Attached image thumbnails on mobile - Civinfo
 1Likes
  • 1 Post By anthropolyte
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 11:12 Thread Starter
Supporter
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
Attached image thumbnails on mobile

Morning - quick note that attached images in threads are not displaying their thumbnails properly on Chrome (Android). They show ok when the page loads, but as soon as you attempt to zoom they change to broken image icons.

This is using "classic" layout, desktop view.

[Hey anthropolyte, I'm just going to steal your post to test something. - Lee]

Attached Images
File Type: jpg china05-0102.jpg (110.1 KB, 25 views)
anthropolyte is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 11:23
Administrator
 
Kremmen's Avatar
 
Car: MY13 1.8 EX Auto
Join Date: 7th January 2007
Location: West London ENGLAND
Posts: 20,944
Thanks: 857
Thanked 1,708 Times in 1,431 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
Garage
Can you create one in this thread as an example.

Then we can all compare notes and see how common it is.

Ta
Kremmen is offline  
post #3 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 12:36 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
Example attachment:
Attached Images
File Type: jpg TypeRRear.jpg (114.6 KB, 45 views)
anthropolyte is offline  
 
post #4 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 12:39 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
Aaaand for some reason that works perfectly on my mobile. Let me find one that doesn't...

*edit* can't find one that doesn't work. It seems to have magically fixed itself :/ I'll update this thread if I come across another example.

Last edited by anthropolyte; 22nd February 2017 at 12:42.
anthropolyte is offline  
post #5 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 12:58
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
The thumbnail is okay but clicking the picture gives a 404 error on my Android, Chrome.

Works fine in Tapatalk.

Ha, just tried it again and it now works. Pfft.
Farqui is offline  
post #6 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 13:13 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
Possibly an intermittent thing on the web server... only affects attached images, not embedded ones.
anthropolyte is offline  
post #7 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 13:21 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
IMG_20161031_084836.jpg

Another test...

This one added from my phone and embedded from attachment.
anthropolyte is offline  
post #8 of 19 (permalink) Old 22nd February 2017, 13:29
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Again it failed the first time in Chrome, worked okay the 2nd time reloading the page.
Farqui is offline  
post #9 of 19 (permalink) Old 23rd February 2017, 14:37
Administrator
 
Civ_Admin's Avatar
 
Join Date: 8th September 2014
Posts: 1,221
Thanks: 38
Thanked 272 Times in 134 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
test test test

test1.jpg

Hey guys,

I am not experiencing this issue on my end, can you try to clear your cache and see if this fixes the issue.

Thank you.

~ Glenda
Civ_Admin is offline  
post #10 of 19 (permalink) Old 23rd February 2017, 18:45 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
Ok, looks like it may not be attached images, but linked images. They fail to load on first opening a page, and then load properly on refreshing.
Screenshots below of what happens:
Attached Images
File Type: jpg Screenshot_20170223-184302.jpg (92.1 KB, 17 views)
File Type: jpg Screenshot_20170223-184322.jpg (89.9 KB, 13 views)
Farqui likes this.
anthropolyte is offline  
post #11 of 19 (permalink) Old 24th February 2017, 16:12
Administrator
 
Civ_Admin's Avatar
 
Join Date: 8th September 2014
Posts: 1,221
Thanks: 38
Thanked 272 Times in 134 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
Quote:
Originally Posted by anthropolyte View Post
Ok, looks like it may not be attached images, but linked images. They fail to load on first opening a page, and then load properly on refreshing.
Screenshots below of what happens:
They seem to be showing on my end. can you link me that thread that's showing up as broken thumbnails?

Lee
Civ_Admin is offline  
post #12 of 19 (permalink) Old 24th February 2017, 17:06 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
It's random, as above. Most threads are affected, but on refreshing, it appears normal.
anthropolyte is offline  
post #13 of 19 (permalink) Old 24th February 2017, 17:52
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
subsequent page loads work fine, the first time a page loads it dunnae work.
Farqui is offline  
post #14 of 19 (permalink) Old 24th February 2017, 17:53 Thread Starter
Supporter
** Thread starter **
 
anthropolyte's Avatar
 
Car: 2008 Type R FN2, NHB
Join Date: 2nd October 2014
Location: Bristol, UK GB
Posts: 1,211
Thanks: 58
Thanked 222 Times in 196 Posts
iTrader: (7)
Is that you?

Has the mysterious Farqui finally been revealed?
anthropolyte is offline  
post #15 of 19 (permalink) Old 24th February 2017, 17:57
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Farqui is offline  
post #16 of 19 (permalink) Old 27th February 2017, 15:46
Administrator
 
Civ_Admin's Avatar
 
Join Date: 8th September 2014
Posts: 1,221
Thanks: 38
Thanked 272 Times in 134 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
It's possible something isn't catching in the database initially which is why it works on a refresh, I'm going to rebuild all thumbs just in case

Kyle
Civ_Admin is offline  
post #17 of 19 (permalink) Old 3rd March 2017, 20:00
Administrator
 
Farqui's Avatar
 
Car: x'06 2.2 EX FK3 Milano
Join Date: 29th April 2014
Location: n.Notts ENGLAND
Posts: 17,798
Thanks: 5,716
Thanked 4,144 Times in 3,840 Posts
iTrader: (31)
Eco display Eco display
Garage
Farqui is offline  
post #18 of 19 (permalink) Old 4th March 2017, 05:25
Administrator
 
Kremmen's Avatar
 
Car: MY13 1.8 EX Auto
Join Date: 7th January 2007
Location: West London ENGLAND
Posts: 20,944
Thanks: 857
Thanked 1,708 Times in 1,431 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
Garage
In the back of my mind is that this isn't a board issue.

I've seen issues before trying to use Dropbox and similar as an image host. Never had any issues using PhotoBucket.
Kremmen is offline  
post #19 of 19 (permalink) Old 6th March 2017, 16:06
Administrator
 
Civ_Admin's Avatar
 
Join Date: 8th September 2014
Posts: 1,221
Thanks: 38
Thanked 272 Times in 134 Posts
iTrader: (0)
Eco display Eco display
Dropbox recently locked down their privacy settings for sharing folders and albums, you need to reset them as open.

Though I see all those images in the thread reported

Kyle
Civ_Admin is offline  
Reply

  Civinfo > Welcome > Site suggestions, feedback and rules

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Headlamps attached to shocks RHS-1 Honda CR-V 4 2nd June 2016 01:04
How is type r splitter mesh attached??? Dazvti Styling (8G) 0 25th May 2016 19:16
Price for this part please (pic attached) I_broke_my_civic Cox Motor Parts 1 6th November 2012 19:01
Why are some pictures thumbnails and some not? allan40alt Site suggestions, feedback and rules 4 15th June 2008 15:21
Forum pictures as thumbnails Pottsy Site suggestions, feedback and rules 5 8th March 2008 12:25

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome