Having trouble opening civinfo? - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 12 (permalink) Old 26th November 2011, 17:05 Thread Starter
Go with the Flo...
 
LeeCS's Avatar
 
Car: 2007 Milano Type-R GT
Join Date: 12th December 2009
Location: Essex ENGLAND
Posts: 1,139
Thanks: 107
Thanked 118 Times in 112 Posts
iTrader: (3)
Having trouble opening civinfo?

Hi guys, im having trouble getting onto the site on both of my laptops. Its ok on my phone and my old pc but whenever i open civinfo on my laptops it comes up that internet explorer has encountered a problem and needs to close.. Both laptops are windows vista.. My phone and pc are not. This has only started happening yesterday and today?
LeeCS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 26th November 2011, 19:13
Supporter
 
marge's Avatar
 
Car: Kuga Tx 150 2WD
Join Date: 11th January 2011
Location: Nantwich, UK GB
Posts: 31
Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
iTrader: (0)
I have also been having this problem on my work laptop. OK on home PC. I thought it was something to do with the GCHQ style IT department.
marge is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 26th November 2011, 20:02
Dervinator
 
Civic_Outcast's Avatar
 
Car: 2007 iCDTI 2.2, Milano red
Join Date: 24th August 2011
Location: Peterborough, Uk.. Distro.. Ubuntu ENGLAND
Posts: 1,348
Thanks: 195
Thanked 237 Times in 201 Posts
iTrader: (0)
Why are you using I.E. ?

Shakes head in disbelief
Civic_Outcast is offline  
 
post #4 of 12 (permalink) Old 26th November 2011, 20:22
Supporter
 
Jack The Lad.'s Avatar
 
Join Date: 28th August 2007
Location: ENGLAND ENGLAND
Posts: 4,441
Thanks: 21
Thanked 274 Times in 266 Posts
iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by Civic_Outcast View Post
Why are you using I.E. ?
I agree.

Last edited by FWH; 26th November 2011 at 22:05.
Jack The Lad. is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 26th November 2011, 20:47 Thread Starter
Go with the Flo...
** Thread starter **
 
LeeCS's Avatar
 
Car: 2007 Milano Type-R GT
Join Date: 12th December 2009
Location: Essex ENGLAND
Posts: 1,139
Thanks: 107
Thanked 118 Times in 112 Posts
iTrader: (3)
I guess its time to use something else!

Im now logged in.. using Firefox. Thats better!
LeeCS is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 26th November 2011, 22:07
FWH
Administrator
 
FWH's Avatar
 
Car: MX-5, C6 Vette & MB S212
Join Date: 3rd June 2007
Location: Where Polar Bears roam the streets SE
Posts: 22,623
Thanks: 558
Thanked 1,029 Times in 772 Posts
iTrader: (1)
I found no issue testing IE9 and Win 7.



FWH is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 27th November 2011, 18:13
R.I.P - (User sadly passed away)
 
J. Derek Riddell's Avatar
 
Car: 2007 1.8 'Executive' (EX)
Join Date: 8th November 2007
Location: Isle of Hundvåg, Stavanger, Norway NO
Posts: 9,228
Thanks: 297
Thanked 1,110 Times in 830 Posts
iTrader: (5)
Quote:
Originally Posted by FWH View Post
I found no issue testing IE9 and Win 7.
W7 & IE9 work fine for me - but I really hated Vista - XP was better than Vista ! ...
J. Derek Riddell is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 29th November 2011, 10:10
Administrator
 
Pottsy's Avatar
 
Car: Jag XF 3.0
Join Date: 10th April 2006
Location: Leics ENGLAND
Posts: 12,496
Thanks: 127
Thanked 2,772 Times in 824 Posts
iTrader: (0)
Eco display
Send a message via Skype™ to Pottsy
Are the laptops using IE7?
Pottsy is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 29th November 2011, 10:29
Administrator
 
Pottsy's Avatar
 
Car: Jag XF 3.0
Join Date: 10th April 2006
Location: Leics ENGLAND
Posts: 12,496
Thanks: 127
Thanked 2,772 Times in 824 Posts
iTrader: (0)
Eco display
Send a message via Skype™ to Pottsy
Scrap that - I bet they are.

It's a conflict between the lightbox and IE7. I have reverted to an old version of the lightbox and will see if I can get it fixed.

Oddly, it's only IE7 too. 5, 6, 8 and 9 are all fine (if you know what I mean).
Pottsy is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 29th November 2011, 17:12
FWH
Administrator
 
FWH's Avatar
 
Car: MX-5, C6 Vette & MB S212
Join Date: 3rd June 2007
Location: Where Polar Bears roam the streets SE
Posts: 22,623
Thanks: 558
Thanked 1,029 Times in 772 Posts
iTrader: (1)
Quote:
Originally Posted by Pottsy View Post
5, 6, 8 and 9 are all fine (if you know what I mean).




FWH is offline  
post #11 of 12 (permalink) Old 29th November 2011, 22:54
Administrator
 
Pottsy's Avatar
 
Car: Jag XF 3.0
Join Date: 10th April 2006
Location: Leics ENGLAND
Posts: 12,496
Thanks: 127
Thanked 2,772 Times in 824 Posts
iTrader: (0)
Eco display
Send a message via Skype™ to Pottsy
I have reinstated the lightbox - if someone could test with IE7 then that would be good.
Pottsy is offline  
post #12 of 12 (permalink) Old 29th November 2011, 23:14 Thread Starter
Go with the Flo...
** Thread starter **
 
LeeCS's Avatar
 
Car: 2007 Milano Type-R GT
Join Date: 12th December 2009
Location: Essex ENGLAND
Posts: 1,139
Thanks: 107
Thanked 118 Times in 112 Posts
iTrader: (3)
Yeah i was using IE7 at the time... and ive just tried and it works now.
LeeCS is offline  
Reply

  Civinfo > Welcome > Site suggestions, feedback and rules

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Door opening kalderadrums General Discussion (8G) 9 27th April 2011 16:15
Fuel Fuel Filler not opening Again B01JAMES Bugs, faults and irritations (8G) 5 23rd December 2010 20:33
Head Opening Headlights Karvapall Lights (8G) 0 11th June 2009 10:38
Bodywork Boot Opening Paulo82 Bugs, faults and irritations (8G) 9 7th January 2009 19:30
Fuel Quickie on opening the fuel cap naturals Engines and Transmission (8G) 26 4th November 2008 23:08

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome