2006+ Honda Civic Forum banner
1 - 20 of 38 Posts

· Premium Member
18,973 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Τιμές Ανταλλακτικών HONDA Civinfo Club

Όπως σας είχα πει, ανεβάζω τιμές ανταλλακτικών HONDA τις οποίες μπορούμε να έχουμε ως club.

Για παραγγελίες άνω των 5 τεμαχίων ανά κωδικό έχουμε 10% επιπλέον έκπτωση.

Πρόκειται για γνήσια ανταλλακτικά και η λίστα περιλαμβάνει ότι υπάρχει άμεσα.

Οτιδήποτε άλλο - ακόμη και για άλλα μοντέλα Honda - μπορούμε να το παραγγείλουμε, μαθαίνοντας βέβαια πρώτα τιμή και χρόνο παράδοσης.

*** Παρακαλώ μην γραφετε/απαντάτε σε αυτό το thread ***

Attachments

· Premium Member
18,973 Posts
Discussion Starter · #2 · (Edited)
ΤΙΜΕΣ ΛΑΔΙΑ Civinfo Club

Ανεβάζω και τις τιμές για τα λάδια, τα οποία υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές της HONDA.

Τα συγκεκριμένα λάδια είναι Made in Belgium & Made in Denmark.
Δεν είναι φθηνά αλλά έχουν πολύ καλές προδιαγραφές.

Independent European Manufacturer automotive and industrial lubricants - Lubrita.com

Attachments

· Premium Member
18,973 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Διευκρινήσεις:

1) Όλες οι τιμές είναι με ΦΠΑ 24%.

2) Αν η παράδοση γίνει μέσω courier υπάρχει η αντίστοιχη επιβάρυνση.

3) Αν η παραλαβή γίνει από τον αγοραστή ή αν πρόκειται για group buy δεν υπάρχουν επιπλέον μεταφορικά.

4) Αν κάποια αποστολή είναι εκτός Αττικής, τα μεταφορικά εξετάζονται κατά περίπτωση.

• Like
Reactions: kostashcivic

· Registered
1,601 Posts

· Registered
2 Posts
Το πήρα μεταχειρισμένο και είχε κολλημένο κομπρεσορα.ετσι μου είπαν από το συνεργείο.ψαχνω ένα μήνα ανταλακτικο.σημερα μόλις βρήκα ένα.αν και αυτό δεν κάνει θα επανέλθω.ευχαριστω πολύ.

· Registered
1,601 Posts
Και καινούριο να ζητήσεις 1 μήνα θα περιμένεις παλι. Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα σου σύντομα

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

· Registered
60 Posts
Καλημερσ παιδια..απεκτησα πριν λιγες ημερες το civic 2015 μοντελο.λοιπον..απορια..τα μπουζια ιριδιου,τα 4 σε τιμη βγαινουν πανω κατω? κανα 100ρι με ειπε μηχανικος.γνωστος μου και καλα.πανε τοσο,η πιο κατω??

· Registered
1,601 Posts
Καλημερσ παιδια..απεκτησα πριν λιγες ημερες το civic 2015 μοντελο.λοιπον..απορια..τα μπουζια ιριδιου,τα 4 σε τιμη βγαινουν πανω κατω? κανα 100ρι με ειπε μηχανικος.γνωστος μου και καλα.πανε τοσο,η πιο κατω??
Σου εβγαλε το Νο4 στην οθόνη για αλλαγη;;; 80€ είχα πληρώσει πριν χρόνια στον Σ, βάλε τα γνήσια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

· Registered
60 Posts
Γεια σου φιλε.τιποτα δεν εβγαλε ακομη.σιγα σιγα να δω τι παιζει θελω.χθες αλλαξα λαδια,φιλτρα καμπινας,βενζινας αερα 110..σε δικο μου.οχι Σ...για ελεγχο το πηγα εκει πριν το παρω.τι αλλο αλλαξες?πες κανα κοστολογιο πανω κατω τακακια κλπ να ξερω

· Registered
1,601 Posts
Σαλονικα εισαι κσυ βλεπω.στον εδω Σ.πηγες κι εσυ
Ναι Θεσσαλονίκη είμαι, στο Σ το πάω χρόνια
εγώ κάνω οτι μου βγάζει το σύστημα, τίποτα περισσότερο τίποτε λιγότερο
Αν βγάλει κάτι στα σέρβις ή στον έλεγχο Β τότε το αλλάζω.
Τιμες θα σου πω το απόγευμα γιατί δεν τις θυμάμαι από εξω

· Registered
60 Posts
Αυτο για τα μπουζια μου καθεται καπως..τον λεω ποσο πανε,κοντα στο 100ρι με λεει,.ενω εχω googlαρει και εχει μπουζι ιριδιου και με 15 ευρω..επισης ψαχνω αν εχει αυτη την λειτουργεια για ανηφορες.hill assist..προφανως και δεν εχει δε το βρισκω καπου.μικρο το κακο οκ.γενικα με ρυθμισεις κλπ ακομα δε το εχω ψαξει σε βαθος.δε βρισκω και τιποτα manual σε ελληνικα

· Registered
1,601 Posts
Αυτο για τα μπουζια μου καθεται καπως..τον λεω ποσο πανε,κοντα στο 100ρι με λεει,.ενω εχω googlαρει και εχει μπουζι ιριδιου και με 15 ευρω..επισης ψαχνω αν εχει αυτη την λειτουργεια για ανηφορες.hill assist..προφανως και δεν εχει δε το βρισκω καπου.μικρο το κακο οκ.γενικα με ρυθμισεις κλπ ακομα δε το εχω ψαξει σε βαθος.δε βρισκω και τιποτα manual σε ελληνικα
Τι ακριβως αποριες εχεις;;
Hill hold έχεις, δεν το βρίσκεις πουθενά, αν σταματήσεις σε ανηφόρα δεν σε τραβάει πίσω αν ξεκινησεις.
Για μπουζι βάλε τα γνήσια, τα φτηνά να τα αποφεύγεις.

· Registered
60 Posts
hill hold δεν ειδα καπου στις ρυθμισεις..ειναι κατασκευης 2014 απο τα τελευταια απ οτι καταλαβα.δεν ειμαι σιγουρος αν εχει..γενικες αποριες.οπως αυτο που λες πως εχει.πχ καποια ρυθμιση δε βρισκω στο μενου

· Registered
1,601 Posts
hill hold δεν ειδα καπου στις ρυθμισεις..ειναι κατασκευης 2014 απο τα τελευταια απ οτι καταλαβα.δεν ειμαι σιγουρος αν εχει..γενικες αποριες.οπως αυτο που λες πως εχει.πχ καποια ρυθμιση δε βρισκω στο μενου
Εμένα είναι του 2012 και το έχει. Στο menu δεν θα το βρεις. Απλά πατώντας φρένο ή σταματώντας σε ανηφόρα δεν σε αφήνει να φύγεις πίσω όταν ξεκινησεις

· Registered
60 Posts
Θα το τσεκαρω φιλε.Σε ευχαριστω.ειμαι νεος στην τεχνολογια οποτε ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα ακομη. Εννοειτε 17 χρονια ειχα ,και ακομη εχω το civic του 98

1 - 20 of 38 Posts