Tyre Pressure TPMS not working - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 24th May 2016, 11:35 Thread Starter
 
Join Date: 13th November 2015
Location: Beer Sheva, Israel IL
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
TPMS not working

Hi,

I have civic 2013 and TPMS is not working.

I've done a reset and initialization to the system, enabled warnings, but still no warning is shown if I take out the air from the tire (I've tried driving on 100 km/h for a few minutes and nothing).

There is no malfunction error either.

Anyone knows how can I find the cause?

Thanks!
eggsterino is offline  
Reply

  Civinfo > 9th Generation Euro Honda Civic (2012 - 2016) > Wheels, Tyres, Suspension, Brakes (9G)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tyre Pressure tpms on 2010 model ante00 Wheels, Tyres, Suspension and Brakes (8G) 3 18th April 2016 16:40
Tyre Pressure TPMS Warning Light harlin Wheels, Tyres, Suspension and Brakes (8G) 1 10th March 2014 09:47
Does my civic have TPMS? mightyandy General Discussion (8G) 5 12th July 2013 18:43
i-TCMS / TPMS..... Why? BRM Mugen 6 18th November 2011 07:30
Tyre Pressure Help with TPMS seegath Wheels, Tyres, Suspension and Brakes (8G) 14 22nd July 2011 14:23

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome