Thanked 189 Times in 169 Posts
iTrader: (9)
Quote:
Originally Posted by devil84 View Post
As per title? Anyone?
Yep mine stopped working this morning?
ian.ashton76 is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 8th June 2013, 13:17
Administrator
 
HappyMan's Avatar
 
Car: 2016 Ford Kuga Titanium
Join Date: 16th August 2007
Location: Wrocław, Poland PL
Posts: 19,165
Thanks: 713
Thanked 1,059 Times in 761 Posts
iTrader: (0)
I am getting some. Have you checked your settings?
HappyMan is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 8th June 2013, 13:43
Supporter
 
Join Date: 5th February 2011
Location: Blackpool,UK ENGLAND
Posts: 1,057
Thanks: 110
Thanked 189 Times in 169 Posts
iTrader: (9)
Just got that one but missed several this morning from a thread I posted on
ian.ashton76 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 8th June 2013, 14:46
Administrator
 
HappyMan's Avatar
 
Car: 2016 Ford Kuga Titanium
Join Date: 16th August 2007
Location: Wrocław, Poland PL
Posts: 19,165
Thanks: 713
Thanked 1,059 Times in 761 Posts
iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by ian.ashton76 View Post
Just got that one but missed several this morning from a thread I posted on
That's kind of what happens to mine also. I'll ask Pottsy to take a look at it for us.
HappyMan is offline  
Thanks to HappyMan from:
post #7 of 7 (permalink) Old 14th August 2013, 19:32
Henkepenk
 
DCShoesUSA's Avatar
 
Car: 2010 CTR GT FN2, DSB
Join Date: 19th January 2012
Location: Sweden SE
Posts: 1,353
Thanks: 186
Thanked 177 Times in 165 Posts
iTrader: (1)
is this back haha? Feels like I've missed a few notifications
DCShoesUSA is offline  
Reply

  Civinfo > Welcome > Site suggestions, feedback and rules

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No email notifications :( gers General Discussion (8G) 2 30th April 2013 23:11
Electrics HFT Stopped working FlashAsh99 Electronics (8G) 40 15th May 2012 18:43
Satnav TMC stopped working. SimontheGeordie Electronics (8G) 2 16th December 2011 06:26
AUX in USB stopped working ScottB Ipods, MP3 Players and ICE (8G) 3 3rd August 2011 11:02

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome