Dual ECU for FN2 - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 18th December 2008, 18:58 Thread Starter
 
Join Date: 3rd December 2008
Posts: 151
Thanks: 17
Thanked 7 Times in 6 Posts
iTrader: (0)
Dual ECU for FN2

Hello! I wish to ask a question: when the exit double ECU for FN2 will be announced? I am am disturbed by questions of adjustment of my car. I very often think of it and it is very a pity that Hondata does not undertake any attempts of the inquiries of consumers directed on satisfaction, having so much possibilities. Thus I find ways of adjustment of the car and without Hondata. At the moment I conduct the turbo project FN2 and I worry from about occurrence of problems at adjustment. I wish to ask help for you dear friends!

denondj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 18th December 2008, 21:48
Supporter
 
Join Date: 9th August 2007
Location: Bucharest EUROPEANUNION
Posts: 1,017
Thanks: 0
Thanked 19 Times in 19 Posts
iTrader: (3)
All I know K-pro can't be used because of the DBW.
dinoc is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 19th December 2008, 08:35 Thread Starter
** Thread starter **
 
Join Date: 3rd December 2008
Posts: 151
Thanks: 17
Thanked 7 Times in 6 Posts
iTrader: (0)
denondj is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 19th December 2008, 08:38 Thread Starter
** Thread starter **
 
Join Date: 3rd December 2008
Posts: 151
Thanks: 17
Thanked 7 Times in 6 Posts
iTrader: (0)
2004-2006 K24 US market Acura TSX Manual with ECU part # 37820-RBB-(A02-A05)
On American Acura TSX as on FN2 CAN bus. And Hondata has already made for them this adapter.
denondj is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 19th December 2008, 18:50
Supporter
 
Join Date: 9th August 2007
Location: Bucharest EUROPEANUNION
Posts: 1,017
Thanks: 0
Thanked 19 Times in 19 Posts
iTrader: (3)
Yes I've heard about this harnesses , Hondata ECU is used to run the engine management and
stock ECU preserved for running all the other stuff like A/C , on bord electronics dash ...
I'm wondering if this work for an engine swap , for instant I have an Accord CL7 , thought about long time on this ,
a type-r engine to swap in it ...
dinoc is offline  
Reply

  Civinfo > Civic Type R > Type-R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transmission Dual Mass flywheels Geoff Spink Engines and Transmission (8G) 14 26th January 2010 14:22
AC/Heater Dual Zone Question Mr JP Electronics (8G) 19 5th November 2008 07:11
Phone Which hands free? - HTC Touch Dual Lord of the Badgers Electronics (8G) 8 20th August 2008 09:22
AC/Heater HELP, new EX, Dual AC James K Electronics (8G) 18 28th December 2007 20:50
AC/Heater Dual-Zone Climate Control elfa7 Electronics (8G) 12 5th January 2007 22:36

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome