Taptalk showing Thread Deleted? (Android) - Civinfo
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 17:22 Thread Starter
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Taptalk showing Thread Deleted? (Android)

Is anyone else using Tapatalk and getting this error;

"The thread may have already been deleted by the administrator

Server error occurred: 'Class 'vBSEO_UI' not found (get_thread.php:1020)'"

I'm using Android, the latest version of Tapatalk.

I'd upload a pic if Tapatalk were working
Farqui is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 17:23
Supporter
 
CDT808's Avatar
 
Car: 2.2icdti SE alabaster silver
Join Date: 30th July 2013
Location: Dorset ENGLAND
Posts: 2,581
Thanks: 450
Thanked 933 Times in 746 Posts
iTrader: (18)
people on FB saying tapatalk is acting weird today matey.....
CDT808 is offline  
Thanks to CDT808 from:
post #3 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 17:24 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Ah, okay - thanks.

I tried logging out/in but no improvement.

Tapatalk working fine with other forums.
Farqui is offline  
 
post #4 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:12 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Ah, I see that has now been added to the AutoGuide app.

Maybe now is the time to make the switcheroo?
Farqui is offline  
post #5 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:15
No Smoke no poke
 
wardy2602's Avatar
 
Car: 2010 Polished metal Type-S
Join Date: 29th November 2009
Location: stoke-on-trent, uk ENGLAND
Posts: 3,589
Thanks: 699
Thanked 870 Times in 733 Posts
iTrader: (46)
what version is everyone using ive had no issues ?
wardy2602 is offline  
post #6 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:20 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Android, Tapatalk v5.6.1 here - the latest according to Google Play.

The Civinfo forum/threads load okay but as soon as I open a thread, splat!
Farqui is offline  
post #7 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:28
Supporter
 
Car: 2007 1.8
Join Date: 14th October 2015
Location: UK GB
Posts: 84
Thanks: 14
Thanked 11 Times in 10 Posts
iTrader: (4)
Exact same issue here.
jumper852 is offline  
post #8 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:29
No Smoke no poke
 
wardy2602's Avatar
 
Car: 2010 Polished metal Type-S
Join Date: 29th November 2009
Location: stoke-on-trent, uk ENGLAND
Posts: 3,589
Thanks: 699
Thanked 870 Times in 733 Posts
iTrader: (46)
Im using an older version as it was more reliable but sods law ive just loaded it and its come up with the same goolash as you farq
wardy2602 is offline  
post #9 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:33 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage


The AutoGuide app doesn't seem to have a New Threads list
Farqui is offline  
post #10 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:35
No Smoke no poke
 
wardy2602's Avatar
 
Car: 2010 Polished metal Type-S
Join Date: 29th November 2009
Location: stoke-on-trent, uk ENGLAND
Posts: 3,589
Thanks: 699
Thanked 870 Times in 733 Posts
iTrader: (46)
Must be something to do with the website as I am on two other forums running tapatalk and they all run fine
wardy2602 is offline  
post #11 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:36 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Yup, other forums seem to be okay for me too.

Civinfo Admins did say they wouldn't be supporting Tapatalk going forward...
Farqui is offline  
post #12 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:40
Administrator
 
Kremmen's Avatar
 
Car: MY13 1.8 EX Auto
Join Date: 7th January 2007
Location: West London ENGLAND
Posts: 20,944
Thanks: 857
Thanked 1,708 Times in 1,431 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
Garage
vBSEO is one of the plugins used here. Haven't a clue what it does and not being a Super Admin I can't get in to check. Maybe other forums aren't vBulletin?
Kremmen is offline  
post #13 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:43
nub
Banned
 
Join Date: 8th May 2010
Location: eastbourne GB
Posts: 2,020
Thanks: 41
Thanked 169 Times in 147 Posts
iTrader: (3)
Same happening to me. Can't open many threads
nub is offline  
post #14 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:46
Administrator
 
Kremmen's Avatar
 
Car: MY13 1.8 EX Auto
Join Date: 7th January 2007
Location: West London ENGLAND
Posts: 20,944
Thanks: 857
Thanked 1,708 Times in 1,431 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
Garage
I've posted a note to Civ_Admin to see if anything has changed.
Kremmen is offline  
post #15 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 18:49 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Thank you
Farqui is offline  
post #16 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 19:05 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Quote:
Originally Posted by Farqui View Post
The AutoGuide app doesn't seem to have a New Threads list
It does, kinda.

Swiping (or top left options) reveals a few more options #phew

Last edited by Farqui; 17th February 2016 at 19:07.
Farqui is offline  
post #17 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 19:13 Thread Starter
Administrator
** Thread starter **
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Error screenshot
Attached Images
File Type: jpg JPEG_20160217_191320.jpg (127.2 KB, 9 views)
Farqui is offline  
post #18 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 22:48
Supporter
 
aBigSavage1's Avatar
 
Car: 2010 CTS, 2.2, Cerulean Blue
Join Date: 25th June 2011
Location: Bristol, UK GB
Posts: 821
Thanks: 268
Thanked 366 Times in 270 Posts
iTrader: (3)
I've been getting the same error... <.<

Last edited by aBigSavage1; 17th February 2016 at 22:52.
aBigSavage1 is offline  
post #19 of 42 (permalink) Old 17th February 2016, 23:35
Supporter
 
chinkzsta's Avatar
 
Car: 07 CTR Nighthawk Black
Join Date: 14th May 2010
Location: London ENGLAND
Posts: 528
Thanks: 89
Thanked 64 Times in 62 Posts
iTrader: (5)
Thought it was just me!
Hasn't been working all day for me and still not working! :@
chinkzsta is offline  
post #20 of 42 (permalink) Old 18th February 2016, 00:41
Supporter
 
amen1633's Avatar
 
Car: 56 2.2 I-ctdi
Join Date: 30th October 2014
Location: plymouth uk ENGLAND
Posts: 606
Thanks: 76
Thanked 113 Times in 106 Posts
iTrader: (2)
Still not working and doing my nut in now. Grrrrr
amen1633 is offline  
Reply

  Civinfo > Welcome > Site suggestions, feedback and rules

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I wonder if this will also be deleted Robbiharry Site suggestions, feedback and rules 58 16th November 2011 09:47

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome