I Gotta Little Problem. :( - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 27th August 2006, 08:17 Thread Starter
 
AubreyS's Avatar
 
Join Date: 12th August 2006
Posts: 463
Thanks: 7
Thanked 7 Times in 7 Posts
iTrader: (0)
I Gotta Little Problem. :(

I have tried several times to attach a photo of the new motor for you all to see but for some reason, I have not been successful. Itís not rocket science, but is there something I'm doing wrong?
AubreyS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 27th August 2006, 08:26
Administrator
 
Pottsy's Avatar
 
Car: Jag XF 3.0
Join Date: 10th April 2006
Location: Leics ENGLAND
Posts: 12,496
Thanks: 127
Thanked 2,774 Times in 824 Posts
iTrader: (0)
Eco display
Send a message via Skype™ to Pottsy
Click on Edit on your post above, then Add attahchment. You can browse to the photo file and add it there. Make sure the photo is not huge (no bigger than 800 in any direction). If this fails, email or PM me!
Pottsy is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 28th August 2006, 11:44
Administrator
 
Pottsy's Avatar
 
Car: Jag XF 3.0
Join Date: 10th April 2006
Location: Leics ENGLAND
Posts: 12,496
Thanks: 127
Thanked 2,774 Times in 824 Posts
iTrader: (0)
Eco display
Send a message via Skype™ to Pottsy
Pottsy is offline  
Reply

  Civinfo > Welcome > Site suggestions, feedback and rules

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Satisfaction Have you had a problem? Maldax Bugs, faults and irritations (8G) 62 15th October 2008 08:17
HID HID big problem marky3d Lights (8G) 13 12th August 2007 11:36
Problem! allan40alt Any non Civic chat here please! 5 24th June 2007 09:42
Phone HFT problem davemac Electronics (8G) 5 7th January 2007 10:46

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome