MPG just reset itself... - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 2nd February 2013, 14:37 Thread Starter
Keep On Vtec'ing!
 
snoopy's Avatar
 
Car: 2009 Renault Megane Coupé
Join Date: 24th July 2012
Location: London GB
Posts: 553
Thanks: 488
Thanked 105 Times in 97 Posts
iTrader: (1)
Eco display
MPG just reset itself...

Trip A for MPG and distance just reset itself while i was waiting at a level crossing?!?

Filled up with petrol 2-3 hours ago and just had a bit of blast down the motorway and some nice B roads wonder if this had anything to do with it?

anyone else had this issue before?

Sent from my Galaxy S2
snoopy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 2nd February 2013, 22:50
Hon-da-da-da-da!
 
HonDan's Avatar
 
Car: Milano Type R
Join Date: 19th November 2011
Location: Scarborough ENGLAND
Posts: 181
Thanks: 12
Thanked 13 Times in 13 Posts
iTrader: (1)
It might have been the electric from the level crossing that jumped across to your car and made it reset. No , that's odd is that one matey.
HonDan is offline  
Thanks to HonDan from:
post #3 of 5 (permalink) Old 3rd February 2013, 11:59
Supporter
 
Type-R6's Avatar
 
Join Date: 9th March 2012
Location: Derbyshire ENGLAND
Posts: 1,079
Thanks: 54
Thanked 111 Times in 98 Posts
iTrader: (1)
You probably just caught the button on steering wheel without realising.
Graham
Type-R6 is offline  
Thank You to Type-R6 from 2 Users:
 
post #4 of 5 (permalink) Old 3rd February 2013, 12:09
 
reikhan's Avatar
 
Join Date: 25th October 2012
Location: UK SR
Posts: 123
Thanks: 127
Thanked 6 Times in 6 Posts
iTrader: (0)
MPG just reset itself...

I did this the other day... Pressed it by accident I realised haha
reikhan is offline  
Thanks to reikhan from:
post #5 of 5 (permalink) Old 3rd February 2013, 18:00 Thread Starter
Keep On Vtec'ing!
** Thread starter **
 
snoopy's Avatar
 
Car: 2009 Renault Megane Coupé
Join Date: 24th July 2012
Location: London GB
Posts: 553
Thanks: 488
Thanked 105 Times in 97 Posts
iTrader: (1)
Eco display
Re: MPG just reset itself...

Cheers guys thought something serious was going to go wrong lol

Sent from my Galaxy S2
snoopy is offline  
Reply

  Civinfo > Civic Type R > Type-R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Performance ECU Reset Robstokie Engines and Transmission (8G) 15 29th November 2012 22:28
Electrics How do you reset the HFT phildenholm Electronics (8G) 8 21st November 2012 19:13
Other ECU Reset? RobertUtley Engines and Transmission (8G) 9 20th February 2012 23:05
Satnav Sat Nav Reset uk1simon Electronics (8G) 3 8th October 2009 19:50
MPG MPG after ECU reset KevinF Engines and Transmission (8G) 19 28th January 2007 03:27

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome