Front Indicator problem - Civinfo
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 1st September 2011, 12:57 Thread Starter
 
Join Date: 1st September 2011
Location: peterborough GB
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
Front Indicator problem

Hi,

Have been through the normal procedure of replacing the front left indicator bulb(removing the inner wheel arch etc) as the bulb wasn't working. The original wasn't blown but I replaced anyway. Still didnt work!!
Checked all fuses, nothing blown!!

Any ideas??????????
deuces is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 1st September 2011, 22:35
Type EX,A guy called Mark
 
markvirgo's Avatar
 
Car: 2015 Peugeot 208 GTI, 208BHP
Join Date: 22nd June 2007
Location: Northamptonshire ENGLAND
Posts: 3,435
Thanks: 201
Thanked 651 Times in 555 Posts
iTrader: (12)
did you check the contact area where the bulb connects in the holder?. have you used a tester?.
markvirgo is offline  
Reply

  Civinfo > Knowledgebase (Wiki) > Wiki Article Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Civinfo forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Your User Name is the name that appears by all your posts on the forum, and so should not be your email address.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Indicator How to change front indicator chrishillcc Lights (8G) 16 15th May 2019 14:15
Bulbs Front indicator bulb type greasemonkey Lights (8G) 2 23rd November 2010 16:51
Indicator Front indicator bulbs? john87 Lights (8G) 8 13th July 2010 10:03
Warnings Nobody there (left rear seat seatbelt indicator problem) William027 Electronics (8G) 5 10th June 2009 09:12

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome