Signature problems - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 8th May 2013, 10:48 Thread Starter
Henkepenk
 
DCShoesUSA's Avatar
 
Car: 2010 CTR GT FN2, DSB
Join Date: 19th January 2012
Location: Sweden SE
Posts: 1,353
Thanks: 186
Thanked 177 Times in 165 Posts
iTrader: (1)
Wink Signature problems

Hi

I always get "Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 5 line(s)." when trying to add info to my sig...

What does this mean? I have removed 30 letters and then added 10 and it still says the same so it cant count letters/numbers.

Depending on window resolution I have more/less than 5 rows so how am I supposed so see where the "lines" end? Its not like I have an option for "input_line_1(maximum characters 150)"

Haha I always ask weird things
DCShoesUSA is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 8th May 2013, 10:58
Supporter
 
coste1l's Avatar
 
Car: 09 Suzuki Swift Sport white
Join Date: 16th January 2010
Location: Sunderland UK ENGLAND
Posts: 20,382
Thanks: 1,830
Thanked 2,783 Times in 2,531 Posts
iTrader: (15)
Dont hit return in the text anywhere type as one line

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
coste1l is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 8th May 2013, 10:59
Syx
#MrGrumpy
 
Syx's Avatar
 
Car: 2008 2.2 CTS GT
Join Date: 22nd December 2009
Location: Luton, UK GB
Posts: 13,117
Thanks: 1,272
Thanked 2,657 Times in 2,260 Posts
iTrader: (94)
Eco display
Send a message via Skype™ to Syx
Think there's something to do with how it wraps the text? Looking at your sig stretched across my two monitors you've got 4 lines at the moment.

Attached Images
File Type: jpg sig.jpg (6.6 KB, 35 views)
Syx is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 8th May 2013, 11:06 Thread Starter
Henkepenk
** Thread starter **
 
DCShoesUSA's Avatar
 
Car: 2010 CTR GT FN2, DSB
Join Date: 19th January 2012
Location: Sweden SE
Posts: 1,353
Thanks: 186
Thanked 177 Times in 165 Posts
iTrader: (1)
Quote:
Originally Posted by coste1l View Post
Dont hit return in the text anywhere type as one line

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Hmm, will delete all the spaces and retry entering it.


Quote:
Originally Posted by Syx View Post
Think there's something to do with how it wraps the text? Looking at your sig stretched across my two monitors you've got 4 lines at the moment.

Yes it says something about that too, on my screen I have 8 lines (: always on the phone
DCShoesUSA is offline  
Reply

  Civinfo > Welcome > Site suggestions, feedback and rules

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Signature Relentless Site suggestions, feedback and rules 6 8th December 2012 12:03
Signature Biggers Any non Civic chat here please! 13 29th July 2011 17:54

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome