Ongoing problems with this site - Civinfo
View Poll Results: Have you had problems with either the edit or quote function not working?
Yes 9 29.03%
No 22 70.97%
Voters: 31. You may not vote on this poll

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 17:36 Thread Starter
Living the dream!
 
Join Date: 16th August 2008
Location: UK ENGLAND
Posts: 8,539
Thanks: 908
Thanked 1,199 Times in 1,018 Posts
iTrader: (137)
Ongoing problems with this site

I am 99% sure its just not me when say sometimes the quote or edit function does not work yet I know this was mentioned around a month ago and nothing seems to have been resolved

Please vote if you have had problems or not
RickHondaR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 17:50
翻訳中に失わ
 
Car: 2014 1.6 i-DTEC SR
Join Date: 28th August 2010
Location: Ayrshire SCOTLAND
Posts: 842
Thanks: 54
Thanked 99 Times in 97 Posts
iTrader: (11)
I am having intermittent problems with the quote and edit functions
CraigyM200 is offline  
post #3 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 17:57
Administrator
 
Dimplyred's Avatar
 
Join Date: 24th August 2007
Location: Staffordshire, Cheshire & Shropshire ENGLAND
Posts: 24,216
Thanks: 229
Thanked 1,835 Times in 1,604 Posts
iTrader: (15)
I am too when using Firefox. It seems ok in Chrome.

I'll raise this again in the Mods/Admin section.
Dimplyred is offline  
Thanks to Dimplyred from:
 
post #4 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 18:07
The Dugs Baws
 
dobe's Avatar
 
Car: CW-0575
Join Date: 20th February 2011
Location: Ayrshire GB
Posts: 3,507
Thanks: 588
Thanked 994 Times in 858 Posts
iTrader: (10)
The site is going to the dogs.

Put it this way if I was directed to this site after a google search and it started doing all the things that's happening to me then it would put me off joining or looking at it again.

I've also noticed sometimes you have to click twice to read anything.


I've posted this also,

http://www.civinfo.com/forum/site-su...sing-slow.html

Last edited by dobe; 13th October 2014 at 18:10.
dobe is offline  
post #5 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 18:13
Supporter
 
jamz05's Avatar
 
Car: 59 1.8 FK2 NHB
Join Date: 24th December 2013
Location: London ENGLAND
Posts: 388
Thanks: 173
Thanked 67 Times in 66 Posts
iTrader: (2)
Had no problems with Chrome to be honest
jamz05 is offline  
post #6 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 18:58
Bye bye Honda...
 
Jon_G's Avatar
 
Car: Volvo V60 VEA D4 (181)
Join Date: 11th May 2012
Location: Ludlow, UK ENGLAND
Posts: 5,759
Thanks: 1,051
Thanked 1,265 Times in 1,042 Posts
iTrader: (1)
I'm using IE11 and occasionally have problems with quoting a post (the quoted post disappears). But no other problems... I still think the forum is great.
Jon_G is offline  
post #7 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 19:06
Supporter
 
purekillforce's Avatar
 
Car: 2009 FN3
Join Date: 24th December 2013
Location: Lancashire, UK ENGLAND
Posts: 2,764
Thanks: 528
Thanked 596 Times in 515 Posts
iTrader: (6)
Garage
Use chrome only and can't say i've noticed any issues. Works fine on tapatalk, too, if that helps.

If you use IE, you gotta expect things not to work
purekillforce is offline  
post #8 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 19:14
No Smoke no poke
 
wardy2602's Avatar
 
Car: 2010 Polished metal Type-S
Join Date: 29th November 2009
Location: stoke-on-trent, uk ENGLAND
Posts: 3,589
Thanks: 699
Thanked 870 Times in 733 Posts
iTrader: (46)
+1 ^^^^^^^^

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
wardy2602 is offline  
post #9 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 19:46
#darkside
 
Andrew Moore's Avatar
 
Car: 2015 LCI M135i
Join Date: 20th April 2012
Location: Newcastle Under Lyme ENGLAND
Posts: 2,238
Thanks: 264
Thanked 440 Times in 388 Posts
iTrader: (8)
Omg adverts when not signed in, sign in and struggle to post.. What will happen next? It just seems like the first release civics no, lots of miles, rough around the edges, plenty of soul but questionable reliability in some areas...
Andrew Moore is offline  
post #10 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 19:55
Ex-Pat Geordie!
 
nturnb's Avatar
 
Car: 2015 Civic S Navi I-dtec
Join Date: 17th November 2013
Location: Irvine, Ayrshire GB
Posts: 2,188
Thanks: 119
Thanked 223 Times in 204 Posts
iTrader: (0)
Eco display
No problems here, I'm using Chrome and at work IE, no problems there either.
nturnb is offline  
post #11 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 19:59
Banned
 
Aqib's Avatar
 
Join Date: 22nd November 2011
Location: Glasgow, UK SCOTLAND
Posts: 7,705
Thanks: 296
Thanked 1,378 Times in 1,315 Posts
iTrader: (26)
No problems here
Aqib is offline  
post #12 of 22 (permalink) Old 13th October 2014, 21:23
Civinfo's Bulb Supplier
 
Mr JP's Avatar
 
Join Date: 2nd February 2007
Location: Kent, UK ENGLAND
Posts: 13,427
Thanks: 553
Thanked 1,431 Times in 1,328 Posts
iTrader: (217)
All fine and dandy here.
Mr JP is offline  
post #13 of 22 (permalink) Old 18th October 2014, 07:57 Thread Starter
Living the dream!
** Thread starter **
 
Join Date: 16th August 2008
Location: UK ENGLAND
Posts: 8,539
Thanks: 908
Thanked 1,199 Times in 1,018 Posts
iTrader: (137)
And still no better or no comments from our new owner I have tried different browsers and and noticed how things are different on them all but none seem to work perfect. I mainly use firefox but funny thing is the problems are only on this site.
RickHondaR is offline  
post #14 of 22 (permalink) Old 18th October 2014, 14:05
Bournemouth Belle
 
lippy's Avatar
 
Car: 2017 BMW Z4 Silver
Join Date: 10th January 2007
Location: Bournemouth ENGLAND
Posts: 900
Thanks: 22
Thanked 43 Times in 41 Posts
iTrader: (0)
Not had problems on mac with Firefox but do have the odd issue on ipad using Safari.
lippy is offline  
post #15 of 22 (permalink) Old 18th October 2014, 14:27
Supporter
 
purekillforce's Avatar
 
Car: 2009 FN3
Join Date: 24th December 2013
Location: Lancashire, UK ENGLAND
Posts: 2,764
Thanks: 528
Thanked 596 Times in 515 Posts
iTrader: (6)
Garage
what issues are people having? Any screenshots?
purekillforce is offline  
post #16 of 22 (permalink) Old 18th October 2014, 14:44
Bye bye Honda...
 
Jon_G's Avatar
 
Car: Volvo V60 VEA D4 (181)
Join Date: 11th May 2012
Location: Ludlow, UK ENGLAND
Posts: 5,759
Thanks: 1,051
Thanked 1,265 Times in 1,042 Posts
iTrader: (1)
Quote:
Originally Posted by purekillforce View Post
what issues are people having? Any screenshots?
Quote:
Originally Posted by Jon_G View Post
I'm using IE11 and occasionally have problems with quoting a post (the quoted post disappears)...
Clearly not happening at the moment though!
Jon_G is offline  
post #17 of 22 (permalink) Old 18th October 2014, 22:42
1.8EX Milano Red 2007
 
Freddie's Avatar
 
Car: 2007 1.8EX 5 door Red
Join Date: 18th January 2012
Location: Haverhill, UK ENGLAND
Posts: 910
Thanks: 63
Thanked 143 Times in 123 Posts
iTrader: (0)
Garage
I have no issues with this site. But am using Tapatalk on both android phone and iPad.

Don't judge me. I was born to be awesome not perfect.
Freddie is offline  
post #18 of 22 (permalink) Old 20th October 2014, 14:42
Administrator
 
Civ_Admin's Avatar
 
Join Date: 8th September 2014
Posts: 1,221
Thanks: 38
Thanked 272 Times in 134 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
It appears to be a special characters type issue, we've sent this in to be looked at by our tech guys
KN Community Support
Civ_Admin is offline  
Thanks to Civ_Admin from:
post #19 of 22 (permalink) Old 20th October 2014, 23:51
Supporter
 
Man in Black's Avatar
 
Car: 08 Type R GT
Join Date: 8th July 2010
Location: Stirling Scotland SCOTLAND
Posts: 1,462
Thanks: 14
Thanked 210 Times in 180 Posts
iTrader: (2)
not been on much of late but no dramas so far
Man in Black is offline  
post #20 of 22 (permalink) Old 25th October 2014, 15:34 Thread Starter
Living the dream!
** Thread starter **
 
Join Date: 16th August 2008
Location: UK ENGLAND
Posts: 8,539
Thanks: 908
Thanked 1,199 Times in 1,018 Posts
iTrader: (137)
Well for the first time in months I think the quote is now working correctly
RickHondaR is offline  
Reply

  Civinfo > Welcome > Site suggestions, feedback and rules

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ongoing Project... Biggers Modification Projects 15 21st February 2012 16:35
Tyre Pressure This could be ongoing :-( Kremmen Wheels, Tyres, Suspension and Brakes (8G) 6 24th April 2011 10:16
S-Bronze my Type S mods-ongoing amber Gallery (8G) 6 5th March 2010 19:50
Site problems? Naresh Site suggestions, feedback and rules 12 16th October 2007 20:33

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome