2006+ Honda Civic Forum banner
21 - 38 of 38 Posts

· Registered
1,603 Posts
Θα το τσεκαρω φιλε.Σε ευχαριστω.ειμαι νεος στην τεχνολογια οποτε ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα ακομη. Εννοειτε 17 χρονια ειχα ,και ακομη εχω το civic του 98
Μην αγχώνεσαι, θα το μάθεις, όλα έχουν απλουστεύσει πια

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

· Registered
71 Posts
καλημερες ξανα παιδες..απορια.εχω την εντυπωση οτι βαρυνε ελ;χιστα το τιμονι.eps?αν το θυμαμαι σωστα.υπ;ρχει καπου στο μενου ενεργοποιηση κλπ?η ολα αυτα ειναι στο κουμπι vsa?εχει τετοιο κουμπι.

· Registered
1,603 Posts
καλημερες ξανα παιδες..απορια.εχω την εντυπωση οτι βαρυνε ελ;χιστα το τιμονι.eps?αν το θυμαμαι σωστα.υπ;ρχει καπου στο μενου ενεργοποιηση κλπ?η ολα αυτα ειναι στο κουμπι vsa?εχει τετοιο κουμπι.
Το τιμόνι για ποιο λόγο να βάρυνε;; το πλήκτρο νsa είναι κάτω αριστερά δίπλα στο πλήκτρο ρύθμισης φωτισμού εμπρός για ψηλά ή χαμηλά. Από εκεί ενεργοποιείς- απενεργοποιείτε το vsa. Αν το έχεις απενεργοποιημένο, μόλις ξαναβάλεις μπρος ενεργοποιείται αυτόματα ξανά.

· Registered
1,603 Posts
Να πειράξες ρύθμιση στη βαρύτητα του τιμονιού δεν υπάρχει περίπτωση γιατί δεν έχει ρύθμιση. Για να έχεις πιτσιλιστήρες στα φανάρια, πρέπει να είναι εισαγωγής, ο Σ δεν έφερνε από οσο ξερω με πιτσιλιστηρες στα φανάρια, έχεις bi-xenon ή αλογονου;;
Νομίζω ότι με πιτσιλιστηρες ήταν τα facelift.
Για ελληνικό menu ψάξε στο i-mid

· Registered
71 Posts
εψαξα λιγο τωρα για το i-mid ,αλλα δυστυχως δεν καταλαβα τι ειναι και που ειναιη οθονη στο καντραν?ελληνικα δεν εχει..αγγλικα το εχω και μετα κατιγαλλικα κλπ

· Registered
1,603 Posts
Εισαγωγης ειναι!!!για τα φωτα δεν εχω ιδεα τι ειναι
Ψεκάζει νερό στα φανάρια όπως στο παρμπρίζ.
Για τα ελληνικά εκει που βρήκες αγγλικά, γαλλικά δεν έχει και ελληνικα;;;
Σ δεν ξέρω αν μπορεί να σου προσθέσει τα ελληνικα, κάνε όμως μια ερώτηση, δεν χάνεις κατι.

· Registered
71 Posts
Ελληνικα δεν ειχε..καλα δεν ειναι απαραιτητο,απλα αναρωτιεμαι τι τροπος υπαρχει να βαλεις γλωσσα..σε υπερευχαριστω φιλε!! 🙏🙏🙏Σιγουρα θα βρεθω και με αλλες αποριες

· Registered
1,603 Posts
Ελληνικα δεν ειχε..καλα δεν ειναι απαραιτητο,απλα αναρωτιεμαι τι τροπος υπαρχει να βαλεις γλωσσα..σε υπερευχαριστω φιλε!! Σιγουρα θα βρεθω και με αλλες αποριες
Ότι θες ρώτα

· Premium Member
3,565 Posts
Ολη αυτή τη συζήτηση έχετε δει σε ποιο νήμα την γράφετε??

Στάλθηκε από το SM-A325F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: panosm

· Premium Member
18,975 Posts
Discussion Starter · #38 ·
Σπύρο, αν μπορείς μετέφερε τα post στο σωστό thread!
Thanks!

21 - 38 of 38 Posts